Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario pjūvis, viskas apie jį

QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 20, 17:42)
tikrai gali davyvauti, tiek per planini tiek ir neplaninio CP metu. Maniskis manajam dalyvavo, nors man CP buvo atliktas skubos tvarka ir buvo daroma bendra narkoze.

Tikrai negali. Juk tai operacija. Vyras laukia prie operacines, jam po to parodo vaikeli.
O jei rasai, kad dalyvavo, tai iskart reiketu ir parasyti, kad tau CP dare ne Lietuvoj wink.gif

Atsakyti
QUOTE(xxxaugustexxx @ 2009 10 07, 22:24)
labukas turiu toki klausima jums po CP pilvas greitai susitrauke?ar ne?
nes man jau men beveik o 10kg kaip buvo taip ir liko idomu ar cia jau taip liks? g.gif  verysad.gif

Man po CP jau beveik 2 men, randas irgi greit uzgijo, bet pilvo drebuciai tik po kokio men sumazejo, bet iki ankstesnes isvaizdos jauciu dar toli schmoll.gif Nesioju kelnaites po gimdymo kad suverzta butu, bet kg tai kol kas nekrenta, kaip gryzau is ligonines su +7kg taip ir dabar, tikiuos jie kada nors nukris ir tilpsiu i savo senus rubus doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 10 20, 16:23)
Tikrai negali. Juk tai operacija. Vyras laukia prie operacines, jam po to parodo vaikeli.
O jei rasai, kad dalyvavo, tai iskart reiketu ir parasyti, kad tau CP dare ne Lietuvoj wink.gif

na kodel is karto tik uzsieny? manau siais laikais net ir lietuvoje tas imanoma. ypac kai daroma epidurine nejautra, taigi nemiegi, reikia gi palaikymo
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 20, 18:39)
na kodel is karto tik uzsieny? manau siais laikais net ir lietuvoje tas imanoma. ypac kai daroma epidurine nejautra, taigi nemiegi, reikia gi palaikymo

Kiek as zinau, tai vyrui dalyvauti neleidzia. Manau ir daugiau mamu pasisakys, gal cia tik as tokia atsilikusi smile.gif
Man buvo epidurine nejautra, vyras lauke uz duru. Tiesa sakant, jo ten ir nereikejo, buvo daug personalo. Vyro palaikymo man labiausiai reikejo po operacijos, o ne jos metu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 10 20, 16:49)
Kiek as zinau, tai vyrui dalyvauti neleidzia. Manau ir daugiau mamu pasisakys, gal cia tik as tokia atsilikusi  smile.gif
Man buvo epidurine nejautra, vyras lauke uz duru. Tiesa sakant, jo ten ir nereikejo, buvo daug personalo. Vyro palaikymo man labiausiai reikejo po operacijos, o ne jos metu  schmoll.gif

jeo ka jau pries mane viena pasisake, kad jie klause ar galima ir jiems atsake, jog taip mirksiukas.gif
Atsakyti
man irgi neleido , sake vyrui buti uz duru... g.gif
Atsakyti
Normaliai per operacija, pasaliniu zmoniu buti negali.
Atsakyti
taip, vyras laukia uz duru. ir nelabai ten jam ka veikti yra. Is tikruju pagalbos reikia po operacijos, nes tada para lovoj guli ir nieko negali padaryt. ir tada vaikucio nenori duot, atseit, nepasirupinsi, o jei vyras yra, tai kitaip ziuri.
Atsakyti
QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2009 10 21, 11:49)
taip, vyras laukia uz duru. ir nelabai ten jam ka veikti yra. Is tikruju pagalbos reikia po operacijos, nes tada para lovoj guli ir nieko negali padaryt. ir tada vaikucio nenori duot, atseit, nepasirupinsi, o jei vyras yra, tai kitaip ziuri.

na ne visa para ne visa, o tik puse paros. o vaika palieka ir net neklausia, tik sesute labai daznai uzsuka.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 21, 14:27)
na ne visa para ne visa, o tik puse paros. o vaika palieka ir net neklausia, tik sesute labai daznai uzsuka.

Vaiko nepalieka, nes pati juo pasirupinti iskart po operacijos, deja, negali. Man atnese vaikeli ir paliko kitos dienos ryte, kai jau pati atsisedau.
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 10 21, 12:38)
Vaiko nepalieka, nes pati juo pasirupinti iskart po operacijos, deja, negali. Man atnese vaikeli ir paliko kitos dienos ryte, kai jau pati atsisedau.

na is manes to vaiko niekas neeme. o vaiku gali pasirupinti, patikek, nes as pati juo pasirupinau. ligonineje po operacijos isbuvau maziau nei para
Atsakyti
Pries 10 dienu gimdziau VGN, dare planini cezari, vyras labai jaudinosi del manes ir labai prasesi dalyvauti, bet gydytojas neleido. Mano manimu teisingai ir padare:) ner ten i ka ziureti
Atsakyti