Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto paslaugų tiekėjai

Man internetą tiekia MicroNet . Bent jau greitesnis internetas nei kai buvo per kabelinę.
Atsakyti
Skynet thumbup.gif
Atsakyti
Ką siūlytumėt geriau rinktis: Skynet ar Zebra šviesolaidinį? g.gif

QUOTE(Miss Cherie @ 2007 09 11, 17:51)

Koks pas jus planas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Owly: 17 rugsėjo 2007 - 22:16
QUOTE(Owly @ 2007 09 17, 23:16)
Ką siūlytumėt geriau rinktis: Skynet ar Zebra šviesolaidinįg.gif

Tai aišku, kad zebra, pralaidumas labai geras, o be to ir GALA TV. Pas mane tai laidiniu GALA pareina, bet vis tiek esu patenkytas(kol kas - tfu tfu tfu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 18 rugsėjo 2007 - 08:05
Naudojames TEO paslaugomis, kolkas patenkinti smile.gif .
Bet prieš gerus metus naudojom omni connect Omnitelio(nebuvo galimybės kito internėto pasirinkti), tai šakės doh.gif , bet su tokia instancija kaip vartotoju teisės pavyko sutartį nutraukti su Omniteliu ir net mokėti nereikėjo už paslaugas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 09 20, 07:20)
... naudojom omni connect  Omnitelio(nebuvo galimybės kito internėto pasirinkti), tai šakės  doh.gif , bet su tokia instancija kaip vartotoju teisės pavyko sutartį nutraukti su Omniteliu ir net mokėti nereikėjo už paslaugas  schmoll.gif

Nu jo, su juo būna problemų, prilimpa kaip šlapias lapas prie sub...ės - neatsikratysi.
Atsakyti
Nuo vasaros naudojuosi Skynet internetu - kaina atitinka kokybę ir mano poreikius thumbup.gif

Prieš tai daug metų buvau prijungta prie Teo darbuotojams interneto, viskas buvo puiku, kol neišėjau iš bendrovės ir nepasijungiau bazinio plano. Galiu pasakyti - pasityčiojimas iš klientų tas planas... Imti kitą planą - per didelė prabanga. Teo interneto kainos užkeltos, bet jų tokia politika, tipo už gerą paslaugą reikia gerai ir mokėti, nes Teo geriausias paslaugų teikėjas doh.gif O Gala dar tik žengia pirmuosius žingsnius, tai nereikia vamzdėti, kad tai nepakartojamas produktas.
Atsakyti
QUOTE(Deta_ @ 2007 09 20, 08:56)
... O Gala dar tik žengia pirmuosius žingsnius, tai nereikia vamzdėti, kad tai nepakartojamas produktas.

O kas čia "vamzdėja" ? Man asmeniškai tas TEO Trio paketas tinka, žymiai geriau už bazinį, o kito tiekėjo aš rinktis negaliu, nes jų nėra.
Atsakyti
QUOTE(Miss Cherie @ 2007 09 11, 16:51)

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 20, 08:45)
O kas čia "vamzdėja" ? Man asmeniškai tas TEO Trio paketas tinka, žymiai geriau už bazinį, o kito tiekėjo aš rinktis negaliu, nes jų nėra.

Jei pas tave nėra kito pasirinkimo, tai visai kas kita. Bet visvien Teo duria, nes verčia imti paketą (nebūtinai tau taikau), o ne atskirą paslaugą, nes žino, kad būsi priverstas taip pasielgti, arba neturėsi nieko 4u.gif
Aš turėjau omeniu, kad Galai dar reikia subręsti, nes ji nėra tokia, kokia turėtų būti... na manau supratai, ką norėjau pasakyti
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 18, 09:02)
Tai aišku, kad zebra, pralaidumas labai geras, o be to ir GALA TV. Pas mane tai laidiniu GALA pareina, bet vis tiek esu patenkytas(kol kas - tfu tfu tfu).

Na, man tos GALA tai nereikia schmoll.gif Kol kas esu patenkinta kabelinės TV paslaugom rolleyes.gif

QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 09 20, 07:20)
Naudojames TEO paslaugomis, kolkas patenkinti  smile.gif .

Koks planas?
Aš tai baisiai nepatenkinta schmoll.gif Šią savaite tris dienas nebuvo interneto po 40 minučių blink.gif Planas bazinis, bandau jungtis nuo 5 h, o pasijungia standartiškai tik 5:40 blink.gif O vakar reikėjo dieną pasijungt, tai irgi niekaip nėjo pasijungt blink.gif
Beje su Teo prasidėjo tokie čiūdai, kad ir laidinis tel. kartais veikia kartais ne, žodžiu taip kaip jiems užplaukia blink.gif Arba kalbant telefonu interneto ryšys dingsta blink.gif
Tai esu baisiai nepatenkinta jų paslaugomis. Ir tai verčia susimąstyt ar nebus tas pats su šviesolaidiniu pigiausiu planu? g.gif unsure.gif
Fastlinko mano gatvėj deja nejungia sad.gif Belieka Skynet... Nors gal ir šis neapsiims jungt g.gif Kad ir Vilnius, bet gaunas taip, kad beveik jokio pasirinkimo visvien nelieka doh.gif
Ai, tiesa yra per kabelinę, bet ten brangiau negu TEO doh.gif Nu ir, kad nepameluot yra dar vienas "superinis" variantas OmniConnectas lotuliukas.gif
Atsakyti

Planas PREMIUM smile.gif , iš pradžiu buvo keli vargeliai su tais atsijunginėjimais ax.gif , bet kai po pastovaus skambinimo ir įrangos perkrovimo niekas nepasikeitė, atsiuntė techniką tongue.gif , kuris taip viską sutvarkė, kad thumbup.gif . Dabar galiu įjungti internetą ir parą nesinaudoti o jis veiks lotuliukas.gif
Atsakyti