Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario pjūvis, viskas apie jį

QUOTE(vdapr @ 2008 12 06, 23:19)
na pas mane du cezariai daryti.. ir kazkaip po abieju jauciaus labai gerai... na ir randai: pirmojo jau beveik nematyt... o antrasis po triju men ir labai puikiai sugijes... ir svieseja... o miegojau ant pilvo turbut po kokiu 2 savaiciu pradejau  ax.gif

Pas mane irgi du cezariai bet randas vienas nes antrą kartą pjovė per pirmąjį pjūvį. Praėjo mėnuo bet vaizdas visai neblogas. O miegot ant pilvo galėjau gal irgi po poros savaičių. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jurrrge @ 2008 12 06, 12:30)
4u.gif
o Tu taip greitai pastojai antra karta??? Nes as tai galvoju, reikia islaukt tuos rekomenduojamus 1,5 metu g.gif

ogo, man irgi atrodo kad ankstokai. :?
Atsakyti
Vienaip rekomenduoja, kitaip būna. Ir laiko čia atbulom nepasukiosi. Žinau kas po CP ir po 4 mėn. pastojo. Ir su gera priežiūra viskas OK. Negąsdinkit čia be reikalo žmogaus. Rekomendacijos yra organizmo atsistatymui (kaip ir po bet kurio gimdymo), bet tai ir yra rekomendacijos, o ne griežtas "iki tada negalima". Vaikai ateina tada kada jie turi ateiti. Pati antrąkart pastojau, kai pirmam vaikui apie 10 mėn. buvo. Gydytoja (ta pati kuri operavo pirmą kartą) pasveikino ir tiek.
O gijimas individualus dalykas - vienai gyja vienaip, kitai kitaip. Tai pačiai moteriai vieną kartą gali gyti vienai, kitą - kitaip.

Kitisan, pasikonsultuok su gydytoja dėl to gumbelio, blogiau nebus.

Kas CP lygina su danties skausmu, pabandykit jį išgyventi be nuskausminamųjų ir tada kalbėkit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 13 gruodžio 2008 - 10:59
QUOTE(gile:) @ 2008 12 03, 15:06)
Po Cezario praejo jau 7 men. randas jau darosi vietomis baltesnis, bet va jautrumas pilvo tai pilnai neatsistates dar. Kaip Jums mielosios su pilvo jautrumu ? as tai jauciu,kad jis butu siek tiek aptirpes...

man daktare sake,kad tas aptirpes pilvas gali ir likvisam laikui verysad.gif aisku kitom buna,kad atsistato.siap po pirmo cezario man nejautrus pilvas buvo gal koks 1cm virs pjuvio,o dabar po antro tai vos ne iki bambos nutirpe blink.gif .
o del gyjimo,tai po pirmos operacijos garziai ir ir greit sugijo,o vat po antros,tai zaizdele kazkokia buvo,bet chirurgas sake,kad taip kartais pasitaiko,israse tepaliuka. dabar jau sugijo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Audrone- @ 2008 12 04, 16:59)
Labas. Man cezari irgi darė, kadangi mano vaikas sėdėjo, tai ir pjūvis gan didelis. Skaudėjo tikrai neilgai, tik dar kolkas pilvukas truputi nejautrus. Antras laukia irgi cezaris, tikiuosi ir šį kartą bus viskas gerai.  mirksiukas.gif

o kodel vel cezaris bus?as ir pastojau po metu,bet sake kad pati turesiu gimdyt po pirmo cezario smile.gif ,tik gaila kad nesigavo doh.gif pjove vel blink.gif
Atsakyti
Sveikutes,
man dare cezari beveik pries 5 men. - buvo skaudu, sunku. negalejau pajudeti, t.y. atsistesti, atsigulti gan ilga laika, viska tempe ir skaudejo. budavo iki asaru, kai negalejau atsikelti mazylio pamaitinti, gerai kad vyras buvo salia, padedavo. nes kitaip butu tragiskai.
iki siol yra randas, matomas, tamsios spalvos, pilvo nejauciu, pradzioje visai nejutau, dabar trupuciuka geriau, bet vistiek nejautra yra, kartais net nesinori liesti sad.gif
dar kazkaip keista, nes kazkur pries 2sav buvau pas gynek., sake kad dar siules neistirpo viduj.... nors viskas gerai padaryta....
ziuresim kaip bus.
Atsakyti
ir as turejau CZ pries 3 men, del skausmo tai skaudejo tikrai nedaug, jau kita diena keliausi ir is 3 i 1 auksta ejau lelytes aplankyt, nes gulejo renimacijoje. Atsigavau tikrai greit, pjuvis sugijo graziai, pilvas siek tiek aptirpes, bet tai normalu smile.gif
Kai gulejom intensyvios terapijos skyriui, nuskausminamuju prasiau tik vakare, o salia gulejusi moteris sake kad jai labai skauda, ir nuskausminamuju reikejo daugiau. Tai tas skausmas vienom didesnis, kitoms mazesnis, bet del mazuju stebukliuku mes galim istverti viska mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, labai keista, kad visoms po cezario skausmas greitai praejo g.gif As apie du menesius vaiksciojau susilenkus nuo skausmo, veliau - ne taip, bet vis vien labai skaudedavo. Dabar, praejus 9 menesiems, dar jauciu maudima, kai lieciu randa. Beje, jis neissilygino, bet daktare sako, kad cia nieko tokio, tiesiog toks organizmas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievamul @ 2008 12 15, 22:29)
Sveikos mamytes, labai keista, kad visoms po cezario skausmas greitai praejo  g.gif  As apie du menesius vaiksciojau susilenkus nuo skausmo, veliau - ne taip, bet vis vien labai skaudedavo. Dabar, praejus 9 menesiems, dar jauciu maudima, kai lieciu randa. Beje, jis neissilygino, bet daktare sako, kad cia nieko tokio, tiesiog toks organizmas  4u.gif

Man Cezaris buvo prieš beveik 5 metus. Vaikščioti išėjau kitą dieną - sausmas baigėsi po savaitės, kitos.... Sunkiausiai buvo susikelti kojas į lovą... Daugiau - jokio diskomforto. Siūlė graži, pjūvio beveik nesimato. Pilvas ir dabar man tox aptirpęs - bet nėra ko norėti - pjūvis, ir gana gilus.
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2008 12 15, 22:50)
Man Cezaris buvo prieš beveik 5 metus. Vaikščioti išėjau kitą dieną - sausmas baigėsi po savaitės, kitos.... Sunkiausiai buvo susikelti kojas į lovą... Daugiau - jokio diskomforto. Siūlė graži, pjūvio beveik nesimato. Pilvas ir dabar man tox aptirpęs - bet nėra ko norėti - pjūvis, ir gana gilus.

O as is lovos islipau antra diena, ejau i tualeta ir vos nenualpau is skausmo, akyse tik uztemo verysad.gif gerai, kad sese kartu ejo, tai nenukritau vidury koridoriaus doh.gif
Atsakyti
laba diena moterys.as tik uzvakar i ligonines,rytoj tik savaite po cezario.na zinokit kenciu kaip reikalas.ir ne tiek pilva kiek nugara skauda nezmoniskai.visi ramina kad po poros savaiciu aprims(mazdaug) ,labai to laukiu nes trukdo gyvent normaliai tie skausmai.vaikui juk reikia daug demesio.naudoju zvakutes nuo skausmo,daktare sake dvi i diena galiu drasiai,ir ibuprofenas visai nekenksmingas net laktacijai.tai at,laukiu kada palengves.o pjuvio vieta tai nelabai skauda,ir kazkaip net man nerupi kaip atrodys veliau,kad tik neskaudetu. visos mamos ir taip grazios.ypac mylintiems vyrams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo superEglius: 16 gruodžio 2008 - 15:12
Sveikos, mielosios smile.gif)
man taip pat pries 4 men buvo atliktas CP. Buvo baisu,pirmom dienom vos apsiversdavau lovoje,o atsistojus tiesiog aptemdavo akyse,visa savaite vaiksciojau susilenkus,tiesiog kosmaras buvo,skaudejo nesmoniskai..skausma jauciau men laiko kazkur,nors dabar ir praeje 4 men,taciau pilvas nejautrus dar,kai kur lieciant isvis net nejauciu. Randas taip pat raudonas,nebaltuoja kolkas,tikiuosi kad siek tiek ta siule susitrauks dar,nes man tai gana plati atrodo.
Atsakyti
Man pjūvis gijo apie 4 mėn., tiksliau jis visai nenorėjo gyti-vis buvo šlapia ir atrodė, kad žaizda išsižiojus. Padėjo tik betadino tepalas. Dėl to ir ligoninėj po CP gulėjau 10 dienų, nors mažulei viskas buvo gerai. Išrašė "su garbės žodžiu", kad važinėsiu į ligoninę į perrišimus ir pati juos namie darysiuos. Taip ir mūčinausi. Pilvas ir dabar visai nejautrus, nors jau praėjo pusantrų metų. verysad.gif
Atsakyti