Įkraunama...
Įkraunama...

Lip Plumper

QUOTE(vetruze @ 2009 08 11, 18:05)
l populiarus Dior kompanijos kam reikia

Man Dior nieko neveike apart dilgciojimo. Dabar teko bandyt lupu balzama (kur spalva unikaliai prisitaiko pagal lupu atspalvi), tai parduotuveje jau uzuodziau, kad metom kvepia, bet nei saldymo, nei dilgciojimo - nors ir nesu tikra, kad kazka tokio turi daryt, bet siaip keista, nes bet koks metinis dazniausiai pasaldo lupytes.
Atsakyti
Gal kas nors toki bandet? Planuoju uzsisakyti:

http://www.cheapsmel...uct.php?id=8497
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 08 12, 05:09)
Man Dior nieko neveike apart dilgciojimo. Dabar teko bandyt lupu balzama (kur spalva unikaliai prisitaiko pagal lupu atspalvi), tai parduotuveje jau uzuodziau, kad metom kvepia, bet nei saldymo, nei dilgciojimo - nors ir nesu tikra, kad kazka tokio turi daryt, bet siaip keista, nes bet koks metinis dazniausiai pasaldo lupytes.

as pati nesu tokiu megeja,tai pabandziau kelis kartus ,kad dilgcioja taip ,bet lyg ir paplampino kazkiek,nes,kai pasitepliojau,panos sako,kas cia tavo lupoms,vadinasi kazkiek matosi
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 08 12, 12:19)
as pati nesu tokiu megeja,tai pabandziau kelis kartus ,kad dilgcioja taip ,bet lyg ir paplampino kazkiek,nes,kai pasitepliojau,panos sako,kas cia tavo lupoms,vadinasi kazkiek matosi

As del to didinimo, tai turiu savo nuomone - tam tikra paprastu blizgiu spalva ir blizgejimas gali optiskai labai paputlint lupas, tai kolkas man to uztenka.
Atsakyti
perkant blizgesi pardaveja pasiule ta plump is Isadoros, bet net nezinojau ka tai reiskia, o ji irgi nepasake, kad jis kazkuom ypatingas, tai ir nepirkau, isisrinkau kita. Reikes pabandyti ir ta.
Atsakyti
YSL o toki kas nors bande,kokie atsiliepimai butu? 4u.gif
Atsakyti
Turiu Dior maximaizer'į. pagal instrukciją- teptis reikia 2 savaites ryte ir vakare. rezultatas-kažko stebuklingo jis nepadarė, bet lūpos pasipūtė. man pačiai atrodo, kad jos didesnės, nes vis atkišt norisi biggrin.gif tik ko gero, nelabai sveika toks dalykas, tai tepliojuosi rečiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastone: 12 spalio 2009 - 09:05
QUOTE(Mertise @ 2009 10 12, 09:16)
YSL  o toki kas nors bande,kokie atsiliepimai butu? 4u.gif

bandem smile.gif naudoju,uzsitepus padilgcioja ir tiek to plampinimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 10 12, 10:38)

Supratau smile.gif o kaip issilaiko ant lupu?ar lipnus labai ar ne? na bent jau tikiuosi isgauti is jo slapiu lupu efekta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 10 12, 15:28)
Supratau smile.gif o kaip issilaiko ant lupu?ar lipnus labai ar ne? na bent jau tikiuosi isgauti is jo slapiu lupu efekta biggrin.gif

laikosi neblogai,o lipnus taip pusetinai,tikrai yra,kurie labiau limpa,zodziu,geras smile.gif
Atsakyti
Aš asmeniškai tų specialų plumperių nenaudojusi, kažkaip manau, nepatiktų,jei lūpas erzintų...bet yra gi visokių blizgių ir lūpų dažų, kurie optiškai ar dėl savo tekstūros didina lūpas, nors tiesą sakant nė vienas iš bandytų man nepatiko - pvz. Givenchy Lady Plump...nu tarsi kažkokie labai pigūs lūpų dažai..ir dar sausina, o mokėjau krūvą pinigų...
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 10 12, 12:38)

man tas pats tik dilgciojimas ir tiek schmoll.gif
Atsakyti