QUOTE(Vivgute @ 2009 03 25, 21:49)
As CP turejau Lietuvoje-mokejau uz viska-visu giriamo gydytojo prieziuroj buvau, bet jo prieziura buvo minimali, tik tos slaugutes, kurioms niekas nieko neduoda, sukosi kaip biteles. Vaistu tai tikrai negalejo man. o del bendros nejautros, tai anesteziologas sake, kad nespes vaikui patekt, nes ji isima labai greitai. Ir tikrai- tik mane nuveze-vyrui po kokiu triju minuciu atnese musu kudikeli ;-).
As labai bijojau gimdyt pati naturaliai, tai taip likimas leme, kad mazute neapsisuko iki pat gimdymo. Skaudejo po CP labai- visus vidaus organus meslungis trauke, bet jau pamirsau ta skausma, tik zinau, kad toks faktas buvo.
O pilvo zona kur randas dar dabar aptirpus. Jau greit devyni menesiai-bet jokio progreso. Draugei praejo jau keturi metai, o nieko nejaucia-sako antra galeciau be vaistu pjautis, nes nejautru ir be vaistu.
o gal galetumet pasakyt koks minimalus tarpas tarp cezariu gali buti. Medikai teigia, kad du metai. O jei pvz, metai ir keturi menesiai? Gal kuriai taip buvo?

As labai bijojau gimdyt pati naturaliai, tai taip likimas leme, kad mazute neapsisuko iki pat gimdymo. Skaudejo po CP labai- visus vidaus organus meslungis trauke, bet jau pamirsau ta skausma, tik zinau, kad toks faktas buvo.
O pilvo zona kur randas dar dabar aptirpus. Jau greit devyni menesiai-bet jokio progreso. Draugei praejo jau keturi metai, o nieko nejaucia-sako antra galeciau be vaistu pjautis, nes nejautru ir be vaistu.
o gal galetumet pasakyt koks minimalus tarpas tarp cezariu gali buti. Medikai teigia, kad du metai. O jei pvz, metai ir keturi menesiai? Gal kuriai taip buvo?
nejautrumas ir man ilgai yra(daug metu)... o siaip laiko tarp CP turi praeit 3 m.,(atsistato organismas),juk ir po naturalaus gimdymo sako,kad turi praeit 2m....bet jei jau taip atsitinka daro ir anksciau(nieko nera taip baisaus)