Kątik apturėjau nerealųųųų pokalbį su įkyriaisiais skambintojais į namų telefonus ir siūlytojais įsigyti GALA televiziją

nepykit, jei čia kuris nors dirbat ten, bet nu negaliu pakęst šitų skambinėtojų ir siūlytojų

Žodžiu, pakelia mano mama. Sako, laba diena, taip turim internetą, taip patinka, viskas čiki, turim kabelinę, jo,vilsat, taip, patenkinti....
-Ar norite kokybiškesnio vaizdo?
-Nu norim

-Tai turiu išskirtinį pasiūlymą jūsų namui Antakalnyj

super duper pasiūlymas tik 74 litai, o juk jūs daugiau mokat už viską kartu sudėjus
Mamai pradėjo skambint kitas telefonas, o ji sako tai gerai, mes nelabai norim, va duodu savo sūnų

aš bum ir padėjau ragelį.
Skambina vėl. Bum numečiau, eikit kakot

Vel paskambino. Nu galvoju kaip rėšiu

Sako, laba diena, aš čia kątik skambinau, gal galima ponią Violetą... sakau ne,negalima

Sako, o gal galit jos mobilų nr pasakyt

Sakau ne, negaliu

Tada: o ji išėjus? Aš taip garsiai prie ragelio: MAM, SKAMBINA VĖL TAS IŠ TEO, KALBĖSI? Mama sako NEEEEE

aš sakau , mamos dabar nėra
-Kaip sakot?
-MAMOS DABAR NĖRA.
-Aaaa, nes šiaip tai aš turiu puikų pasiūlymą tik jūsų namui Antakalnyje..... bla bla bla tik 74 litai

Aš: - O galima jūsų paklausti klausimo vieno?
-Taip, prašau
-Ar jūs pats gala naudojatės?
-Kaip sakoooot???
-Ar naudojatės GALA sakau!!!
-Aš namuose ne, bet jūsų name mačiau rodo labai gerai ir dabar turiu super pasiūlymą

-Oho, tai čia tik mano namui ta akcija siūloma? (aš kaiptik teo skaičiau kad akcija visur paskelbta)...
-Na taip, ir dar Antakalnio namams kitiems....
-O tai galima būtų užsisakyti su šia akcija kitam mieste?
-Tai žinoma, pasiūymas galioja visoj Lietuvoj

dabar išskirtinis pasiūlymas tik 74 litai!!!
Ačiū, pabodo bišky šnekėt, viso gero...