Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto paslaugų tiekėjai

QUOTE(zuasta @ 2007 07 09, 22:27)
O man niekas nestreikuoja  schmoll.gif .Ir Gala televizija labai gerai rodo  thumbup.gif

Nu tai čia gal nuo miesto priklauso g.gif
Atsakyti
naudojuos zebra baziniu internetu. nuolat luzineja, o kartais isvis dingsta kad ir valandai ar daugiau, labai erzina nzn gal cia su laidais kas nito, bet buvo karta meistras ir nieko nepadare, vel prasidejo tos pacios nesamones! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelee @ 2007 07 10, 00:04)
naudojuos zebra baziniu internetu. nuolat luzineja, o kartais isvis dingsta kad ir valandai ar daugiau, labai erzina nzn gal cia su laidais kas nito, bet buvo karta meistras ir nieko nepadare,  vel prasidejo tos pacios nesamones!  blink.gif

mes irgi is pradziu bazini buvom uzsisake,pamatem kad jis vos kruta ir nutarem pasikeist i optimalu.pegerejimo nepajutom,tik saskaita didesne gaudavom kur budavo parasyta "optimalus" .tai ir kentejom,net galvojom kad gal musu kompas kaltas...taip dantis sukande pratempem pusmeti ir nutarem skambinti ir koliotis jei prireiks(nors siaip mes tylus ,ramus zmones).O kai paskambinom eme ir paaskejo kad mokam mes uz optimalu,bet kazkodel vis dar tebegaunam bazini doh.gif Vyras neiskentes eme plustis,o jie uz nuoskauda padare kazkokia nuolaida seknciai saskaitai ax.gif
isvada.teo siulo gera interneta,bet jei nori toki ir gauti,tai turi rekti, saukti ir reikalauti kiek ymanoma garsiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiene @ 2007 07 10, 07:41)
mes irgi is pradziu bazini buvom uzsisake,pamatem kad jis vos kruta ir nutarem pasikeist i optimalu.pegerejimo nepajutom,tik saskaita didesne gaudavom kur budavo parasyta "optimalus" .tai ir kentejom,net galvojom kad gal musu kompas kaltas...taip dantis sukande pratempem pusmeti ir nutarem skambinti ir koliotis jei prireiks(nors siaip mes tylus ,ramus zmones).O kai paskambinom eme ir paaskejo kad mokam mes uz optimalu,bet kazkodel vis dar tebegaunam bazini doh.gif Vyras neiskentes eme plustis,o jie uz nuoskauda padare kazkokia nuolaida seknciai saskaitai ax.gif
isvada.teo siulo gera interneta,bet jei nori toki ir gauti,tai turi rekti, saukti ir  reikalauti kiek ymanoma garsiau doh.gif

Nu nežinau schmoll.gif
Naudoju bazinį ir patenkintas esu kolkas (tfu tfu tfu) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 07 10, 13:38)
Nu nežinau schmoll.gif
Naudoju bazinį ir patenkintas esu kolkas (tfu tfu tfu) rolleyes.gif

Pas mane Premium ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 07 10, 14:30)
Pas mane Premium  ax.gif

Ir negaila po 80 lt mokėt? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 07 10, 15:08)
Ir negaila po 80 lt mokėt? doh.gif

Premium todėl, kad turiu Gala televiziją, ir šiokių tokių nuolaidų ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Norejau pasiteirauti, gal kuri nors susigaudote, ar gali dsl internetas (zebra) veikti vienu metu keliuose kompiuteriuose tuo paciu prisijungimo numeriu? Jei taip, tai gal galetumete papsakoti, akip visa tai įgyvendinti galima?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonka @ 2007 07 23, 17:01)
Sveikutes,

Norejau pasiteirauti, gal kuri nors susigaudote, ar gali dsl internetas (zebra) veikti vienu metu keliuose kompiuteriuose tuo paciu prisijungimo numeriu? Jei taip, tai gal galetumete papsakoti, akip visa tai įgyvendinti galima?smile.gif

Gali. paprasčiauia statai dsl modemą po jo ruteri ir prie jungi kiek reikia kompu.Pas mane pati taip pajungti pastoviai trys kompai. Tik reikės tuputi sukonfigurouti ruteriuką. Apie tai jau buvo rašyta.
Atsakyti
Ar kas nors naudojatės Fastlink paslaugomis? g.gif Gal ką girdėjot? g.gif Ar verta būtų pvz. Teo bazinį keist į Fastlink Eko? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2007 07 27, 02:32)
Ar kas nors naudojatės Fastlink paslaugomisg.gif  Gal ką girdėjot?  g.gif  Ar verta būtų pvz. Teo bazinį keist į Fastlink Eko? mastau.gif

Na, negi niekas nesinaudoja? Tai gal bent susidurti teko su tuo Fastlink'u? Gal girdėjot ką nors teigiamo ar neigiamo?
Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2007 09 09, 15:26)
Na, negi niekas nesinaudoja? Tai gal bent susidurti teko su tuo Fastlink'u? Gal girdėjot ką nors teigiamo ar neigiamo?

Tai kad Vilnius dar ne visa Lietuva. Ir kitur žmonės gyvena. O šios firmos ir nerasta kituose raj.
Atsakyti