Įkraunama...
Įkraunama...

Lip Plumper

QUOTE(Kristepala @ 2008 03 16, 18:44)
Ačiukas  blush2.gif 
Tai va ir aš apie tą patį, kad kam bereikalingai pirkti tuos plumperius, jei galima ir taip optiškai jas padidinti 4u.gif

Na mes moterys megstam isivaizduoti, kad tie plumperiai padarys stebukla, paskiau dar save itikinam, kad istikruju jie paputlinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2008 02 21, 01:27)
baikit juokus... netikiu tokiom nesamonem.. jei ir atsiranda putlumas, tai del to, kad lupa sudirginama ir ji patinsta... smile.gif

savaime aiskus dalykas, niekas kitaip ir nesako, kokios dar nesamones?zinoma tiesiog patinsta tam kartui ir viskas.
Atsakyti
Turiu aš jau gerą pusmetį VS plumperį, bet nepasakyčiau kad padidiną, tiesiog biškį padilkčioja lūpas, gražiai blizgą ir tiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2008 03 17, 08:00)
Turiu aš jau gerą pusmetį VS plumperį, bet nepasakyčiau kad padidiną, tiesiog biškį padilkčioja lūpas, gražiai blizgą ir tiek rolleyes.gif

Tai cia kaip ir visi kiti plumperiai taip panasiai veikia;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sulima_ma: 17 kovo 2008 - 09:57
situ preparatu veikimas paprastas - skatina suplusti krauja i lupas. del to ir padideja jos - elementariai paburksta, pabrinksta. o del isberimo - tiesiog turbut alergija. juk lupos ne pumpuokle, negali visa laika tokiomis extra salygomis.
Atsakyti
Isbandziau du putlinancius litgesiukus, Lip Fusion ir Rimmel

user posted image
spalvyte sexy - labai faina, taciau putlinimo efektas manes neitikino schmoll.gif be to po kokios valandos lupos pamelynavo, taip lyg vidines kraujosruvos butu atsirade. Laimei, po kiek laiko praejo doh.gif ir artyn neisiu daugiau prie situ ax.gif

user posted image
su situo tikrai jautesi kad lupu pavirsius tapo lygesnis, nuostabiai blizgejo, bet nepatiko stipriai saldantis metu efektas schmoll.gif

Kol kas neaptikau dar tokio putlintojo, kad labai didelis skirtumas butu nei paprastu blizgiu. Ant mano lupyciu, zinoma. Todel dabar galvoju, kad uzteks man paprastu blizgiu, su jais taip graziai lupytes atrodo. O be to nemelynuoja ir nesaldo, brrr.... fear.gif
Atsakyti
Turiu nusipirkus Pamelos Anderson lupu *putikli*, tai galiu pasakyti, nieko gero, tik lupas isdziovina.
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2008 06 10, 16:18)
Isbandziau du putlinancius litgesiukus, Lip Fusion ir Rimmel

user posted image
spalvyte sexy - labai faina, taciau putlinimo efektas manes neitikino  schmoll.gif be to po kokios valandos lupos pamelynavo, taip lyg vidines kraujosruvos butu atsirade. Laimei, po kiek laiko praejo  doh.gif ir artyn neisiu daugiau prie situ  ax.gif

o man labai patiko lipfusion, turiu ir velvet, ir sexy sp smile.gif patiko ne tiek putlinimo efektas, kiek pats jausmas ant lupu - nedziusta, nelimpa...man tiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 03 17, 09:08)
savaime aiskus dalykas, niekas kitaip ir nesako, kokios dar nesamones?zinoma tiesiog patinsta tam kartui ir viskas.

nejuokaukit ax.gif niekas ten netinsta biggrin.gif tik padilgcioja trumpai nuo tu priemoniu ir tiek tongue.gif

siaip isbandziau tik nesenai Loreal 405 glam shine ir buvau MALONIAI nustebinta, kaip blizgesiukas puikiai laikesi, nelipo ir jokio riebumo jausmo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulyte: 16 rugsėjo 2008 - 17:10
Turiu putlinancius du blizgius: 'Bare Escentuals' ir 'Clinique' - abu gavau dovanu apsiperkant, tai pati nelabai pirkciau. Na nebent BE, bet ir tai del spalvos, o ne del efekto. 'Clinique' isvis beveik jokio jausmo uztepus, gal puse minutes vos vos jauti dilgciojima ir tik issausina lupas, o "BE" jauciasi padilgciojimas, pasaldymas. Nu bet kad jausmas realiai kaip su vazelinu 'Blistex' ('med plus' rodos pavadinimas) - jis man irgi pasaldo lupytes, bet priesingai nei tie blizgiai neissausina, o pamaitina jas.

Atsakyti
http://www.beauty-ad...r-maximizer.jpg turiu sita man tikrai geras
Atsakyti
Gavau dovanu Sally Hansen lupu blizgesiuku rinkini, 12 maziuku blizgiuku, tipo putlina lupas ( lip plumper), tai nezinau, draugas sake kad atodo lupos putlesnes, siaip pasitepus gana ilgai apie pora valandu saldo lupas, ilgai laikosi ir siaip man jie labai patinka, tamsiausius atidaviau mamai, tai ta is vis patenkinta, jos lupos gana siauros, tai sake kad jai putlina lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamarele: 17 rugsėjo 2008 - 16:41