Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario pjūvis, viskas apie jį

QUOTE(Raselelyte @ 2009 03 06, 17:37)
Nu tikrai aplaidumas....Vat taip su musu daktarais...nedavai pinigu tai vos ne nieko ir nesitikek, kosmaras kazkoks  blink.gif
As tai toki klausimuka turiu. Man po poros savaiciu bus 2 men kai atliktas cezaris, kazi kada galima i sporto kluba eiti? Baisiai jau norisi formas kuo greiciau atgauti  ax.gif  Gal kas zinote?  smile.gif

galima jau, nes man gydytoja sake po 2men jau galima bus. jei savijauta gera. as jau 1.5 men sportuot pradejau. atsilenkimus daryti, na bet buvo sunku,nes raumenys nusilpe, tai vos vos atsilenkima padarydavau, na kas kart vis po viena daugyn daugyn ir lyg jau desimti skaiciuot galima. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Justinnija @ 2009 03 06, 17:57)
galima jau, nes man gydytoja sake po 2men jau galima bus. jei savijauta gera. as jau 1.5 men sportuot pradejau. atsilenkimus daryti, na bet buvo sunku,nes raumenys nusilpe, tai vos vos atsilenkima padarydavau, na kas kart vis po viena daugyn daugyn ir lyg jau desimti skaiciuot galima. lotuliukas.gif

Bet tai i kokia aerobika jau irgi galima ane? Nes kaip ir noreciau jau labai smile.gif
Nes siaubelis koks kunas doh.gif pilvas kabo...strijos...ir visas kitas nuostabus geris...Visai ne kas schmoll.gif
Atsakyti
Paskaiciau cia jusu mamytes pasisakymus tai ir as papasakosiu...man dare 3 CP nuo pirmo praejo 21 metai,nuo antro 14m..ir sake,kad trecio daryt negalima,o as taip norejau dar trecio...tai po 14 m.turiu ir trecia dziaugsma gimusi CP,randas po pirmo(tarybiniu laiku) baisus..visas vingiuotas ir negrazus ir dar per visa pilvo apacia..darant antra CP randa islygino truputeli (ispjauste visokias ataugas,kurios susidaro po daug metu randejan viduj randui)..po trecio isvis beveik nesimato..pilvelis virs rando visada bus,nors sportuok kiek nori..visus tris CP dare per ta pacia vieta verysad.gif ant pilviuko jau gulejau po 3 savaiciu,skausmo nejauciau didelio..cia viena mamyte rase,kad siuliukas liko,tai man ir taip buvo tai po 5 savaiciu mazdaug jis pats nukrito ir nieko daryt nereikia(gydytoja patare). tikrai nemanau,kad mes pagimdziusios taip esam ''negeros'' mamytes.
Atsakyti
Noriu paklausti kiek laiko kraujavote po CP,nes man jau 1menuo po CP o vis dar pasirodo kraujuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(varle123 @ 2009 03 13, 09:41)
Noriu paklausti kiek laiko kraujavote po CP,nes man jau 1menuo po CP o vis dar pasirodo kraujuko g.gif

man iki pusantro men vis patepliodavo...kada pas ginekologe buvai? man tai kai buvau po men tai sake kad dar gali pakraujuot..ir kad gerai kad kraujuoja..issivalo viskas galutinai is gimdos.. vat taip..jei nepraeis iki 2men.tada kreiptis reikti pas ginekologe ir tiek..
Atsakyti
QUOTE(mefute @ 2008 02 19, 01:52)
Dar negimdziau bet labai bijau cezario pjuvio.. Nenoriu rando kuris sugadintu mano tobula figura verysad.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
negimdyk biggrin.gif

QUOTE(gedvile @ 2008 04 20, 17:38)
Labukas,nemanau kad gerai miegoti ant pilvo,dar per anksti,juk net gorseto negalima puse metu nesioti,kad pilva sutrauktu. pakentek gal dar  smile.gif

netiesa.po 4paru uzdejo dirza ir sake butinai gulet ant pilvo. Cia viskas del to,kad padet gimdai trauktis.Po naturalaus gimdymo ne visada gimda gerai susitraukineja,o po cezario jai reikia pagalbos rimtos.
pirmas vaikas-naturaliai,antras-cezaris.Tai,sakyciau,kaip diena ir naktis.As tik uz cezari.

Atsakyti
pirmas vaikas-naturaliai,antras-cezaris.Tai,sakyciau,kaip diena ir naktis.As tik uz cezari. [/quote]
tikrai taip nemanau!
Atsakyti
[quote=linulia40,2009 03 15, 14:27]
pirmas vaikas-naturaliai,antras-cezaris.Tai,sakyciau,kaip diena ir naktis.As tik uz cezari. [/quote]
tikrai taip nemanau!
[/quote]
Tikrai nereikia iskart sakyti kad oi as tikrai taip nemanau! Cia kiekvieno asmeninis reikalas, kas tinka vienam galbut netinka kitam, taciau jau yra taip kad jaunesnes kartos merginos yra uz cezari daug daugiau nei uz naturalu gimdyma. Ir vienas ir kitas turi pliusu ir munusu. Siaip as pati irgi gimdziau cezariu, nors ir ne savo noru, taciau as irgi uz, kadangi uz skausmus ir pan. niekas medaliu deja nedalina verysad.gif
Atsakyti
Ziuriu labai madinga pasidare ne gimdyti,o CP iskarto daryti. Anglijoj jei neklystu apie 60 proc planuotu CP. Tai yra kai is anksto suplanuojama operacija, o ne butinybei esant. Na siaip dabar gimdant naturaliai yra tiek daug nuskausminimo priemoniu, kad kai kurios vidury gimdymo dar sugeba valandelei numigti smile.gif Man paciai dare CP, nors as sito visai nenorejau, bet nebuvo kitos iseities, nes butu iskilusi gresme vaiko gyvybei. Na negaliu pasakyti, kad jau labai lengva buna po CP, kol atsigauni... Siaip as uz CP, bet tik butinybei esant. Kazkaip nenoreciau antra karta vel turet CP....
Atsakyti
QUOTE(linulia40 @ 2009 03 15, 14:27)
tikrai taip nemanau!

o kurioj vietoj as parasiau,kad JUS turit taip manyt biggrin.gif
cia mano nuomone ir patyrimas,kiekviena turi savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gggiedrex @ 2009 03 15, 14:46)
Tikrai nereikia iskart sakyti kad oi as tikrai taip nemanau! Cia kiekvieno asmeninis reikalas, kas tinka vienam galbut netinka kitam, taciau jau yra taip kad jaunesnes kartos merginos yra uz cezari daug daugiau nei uz naturalu gimdyma. Ir vienas ir kitas turi pliusu ir munusu. Siaip as pati irgi gimdziau cezariu, nors ir ne savo noru, taciau as irgi uz, kadangi uz skausmus ir pan. niekas medaliu deja nedalina verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigitela: 15 kovo 2009 - 20:12
[quote=gggiedrex,2009 03 15, 15:46]
tikrai taip nemanau!
[/quote]
[/quote]
sveikos,as gimdziau cezario pagalba,ir drasiai galiu teigti kad yra ir pliusu ir minusu.pacio gimdymo skausmo nejauciam o poto pjuvio vieta skauda ilgai,zymiai ilgiau negu po naturalaus gimdimo.netgi pilvas susitraukia greiciau ir graziau po naturalaus gimdymo.mano sunui 1,8metu,o pjuvio vieta tebera skaudi verysad.gif
Atsakyti