Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto paslaugų tiekėjai

Vo brač, reikia ir man sode internetą įsivest biggrin.gif
Oi gyvenčiau ten tada lotuliukas.gif
Atsakyti
perskaičiau čia visus komentarus ir kaip apsidžiaugiau, kad mes neprašovėm. pasijungėm su ZEBRA, thumbup.gif o labai svarstėm apie omniconect ir dabar dar vis draugai siūlo vadofone.
Atsakyti
QUOTE(lodore @ 2007 06 17, 20:38)
perskaičiau čia visus komentarus ir kaip apsidžiaugiau, kad mes neprašovėm. pasijungėm su ZEBRA,  thumbup.gif  o labai svarstėm apie omniconect ir dabar dar vis draugai siūlo vadofone.

Nu aš jūsų vietoj mobiliojo interneto nejungčiau schmoll.gif
Nebent daug keliaučiau. O jis veikia tik LT ribose ar ir užsieny? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal yra čia naudojančių OmniConnect internetą? Mes pasijungėm tokį, bet pastarosiom dienom kažko ryšio nėra, ir čia tikrai ne kompo bėda, nes pastoviai vis išmeta pranešimus, kad 3G tinklas nepasiekiamas, naudojamas kažkoks kitas (nepamenu pavadinimo), vėliau atvirščiai, tas nepasiekiamas, anas naudojamas mad.gif Gal ne man vienai čia (gyvenu Vilniaus raj.)? Ir kur reiktų kreiptis, jei taip ir toliau bus (nes už tą Connectą tai moku ne taip jau ir mažai)?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 06 20, 11:34)
Sveiki,
Gal yra čia naudojančių OmniConnect internetą? Mes pasijungėm tokį, bet pastarosiom dienom kažko ryšio nėra, ir čia tikrai ne kompo bėda, nes pastoviai vis išmeta pranešimus, kad 3G tinklas nepasiekiamas, naudojamas kažkoks kitas (nepamenu pavadinimo), vėliau atvirščiai, tas nepasiekiamas, anas naudojamas :angry: Gal ne man vienai čia (gyvenu Vilniaus raj.)? Ir kur reiktų kreiptis, jei taip ir toliau bus (nes už tą Connectą tai moku ne taip jau ir mažai)?
Ačiū :4u:

Na aš pats nenaudoju Omniconnet, tačiau darbe pas mus yra turinčių, ir kol kas normaliai veikia. Jums reikėtų paskambinti į Omnitel klientų aptarnavimo centrą.

Pagalbos telefonai yra čia: http://www.omnitel.lt/?m3_lt$205592_205704_205720
Atsakyti
O mums pasirinkimo net nebuvo---gerai,kad greit telefono liniją iki namo nutiesė (Nemenčinės pl. soduose).Taigi,draugės mielos,mus valdo Zebra (gerai ,kad nors Optimalų planą dar iškaulyjom) biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 20 birželio 2007 - 11:25
QUOTE(Irmavi @ 2007 06 20, 12:25)
O mums pasirinkimo net nebuvo---gerai,kad greit telefono liniją iki namo nutiesė (Nemenčinės pl. soduose).Taigi,draugės mielos,mus valdo Zebra (gerai ,kad nors Optimalų planą dar iškaulyjom) biggrin.gif .

O pas mane bazinis, ir tfu tfu tfu (aš prietaringas), bet man jo užtenka biggrin.gif
Atsakyti
Padėjėjau, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pas mus Duomenu tiltas-s..... Mastom apie skyneta!
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 20, 14:06)
O pas mane bazinis, ir tfu tfu tfu (aš prietaringas), bet man jo užtenka biggrin.gif

Aš jau prie bazinio nesutikčiau grįžti g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 06 22, 16:17)
Aš jau prie bazinio nesutikčiau grįžti  g.gif .

A kuodiel? g.gif man jo pilnai pakanka, net gaila po 50 (na gerai jau gerai, 49 ) lt mokėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 22, 16:47)
A kuodiel?  g.gif man jo pilnai pakanka, net gaila po 50 (na gerai jau gerai, 49 ) lt mokėt  ax.gif

Labai jau prie to greičio greitai priprantama. rolleyes.gif
Atsakyti