Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario pjūvis, viskas apie jį

Man irgi nesake, bet tikrai nemanau, kad visam laikui. Jau kai bus surandejes tas musu rangas gimdoj (manau po 2-3 metu), tai galesim ir baldus nesiot smile.gif

QUOTE(tiana @ 2009 03 29, 03:17)
idomu, ar draudimas sunkiai kazka kelti- cia jau visam laikui?  g.gif  mepamenu, kad butu kazka apie tai sake g.gif

Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2009 03 29, 09:32)
Man irgi nesake, bet tikrai nemanau, kad visam laikui. Jau kai bus surandejes tas musu rangas gimdoj (manau po 2-3 metu), tai galesim ir baldus nesiot smile.gif

Sveikutes,o kiek tas sunkiai nesiot?kiek kg mazdaug. as kazkaip maniau kad tik iskart po cezario negalima sunkiai nesioti (akusere sake iki 5 kg galima g.gif ), o apie tolesni laika ne nesusimasciau. tai pvz vezimo kuris sveria 15kg negalima tampyt kaip suprantu? doh.gif
Atsakyti
o jau kiek tu kg tai ir as nezinau g.gif , bet lopsi nuo vezimo tai tampau..., bet jis tikrai nesveria 15 kg...

QUOTE(zirzekle @ 2009 03 29, 11:24)
Sveikutes,o kiek tas sunkiai nesiot?kiek kg mazdaug. as kazkaip maniau kad tik iskart po cezario negalima sunkiai nesioti (akusere sake iki 5 kg galima g.gif ), o apie tolesni laika ne nesusimasciau. tai pvz vezimo kuris sveria 15kg negalima tampyt kaip suprantu? doh.gif

Atsakyti
Mano dickiui 3 metai sveria apie 16 kg tai akusere sake jokiu kilojimu du men. smile.gif tik leliuka ir viskas.
Atsakyti
siaip kelti sunkiai nerekomenduojama isvis moteriai..juk tam yra vyrai...pradziai galima kelti tik iki 3kg arba leidzia leliuka pakelt ir daugiau jokiu svoriu artimiausiu metu...o veliau jokiu sunkesniu svoriu 2m.,nes skaitosi pilnai uzgyja...
Atsakyti
QUOTE(linulia40 @ 2009 03 29, 21:12)
siaip kelti sunkiai nerekomenduojama isvis moteriai..juk tam yra vyrai...pradziai galima kelti tik iki 3kg arba leidzia leliuka pakelt ir daugiau jokiu svoriu artimiausiu metu...o veliau jokiu sunkesniu svoriu 2m.,nes skaitosi pilnai uzgyja...

lotuliukas.gif o ką daryt jei mano vaikas beveik 5 kg. gimė, nekelti visai lotuliukas.gif

Aš nesu feministė, bet vežimą galiu ir pati į 5 aukštą užnešti, (lifto nėra) vyras ne visuomet juk šalia būna tongue.gif

2 metus jokių sunkų svorių doh.gif nejuokink lotuliukas.gif doh.gif iš kur tokią nesąmonę ištraukei ? lotuliukas.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(negera @ 2009 03 29, 21:38)
lotuliukas.gif  o ką daryt jei mano vaikas beveik 5 kg. gimė, nekelti visai  lotuliukas.gif

Aš nesu feministė, bet vežimą galiu ir pati į 5 aukštą užnešti, (lifto nėra) vyras ne visuomet juk šalia būna  tongue.gif

2 metus jokių sunkų svorių  doh.gif  nejuokink  lotuliukas.gif  doh.gif  iš kur tokią nesąmonę ištraukei ? lotuliukas.gif  doh.gif

paskaityk moteru fiziologija biggrin.gif
tie sunkumai ne iskart pasireiks o veliau..pajausit tikrai ,jei nesisaugosit..patikekit,man jau pasijaute,buvo 3 CP g.gif
Atsakyti
QUOTE(linulia40 @ 2009 03 29, 23:18)
paskaityk moteru fiziologija biggrin.gif
tie sunkumai ne iskart pasireiks o veliau..pajausit tikrai ,jei nesisaugosit..patikekit,man jau pasijaute,buvo 3 CP g.gif

jo jo thumbup.gif cia tiesa,mergaites nesitampom jei tik imanoma. mano uosviene stipri moteris, nesiojo bulviu maisus viena, juokaudavom dar apie tai su ja o va nesenai ligoninej atgulejo 10dienu... pasirodo kazkada nuo tampymusi saaugos susidare tai nugara buvo surakinta, batu apsiauti pati negalejo ir koja klaikiai skaudejo. po visokiu proceduru vis skausmas primena apie save.
nesam tik savo lelius o daugiau tai tegu mus vyrainesioja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(negera @ 2009 03 29, 22:38)
lotuliukas.gif  o ką daryt jei mano vaikas beveik 5 kg. gimė, nekelti visai  lotuliukas.gif

Aš nesu feministė, bet vežimą galiu ir pati į 5 aukštą užnešti, (lifto nėra) vyras ne visuomet juk šalia būna  tongue.gif

2 metus jokių sunkų svorių  doh.gif  nejuokink  lotuliukas.gif  doh.gif  iš kur tokią nesąmonę ištraukei ? lotuliukas.gif  doh.gif

mano 5,1kg gimė, cp buvo, ir kėliau ir nešiojau, o kaip kitaip, negi sakysi ne ne, neimsiu vaiko, per didelis svoris lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal pasakysit kiek dienu normalu po CP kraujuoti?man vis dar pasirodo sviezio kraujo, nezinau ar cia normalu? pas gine geguzes pradzioj eisiu tik. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzekle: 08 balandžio 2009 - 14:16
QUOTE(zirzekle @ 2009 04 08, 14:16)
Sveikutes, gal pasakysit kiek dienu normalu po CP kraujuoti?man vis dar pasirodo sviezio kraujo, nezinau ar cia normalu? pas gine geguzes pradzioj eisiu tik. g.gif

man asmeniskai buvo iki 6 savaiciu po CP
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2009 04 08, 16:16)

Man kraujavo apie porą savaičių ir užtekdavo paprasto kasdieninio įkloto ...

O dėl rando...Po cp praėjo 1.7 m. pjūvis užgijo puikiai, bet matosi kurioje vietoje pjauti tie vidiniai sluoksniai, niu gerokai virš rando matosi toks kreivai einantis įdubimas pilve ir galima užčiuopti toje vietoje lyg sukietėjimą,matyt,kur siūta buvo g.gif Įdomu ar kitom kažkas panašaus yra ar čia man vienai tas vidinis randas matosi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rhetta: 09 balandžio 2009 - 18:52