Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto paslaugų tiekėjai

QUOTE(Makalius @ 2007 06 22, 16:47)
A kuodiel?  g.gif man jo pilnai pakanka, net gaila po 50 (na gerai jau gerai, 49 ) lt mokėt  ax.gif

O man tai irgi pakako rolleyes.gif o dabar jau nebe blush-anim-cl.gif baigias sutartis, ziuresiu ką čia toliau rinktis ax.gif
O prie greičio tai žinoma priprantama laaabai greitai kaip ir prie visos prabangos cool.gif
Atsakyti
Mes irgi pasirašėme Sutartį su "Telekomu" dviems metams. Bet mokėti 72 Lt./mėn. reikia blink.gif Į metus gaunasi nemažai... Tiesiog kito pasirinkimo nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(VėjoMylima @ 2007 06 24, 00:16)
Mes irgi pasirašėme Sutartį su "Telekomu" dviems metams. Bet mokėti 72 Lt./mėn. reikia  blink.gif  Į metus gaunasi nemažai... Tiesiog kito pasirinkimo nebuvo.

Tai dar ir už telefono liniją 23 mokat.... o juos galėtumėt ir iškalbėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 25, 17:39)
Tai dar ir už telefono liniją 23 mokat.... o juos galėtumėt ir iškalbėt ax.gif

Šiai dienai naudoju Meganet, jau pusę metų be trikčių. O greitis kaip jau sakęs ankščiau esu: 20 Mbps Lietuvoje ir 3 Mbps užsienyje
Atsakyti
Mes su vyru persikraustėm į Klaipėdą. Buvom susidomėję telelano internetu, bet jis tik pietiniam rajonui skirtas o mūsų Rambyno gatvėje, kuri mano nuomone irgi pietinis rajonas, neveda. Tai dabar donimės kurį geriau vestis ir taip, kad kišenė nenukentėtų. Įtariu, kad lieka Zebra arba Balticums. Gal kas dar žinot kokių tiekėjų Klaipėdoj?
Atsakyti
mes tai vargstam su telekomu,mokam po ~70 lt per men,bet klaikiai nepatenkinti esam ir kokybe ,ir ju poziuriu klienta. doh.gif .laukiam nesulaukiam kada ta nelemta sutrartis pasibaigs ir galesim pasirinkti kita tiekeja.telekomas "gerai" tik is pradziu nes esa viskas nemokamai(ivedimai,severiu dezute ir t.t.),bet jei butumet nepatenkinti ir noretumet atsijungti-tada viskas palieka ohoho kaip mokama :blink:patariu visiems kas sugalvos vestis zebra labai atidziai perskaityti sutarti,ypac tai kas rasoma mazomis raidelemis mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš naudojuosi telekomu ir neturiu jokių problemų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiene @ 2007 07 06, 12:16)
mes tai vargstam su telekomu,mokam po ~70 lt per men,bet klaikiai nepatenkinti esam ir kokybe ,ir ju poziuriu klienta. doh.gif .laukiam nesulaukiam kada ta nelemta sutrartis pasibaigs ir galesim pasirinkti kita tiekeja.telekomas "gerai"  tik is pradziu nes esa viskas nemokamai(ivedimai,severiu dezute ir t.t.),bet jei butumet nepatenkinti ir noretumet atsijungti-tada viskas palieka ohoho kaip mokama :blink:patariu visiems kas sugalvos vestis zebra labai atidziai perskaityti sutarti,ypac tai kas rasoma mazomis raidelemis  mirksiukas.gif

O žinojot kad už internetą tik 49 litai??? Už likusius galit prakalbėt telefonu.
QUOTE(zuasta @ 2007 07 09, 10:43)
Aš naudojuosi telekomu ir neturiu jokių problemų  smile.gif

Aš irgi drinks_cheers.gif tik šiandien ir vakar kažko streikuoja.....
Atsakyti
Kątik apturėjau nerealųųųų pokalbį su įkyriaisiais skambintojais į namų telefonus ir siūlytojais įsigyti GALA televiziją lotuliukas.gif nepykit, jei čia kuris nors dirbat ten, bet nu negaliu pakęst šitų skambinėtojų ir siūlytojų schmoll.gif
Žodžiu, pakelia mano mama. Sako, laba diena, taip turim internetą, taip patinka, viskas čiki, turim kabelinę, jo,vilsat, taip, patenkinti....
-Ar norite kokybiškesnio vaizdo? bigsmile.gif
-Nu norim lotuliukas.gif
-Tai turiu išskirtinį pasiūlymą jūsų namui Antakalnyj bigsmile.gif super duper pasiūlymas tik 74 litai, o juk jūs daugiau mokat už viską kartu sudėjus bigsmile.gif
Mamai pradėjo skambint kitas telefonas, o ji sako tai gerai, mes nelabai norim, va duodu savo sūnų blink.gif aš bum ir padėjau ragelį.
Skambina vėl. Bum numečiau, eikit kakot tongue.gif
Vel paskambino. Nu galvoju kaip rėšiu new_russian.gif Sako, laba diena, aš čia kątik skambinau, gal galima ponią Violetą... sakau ne,negalima biggrin.gif Sako, o gal galit jos mobilų nr pasakyt doh.gif Sakau ne, negaliu biggrin.gif Tada: o ji išėjus? Aš taip garsiai prie ragelio: MAM, SKAMBINA VĖL TAS IŠ TEO, KALBĖSI? Mama sako NEEEEE topsecret.gif aš sakau , mamos dabar nėra lotuliukas.gif
-Kaip sakot?
-MAMOS DABAR NĖRA.
-Aaaa, nes šiaip tai aš turiu puikų pasiūlymą tik jūsų namui Antakalnyje..... bla bla bla tik 74 litai doh.gif
Aš: - O galima jūsų paklausti klausimo vieno?
-Taip, prašau rolleyes.gif
-Ar jūs pats gala naudojatės?
-Kaip sakoooot??? g.gif
-Ar naudojatės GALA sakau!!!
-Aš namuose ne, bet jūsų name mačiau rodo labai gerai ir dabar turiu super pasiūlymą lotuliukas.gif
-Oho, tai čia tik mano namui ta akcija siūloma? (aš kaiptik teo skaičiau kad akcija visur paskelbta)...
-Na taip, ir dar Antakalnio namams kitiems....
-O tai galima būtų užsisakyti su šia akcija kitam mieste?
-Tai žinoma, pasiūymas galioja visoj Lietuvoj thumbup.gif dabar išskirtinis pasiūlymas tik 74 litai!!!

Ačiū, pabodo bišky šnekėt, viso gero... cool.gif
Atsakyti
kaip atsakyti telemarketingo agentui Zainfeldo būsų:

YouTube
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 09, 14:31)
kaip atsakyti telemarketingo agentui Zainfeldo būsų:

YouTube

Oi ne, man labiau patiko kalbėt su jais ne į temą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 07 09, 10:51)

Aš irgi  drinks_cheers.gif tik šiandien ir vakar kažko streikuoja.....

O man niekas nestreikuoja schmoll.gif .Ir Gala televizija labai gerai rodo thumbup.gif
Atsakyti