Įkraunama...
Įkraunama...

Organizmo valymas

Pasiskaitinėjau čia ir visai sudomino tas Detox-kit. Ypač dėl to, kad oda gražesnė pasidaro. Tik va, įdomu ar jį galima gert, kai vartojami ir kiti vaistai? g.gif
Atsakyti
Parašysiu ir aš apie Bio Drain smile.gif . Nusipirko mano draugė tą išreklamuotą preparatą. Vos pradėjusi gerti pradėjo skiesti, kaip jis jai padeda, kad iš pradžių pakirto kojas, neva organizmas taip valosi, po to galva ne va svaigsta. Tiek jis jai buvo geras, kad ėmė ir man vieną pakuotę padovanojo. Tai va, suvartojau ir iki dabar jokio poveikio nejaučiu biggrin.gif . Pati niekada nepirkčiau ir nemokėčiau pinigų už tokias nesąmones. Visi šitie preparatai organizmo valymui ar lieknėjimui tikras šarlatanizmas. Na čia mano nuomonė.
Atsakyti
Teko ir man vartoti Bio Drain, deja asmeniskai jokio rezultato ir jokio poveikio, matomai, kad nesilaikiau instrukcijos nurodymu.
O toms, kas ruosiasi pirkti ir vartoti Bio Drain, patariu pries perkant pasidometi sio preparato sudetimi ir pasiskaityti instrukcijos rekomendacijas, tuomet ir suprasit kas ir kaip, ir is kur tie stebuklai biggrin.gif
Atsakyti
Man vienintelis pliusas isliko, kad ipratau daug vandens isgert, o tai man sumazino galvos skausmus. Paciu preparatu as nelabai tikiu smile.gif tongue.gif Vartojau Tianshi Dviguba celiulioze.
Atsakyti
Išgėriau visą pakuotę .Rezultatas-apskritas nulis.Reklamuoti galima viską, bet, kaip sako, gerai prekei reklamos nereikia. smile.gif
Atsakyti
Neverta pirkti,nieko stebuklingo nejaučiau.Žymiai ryškesnį poveikį duoda Tianshi dviguba celiuliozė kartu su vienokia ar kitokia arbata.Tai bet žarnyno veiklą sureguliuoja,valgyti mažiau norisi ir kilas vienas,kitas nukrenta.O jei dar maistą tuo metu bet kiek pasirenki lengvesnį,tai išvis cool biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuveleDi @ 2005 08 28, 20:02)
Neverta pirkti,nieko stebuklingo nejaučiau.Žymiai ryškesnį poveikį duoda Tianshi dviguba celiuliozė kartu su vienokia ar kitokia arbata.Tai bet žarnyno veiklą sureguliuoja,valgyti mažiau norisi ir kilas vienas,kitas nukrenta.O jei dar maistą tuo metu bet kiek pasirenki lengvesnį,tai išvis cool biggrin.gif

Nu man tai nieko ten stebuklingo nebuvo isgerus ta celiulioze. Jau pries tai rasiau. Pliusas tik kad vandeneli ipratau gerti kiek zmogui ir reiketu.
Atsakyti
naudojau ir aš tą bio drain...
ir jokių rezultatų nejaučiu...
o išmečiau 70 litų... verčiau būčiau vitaminų visiems metams nusipirkusi...
ech... reklamos auka esu... ir tiek...
Atsakyti
Na gal is to ir pasimokysim mirksiukas.gif Ir daugiau nesiaukosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2005 09 03, 15:44)
Na gal is to ir pasimokysim  mirksiukas.gif Ir daugiau nesiaukosim smile.gif

pritariu... mirksiukas.gif
tiesiog reikia pagalvoti, kad jei reklamuoja, daiktas nebūtinai yra geras... gal paprasčiausiai jo niekas neperka... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikiau nepradesi gyvent tik piliules suvartojes, reikia keist mastyma, iprocius. O tai ne vienos dienos darbas.
Atsakyti
o tai ka galetumet patarti kaip issivalyti ta organizma????
Atsakyti