Sveikos, mano randas gyja labai gražiai. O kas liečia randus, kažkaip visai man jie dzin - matyt jau išaugau iš to durno amžiaus
sveikos mamytes
man tai sakyciau lengvai viskas praejo...jau kita diena po cezario normaliai vaiksciojau,tiesa is pradziu biski maude pilva,bet veliau praejo,vaika irgi po opracijos kita diena atnese,ligonineje gulejau 10 d ir per jas nekarto nereikejo nuskausminamuju,o kai gryzau namo.tai isvis skausmo jokio nebuvo dabar kai praejo beveik 4 men pjuvio beveik nesimato atrodo lik kazkas su rausvu piestuku linija nupiese.tiesa pilvo iki siol nejauciu,bet prie visko priprantama...
QUOTE(kitisan @ 2008 11 20, 21:53)
sveikos,
man pries 2 savaites dare cezari. jauciuosi neblogai, zaizdele jau kaip ir sugijus, pilvo irgi neber, tik vienas dalykas lb neramina - virs pjuvio vietos per visa pjuvio ilgi yra iskiles gumbelis. palietus, jis skausmingas, nors pats pjuvis nejautrus. ar normalu toks gumbelis? ar jis pranyks? ka daryti, kad jis pranyktu?
man pries 2 savaites dare cezari. jauciuosi neblogai, zaizdele jau kaip ir sugijus, pilvo irgi neber, tik vienas dalykas lb neramina - virs pjuvio vietos per visa pjuvio ilgi yra iskiles gumbelis. palietus, jis skausmingas, nors pats pjuvis nejautrus. ar normalu toks gumbelis? ar jis pranyks? ka daryti, kad jis pranyktu?
Man irgi taip buvo. Po to dingo tas gumbelis. Gal tai vidine siule?
Be to, man jau shveseja tas mano randas. Viena tarpa, apie 1.5cm turiu visai balta. Po gimdymo praejo 5 men.
Papildyta:
QUOTE(kur-rita @ 2008 12 24, 11:19)
sveikos mamytes
man tai sakyciau lengvai viskas praejo...jau kita diena po cezario normaliai vaiksciojau,tiesa is pradziu biski maude pilva,bet veliau praejo,vaika irgi po opracijos kita diena atnese,ligonineje gulejau 10 d ir per jas nekarto nereikejo nuskausminamuju,o kai gryzau namo.tai isvis skausmo jokio nebuvo dabar kai praejo beveik 4 men pjuvio beveik nesimato atrodo lik kazkas su rausvu piestuku linija nupiese.tiesa pilvo iki siol nejauciu,bet prie visko priprantama...
O man vaika atnese iskarto kai pasakiau kad jau kojas pradedu jausti ir lasaline paskutine dar nebuvo pilnai sulasejus
Man tai idomu, kodel su skirtingais siulais siuna, man nereikejo nieko isiminet, o kurie geriau? Tik yra likes mazgelis vienoj pusej, tai laukiu kol iskris
jeigu ka, tai teks ginekologes klaust, ar galima nukirpt...
QUOTE(alize @ 2008 12 29, 10:40)
Man tai idomu, kodel su skirtingais siulais siuna, man nereikejo nieko isiminet, o kurie geriau? Tik yra likes mazgelis vienoj pusej, tai laukiu kol iskris
jeigu ka, tai teks ginekologes klaust, ar galima nukirpt... 
butent tik ta mazgeli ir reIkia nukirpti (bent jau man reikejo), nes vis kita buvo susiuta su istirpstanciais siuliukais.
QUOTE(TeQuiLa @ 2008 12 29, 12:52)
butent tik ta mazgeli ir reIkia nukirpti (bent jau man reikejo), nes vis kita buvo susiuta su istirpstanciais siuliukais.
tai turbut sito ir nerado akusere ligoninej keisdama tvarsti, ieskodama sake, kad turbut nepaliko jai jokio galiuko nukirpti, o pasirodo, kad tas galiukas yra...nieko, vaziuosim rytoj leliu svert i klinika, tai tuo paciu reiks ir ta galiuka nuimt
po CZ praejo 4men, randas labai grazus
niekaip nesuprantu, kaip per toki maza pjuvi istrauke toki dideli vaika 4418g
niekaip nesuprantu, kaip per toki maza pjuvi istrauke toki dideli vaika 4418g
QUOTE(Keit @ 2009 02 07, 16:01)
O ar labai skauda kai tuos siūlus išiminėja? Man pirmadienį reik važiuot išsiimt, o taip baisu kad verkt norisi. Su visokiais žaizdų perrišimais (turėjau operacijų) ir kitom procedūrom tiek prisikentėjau kad dabar bijau net kai krauja iš venos ima 
Man isiminejo penkta diena po operacijos, tai toj vietoj kur siuvo operavusi gydytoja ten neskaudejo,o toj pusej kur siuvo jos asistentas, ten buvo labai oda suverzta ir net siulai i oda isireze tai ten jau skaudejo gerokai, bet trumpai juk tuos siulus greit isima
QUOTE(Keit @ 2009 02 07, 16:01)
O ar labai skauda kai tuos siūlus išiminėja? Man pirmadienį reik važiuot išsiimt, o taip baisu kad verkt norisi. Su visokiais žaizdų perrišimais (turėjau operacijų) ir kitom procedūrom tiek prisikentėjau kad dabar bijau net kai krauja iš venos ima 
Siaip as irgi visko bijau, tu kraujo emimu ir t.t, bet zinok visai neskauda kai ima tuos siulus, siaip ir apmire ten viskas buna, aisku biski siaip nemalonu, bet nuo nusiteikimo priklauso