Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario pjūvis, viskas apie jį

QUOTE(Vivgute @ 2009 03 25, 21:49)
As CP turejau Lietuvoje-mokejau uz viska-visu giriamo gydytojo prieziuroj buvau, bet jo prieziura buvo minimali, tik tos slaugutes, kurioms niekas nieko neduoda, sukosi kaip biteles. Vaistu tai tikrai negalejo man. o del bendros nejautros, tai anesteziologas sake, kad nespes vaikui patekt, nes ji isima labai greitai. Ir tikrai- tik mane nuveze-vyrui po kokiu triju minuciu atnese musu kudikeli ;-).
As labai bijojau gimdyt pati naturaliai, tai taip likimas leme, kad mazute neapsisuko iki pat gimdymo. Skaudejo po CP labai- visus vidaus organus meslungis trauke, bet jau pamirsau ta skausma, tik zinau, kad toks faktas buvo.
O pilvo zona kur randas dar dabar aptirpus. Jau greit devyni menesiai-bet jokio progreso. Draugei praejo jau keturi metai, o nieko nejaucia-sako antra galeciau be vaistu pjautis, nes nejautru ir be vaistu.

o gal galetumet pasakyt koks minimalus tarpas tarp cezariu gali buti. Medikai teigia, kad du metai. O jei pvz, metai ir keturi menesiai? Gal kuriai taip buvo?
ax.gif

nejautrumas ir man ilgai yra(daug metu)... o siaip laiko tarp CP turi praeit 3 m.,(atsistato organismas),juk ir po naturalaus gimdymo sako,kad turi praeit 2m....bet jei jau taip atsitinka daro ir anksciau(nieko nera taip baisaus)
Atsakyti
QUOTE(Vivgute @ 2009 03 25, 22:49)

o gal galetumet pasakyt koks minimalus tarpas tarp cezariu gali buti. Medikai teigia, kad du metai. O jei pvz, metai ir keturi menesiai? Gal kuriai taip buvo?
ax.gif

as po metu pastojau ,ir nieko mirksiukas.gif KMUK sake,kad dar geriau kad ansciau pastojai,pjuvis dar minkstas,nesurandejes,mazesne tikimybe,kad poto gimdant naturaliai, gali plyst 4u.gif kiek daktaru tiek nuomoniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobretti: 26 kovo 2009 - 12:39
man taip pat CP del gimdos ditocijos (nevyko gimdymo veikla)Prakankino apie 10 val. kol padare cezari. skatinamieji ,epiduras ir t.t. dabar laukiuosi antro ir neturiu jokio noro gimdyt naturaliai. tarsiuos vel del CP. pjuvio vieta sugijo, jokio apmirimo toje vietoje, galvos skausmu taip pat nebuvo. Aisku po operacijos sunku 3 d. bet paskui viskas normaliai. Manau pagimdyti beveik 5 kg sverianti vaikuti nebutu buve taip lengva.Pati gamta sutvarko, kad mamai but lengviau....nesijauciu nieko praradusi kad mano vaikas atejo siuo budu i pasauli.Svarbu sveikas ir man viskas gerai. Manau zymiai daugiau reikia jegu ir kantrybes maitinti vaika krutimi ilgiau nei metus. bet kuriuo atveju visoms linkiu sekmes 4u.gif ir apie gimdyma tik geru prisiminimu. thumbup.gif
Atsakyti
Man taip pat buvo darytas CP, del gimdos atsidalijimo pradzios, kadangi nukraujavau nors ir siaip organizme visa nestuma truko gelezies, atsigavimas po jo truputeli uzsitese, bet siaip viskas gan greit praeina. Tik pirmosios 3 dienos buvo sunkiausios 4u.gif ypac pikta buvo, kad negalejau pati kudikelio paimti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ariadnė @ 2009 03 26, 19:41)
Man taip pat buvo darytas CP, del gimdos atsidalijimo pradzios, kadangi nukraujavau nors ir siaip organizme visa nestuma truko gelezies, atsigavimas po jo truputeli uzsitese, bet siaip viskas gan greit praeina. Tik pirmosios 3 dienos buvo sunkiausios  4u.gif ypac pikta buvo, kad negalejau pati kudikelio paimti  ax.gif

na ir parasiau doh.gif placentos atsidalijimo, o ne gimdos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ariadnė @ 2009 03 26, 20:04)
na ir parasiau  doh.gif placentos atsidalijimo, o ne gimdos  blush2.gif

as tai po vienos paros jau mazaja nesiojau(svere 2632g) smile.gif lengva buvo....
Atsakyti
QUOTE(linulia40 @ 2009 03 26, 22:35)
as tai po vienos paros jau mazaja nesiojau(svere 2632g) smile.gif  lengva buvo....

saunu thumbup.gif , siaip kol gulejau atrode galiu laisvai vaikscioti, bet kai gydytojai leido po paros bandyti stotis, bandymai baigesi staigiu suglebimu i foteli biggrin.gif , bet visa tai tik del nukraujavimo del prieslaikinio placentos atsidalijimo, i ligonine papuoliau zaibisku greiciu jau kraujuodama doh.gif . svarbiausia mazyliui nieko nenutiko, o nemalonumai greit pasimirsta ir lieka tik geri prisiminimai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linulia40 @ 2009 03 26, 20:35)
as tai po vienos paros jau mazaja nesiojau(svere 2632g) smile.gif  lengva buvo....

aciu Dievui, kad mano lelyte irgi gime lengvute, nes man jau ta pati vakara po cezario teko ja kilnoti ir nesioti. jei ji butu gimus kiek sunkesne nezinau kaip ten butu, nes po operacijos, gal pora dienu kai vaiksciojau tuo paciu metu negalejau kvepuoti. tai budavo padarau pora zingsniu, sustoju pakvepuoju ir toliau einu... buvo nelinksma, bet tas tiesa, blogi pojuciai greitai pasimirsta, juk tokia laime nesioti savo kudiki ant ranku, o ypac kai ji sypsosi biggrin.gif
Atsakyti
tas tikrai tiesa,kad pasimirsta greit..dabar mazoji kartu prie kompo... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linulia40 @ 2009 03 26, 22:35)

o manasis gimes svere 4200, tai vienuteje (nebuvo ramus) guleti po cezario nebuvo itin smagu ax.gif , laukdavau kada vyras ateis, kaip gerai, kad kaip tik nuo tu metu (berod liepos? )atsirado toks dalykas kaip tevystes atostogos 1 men thumbup.gif thumbup.gif nzn ka buciau dariusi- nugara tiek skaudedavo, kad net akyse zalia budavo lotuliukas.gif ,, apie pjuvio vieta jau nekalbant

Atsakyti
Nuo CP praejo jau daugiau nei menuo. Pirmaja savaite buvo sunku, taciau po to viskas pasimirso, ir tik randas liko. Sunku budavo ir is lovos naktimis atsikelti, bet po mazdaug pusmenesio skausmo jau nebejauciau. Siuo metu tik retkarciais silpnai padiegia kuria nors Cp vieta, bet labai nestipriai. Stengiuosi nepamirsti kad negaliu sunkiai kelti doh.gif O randas nedidelis, manau kai pilnai uzgis - nelabai kas ir matysis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Srika @ 2009 03 28, 20:19)
Nuo CP praejo jau daugiau nei menuo. Pirmaja savaite buvo sunku, taciau po to viskas pasimirso, ir tik randas liko. Sunku budavo ir is lovos naktimis atsikelti, bet po mazdaug pusmenesio skausmo jau nebejauciau. Siuo metu tik retkarciais silpnai padiegia kuria nors Cp vieta, bet labai nestipriai. Stengiuosi nepamirsti kad negaliu sunkiai kelti doh.gif  O randas nedidelis, manau kai pilnai uzgis - nelabai kas ir matysis mirksiukas.gif

idomu, ar draudimas sunkiai kazka kelti- cia jau visam laikui? g.gif mepamenu, kad butu kazka apie tai sake g.gif
Atsakyti