Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario pjūvis, viskas apie jį

[quote=aiste :-},2009 03 15, 21:33]
Tikrai nereikia iskart sakyti kad oi as tikrai taip nemanau! Cia kiekvieno asmeninis reikalas, kas tinka vienam galbut netinka kitam, taciau jau yra taip kad jaunesnes kartos merginos yra uz cezari daug daugiau nei uz naturalu gimdyma. Ir vienas ir kitas turi pliusu ir munusu. Siaip as pati irgi gimdziau cezariu, nors ir ne savo noru, taciau as irgi uz, kadangi uz skausmus ir pan. niekas medaliu deja nedalina verysad.gif
[/quote]
sveikos,as gimdziau cezario pagalba,ir drasiai galiu teigti kad yra ir pliusu ir minusu.pacio gimdymo skausmo nejauciam o poto pjuvio vieta skauda ilgai,zymiai ilgiau negu po naturalaus gimdimo.netgi pilvas susitraukia greiciau ir graziau po naturalaus gimdymo.mano sunui 1,8metu,o pjuvio vieta tebera skaudi verysad.gif
[/quote]
Vat butent del sito as taip ir nemanau! Pas mane ju CP buvo 3 ir tikrai nebuvo labai gera po operacijos ir randai lieka ir skauda daug ilgiau ir net daugiau..
as ir tik savo nuomone pasakiau 4u.gif
Atsakyti
[quote=linulia40,2009 03 15, 14:27]
pirmas vaikas-naturaliai,antras-cezaris.Tai,sakyciau,kaip diena ir naktis.As tik uz cezari. [/quote]
tikrai taip nemanau!
[/quote]

Pabandyk - kaip supratau tu 3 CP turėjai ir nei vieno "natūralaus malonumo". Tada galėsi palyginti ir turėti savo nuomonę.
Aš irgi pirmą natūraliai natūraliausiai be nuskausminimo JOKIO, o antras CP. Abi rankas, kojas ir visą kitą keliu tik už CP. Vien dėl gimdymo traumų visokiausių. Nieko nėra baisiau, kai pagalvoju, kad antrajam virkštelė 4 kartus kaklą apsukusi buvo. Ir koks gi gimdymas būtų buvęs? Na jau ne, ačiū gydytojai 4u.gif , kad dėl mano senyvo ax.gif amžiaus ir didelio skirtumo tarp gimdymų teisingai įvertino riziką. O dėl randų gijimo -jokio skirtumo, ar randas "toj" vietoj nuo iki... wub.gif ar ant pilvo. Gal net po CP greičiau randėja, juk ne taip "šlapia" wub.gif . oj, įlindau į detales visokias..
CP rules!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liulia: 17 kovo 2009 - 17:39
[quote=Liulia,2009 03 17, 17:35]
tikrai taip nemanau!
[/quote]

Pabandyk - kaip supratau tu 3 CP turėjai ir nei vieno "natūralaus malonumo". Tada galėsi palyginti ir turėti savo nuomonę.
Aš irgi pirmą natūraliai natūraliausiai be nuskausminimo JOKIO, o antras CP. Abi rankas, kojas ir visą kitą keliu tik už CP. Vien dėl gimdymo traumų visokiausių. Nieko nėra baisiau, kai pagalvoju, kad antrajam virkštelė 4 kartus kaklą apsukusi buvo. Ir koks gi gimdymas būtų buvęs? Na jau ne, ačiū gydytojai 4u.gif , kad dėl mano senyvo ax.gif amžiaus ir didelio skirtumo tarp gimdymų teisingai įvertino riziką. O dėl randų gijimo -jokio skirtumo, ar randas "toj" vietoj nuo iki... wub.gif ar ant pilvo. Gal net po CP greičiau randėja, juk ne taip "šlapia" wub.gif . oj, įlindau į detales visokias..
CP rules!!!!
[/quote]
smulkiau:pirma vaikuti bandziau gimdyti pati,bet po 18 valandu kankinimo visi suprato,kad per siauri mano dubens kaulai,padare CP,po jo seke daug komplikaciju...net nesinori prisimint....tos narkozes tikrai sveikatos neatnesa...pajausit tik po keleta metu....
ir vistiek as uz naturalu gimdyma,aisku nesakau,kad su skausmu butinai gimdyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulia40: 17 kovo 2009 - 18:38
man tai pat skauda vaikui tuoj 11 men.
jau geriau gimdyciau naturaliai
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jelenadan @ 2009 03 18, 10:58)
man tai pat skauda vaikui tuoj 11 men.
jau geriau gimdyciau naturaliai
drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Norejau paklausti!

Gal kas pirma vaikeli pagimde CP pagalba, turi jau antra atzaliuka ir gimde naturaliai?

Girdejau tokiu gandu, jai pirmas cezaris, tai antras greiciausiai taip pat verysad.gif
Labai noreciau gimdyti kita vaikiuka naturaliai rolleyes.gif

Gal tai nesamones bet jauciu kazka pralaimejusi! verysad.gif Visa nestuma ruosiausi naturaliam gimdymui, bet sunelis uzsispire ir visa nestuma prasidejo venoj pozoj tai teko planini daryti. Mes su gydytoja laukem iki paskutines dienos, gal apsivers doh.gif

Tai va, lauksiu ziniu..... Aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linulia40 @ 2009 03 13, 11:32)
man iki pusantro men vis patepliodavo...kada pas ginekologe buvai? man tai kai buvau po men tai sake kad dar gali pakraujuot..ir kad gerai kad kraujuoja..issivalo viskas galutinai is gimdos.. vat taip..jei nepraeis iki 2men.tada kreiptis reikti pas ginekologe ir tiek..

vakar buvau tai pasake ta pati ka ir tu,kad gerai ,kad valosi:) sake,kad susitraukusi gimda,bet dar vyksta valymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varle123 @ 2009 03 20, 19:23)
vakar buvau tai pasake ta pati ka ir tu,kad gerai ,kad valosi:) sake,kad susitraukusi gimda,bet dar vyksta valymas 4u.gif

mirksiukas.gif svarbu viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
labas vakaras visoms 4u.gif paskaitinejau as cia jusu visu nuomones smile.gif tai ir savaja nutariau isreiksti ax.gif as pirma sunu gimdziau naturalei,o antra CP dare,bet aisku nesavo noru schmoll.gif o man buvo placenta pirmaeige,tai pati gimdyti negalejau unsure.gif bet istikruju nesijauciu blogesne,negu buciau gimdziusi pati mirksiukas.gif cia kiekvienos pasirinkimas,jei nera aisku pavojaus vaikiukui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrica @ 2009 03 20, 21:14)
labas vakaras visoms 4u.gif paskaitinejau as cia jusu visu nuomones smile.gif tai ir savaja nutariau isreiksti ax.gif as pirma sunu gimdziau naturalei,o antra CP dare,bet aisku nesavo noru schmoll.gif o man buvo placenta pirmaeige,tai pati gimdyti negalejau  unsure.gif bet istikruju nesijauciu blogesne,negu buciau gimdziusi pati mirksiukas.gif cia kiekvienos pasirinkimas,jei nera aisku pavojaus vaikiukui ax.gif

o kuris variantas tau paciai atrodo geriau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linulia40 @ 2009 03 20, 22:22)
o kuris variantas tau paciai atrodo geriau? g.gif

na aisku,kai pati gimdai,tai skausmo patiri daugiau,bet pagimdai ir skausmas uzsimirsta smile.gif o po CP skausmai tik prasideda doh.gif istikruju berasydama negaliu tikrai pasakyti,kuri varijanta rinkciausi gimdydama trecia g.gif gal viskas butu pagal aplinkybes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrica @ 2009 03 20, 21:28)
na aisku,kai pati gimdai,tai skausmo patiri daugiau,bet pagimdai ir skausmas uzsimirsta smile.gif o po CP skausmai tik prasideda doh.gif istikruju berasydama negaliu tikrai pasakyti,kuri varijanta rinkciausi gimdydama trecia g.gif gal viskas butu pagal aplinkybes ax.gif

o CP dare su pilna narkoze ar i stubura?
Atsakyti