nes man jau men beveik o 10kg kaip buvo taip ir liko idomu ar cia jau taip liks?
QUOTE(xxxaugustexxx @ 2009 10 07, 20:24)
labukas turiu toki klausima jums po CP pilvas greitai susitrauke?ar ne?
nes man jau men beveik o 10kg kaip buvo taip ir liko idomu ar cia jau taip liks?

na siaip man pilvas dalinai susitrauke per pora menesiu, ir visi priaugti kg per nestuma taip pat
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 07, 23:32)
na siaip man pilvas dalinai susitrauke per pora menesiu, ir visi priaugti kg per nestuma taip pat
norejau pakalausti o kiek kg buvai priaugusi?o pries nestuma turejai problemu su svorio reguliavimu?
man tai visa gyvenima reikia ziureti kiek valgau tai vat ir pergyvenu kad viskas gali likti...
QUOTE(xxxaugustexxx @ 2009 10 10, 20:54)
norejau pakalausti o kiek kg buvai priaugusi?o pries nestuma turejai problemu su svorio reguliavimu?
man tai visa gyvenima reikia ziureti kiek valgau tai vat ir pergyvenu kad viskas gali likti...
na as pries nestuma nebuvau lieknute. Svoris visad buvo kazkur 70 kg. pirmaisiais menesiais as numeciau kazkur 5 kg. Per visa nestuma man svoris beveik neaugo, tik pradejo augti kazkur nuo 26-27 savaites. Taigi, grizo tie numesti 5 kg ir dar uzaugo 1.5kg. ir viskas.Uz tat gimdymo namuose visus ir palikau, o per pirma menesi dar kokie 3 kg nukrito. As taip speju, kad nepriaugau daug nes mane toksikoze kankino iki pat gimdymo, ir as visiskai negalejau ziuret i saldumynus. Na visiskai netrauke. Pagrinde valgydavau vaisius ir darzoves, mesos labai jau mazai, nors as apskritai mesa valgau gal tik 1-2 kartus per savaite.
Mano situacija buvo biski komplikuota, po cp dar 10 dienu gulejau ligonineje, dar vis pjuvio vieta tvarkydavo, 3 kartus dar skysciu is ten nuleidinejo, tad su tvarsciu ilgiau buvau, bet po 2men jau buvo apgyje viskas, bet siaip pagrazojo man ta vieta po 4men kazkur, nors suskausta kartai ir dabar dar (praejo jau beveik 7men)
Ryt bus 2 men po cp. Randas sugijo stebetinai greit. Pilvas vis traukiasi, bet dreba. As po 2 CP. 9 kg uzsiliko. Talijos su 63 cm greiciausiai jau neturesiu. Nes po po 1 CP praejus 11 men atgavau savo svori, nors nemaitinau. Talija liko 67cm, pilvas kazkoks buvo. Dabar jauciu bus sunkiau..
Mergaites o jums kuriai nebuvo po CO vienam sone paraudes randas,ir toks kvapukas lyg atsiradaes?
QUOTE(spygly1 @ 2009 10 20, 13:17)
Manęs laukia planinis cezaris po poros dienų. Tai pasiklausiau, sakė gali dalyvauti
QUOTE(meilita @ 2009 10 20, 12:42)
Mergaites o jums kuriai nebuvo po CO vienam sone paraudes randas,ir toks kvapukas lyg atsiradaes? 
Dezinfekuok ta vieta su spiritu pora kartu i diena.Turetu praeiti.
QUOTE(spygly1 @ 2009 10 20, 11:17)
tikrai gali davyvauti, tiek per planini tiek ir neplaninio CP metu. Maniskis manajam dalyvavo, nors man CP buvo atliktas skubos tvarka ir buvo daroma bendra narkoze.