Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario pjūvis, viskas apie jį

QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 11 08, 01:01)
na man tas kabantis pilbukas isnyko po keliu menesiu nepridedant jokiu pastangu

Tai gal ir man yra vilties rolleyes.gif tik 2men praejo
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2009 11 08, 10:15)
Tai gal ir man yra vilties  rolleyes.gif  tik 2men praejo

tikrai yra dar ne daug laiko praeje, tai pamatysi dar po kokiu 2 men isnyks tas kabantis pilvukas mirksiukas.gif

Atsakyti
as ir apturejau cezari penki menesiai atgal...po cezario praejus 8h jau keliausi is lovos ir ejau i dusa,po dvieju dienu jau buvau namuose,tiksliau po pusantros dienos,atsigavau galima sakyti iskart,nes neskaudejo nei pjuvio nei pilvo,tik nugara siek tiek.bet po savaites jau kai bitute sukausi po namus.po menesiuk ojau nebeturejau ir nukarusio pilvuko.jei ne randas daugiau niekas neprimintu jog turejau cezari nes koks pilvas buvo pries ji toks ir dabar,tikiuosi po kurio laik oir randelis apnyks thumbup.gif
Atsakyti
uzgijo greitai ir lengvai thumbup.gif
Atsakyti
na as turejau planini cezari pries 5 sav. del sedimosios padeties. Viskas praejo gerai. Pasiskaiciau cia ispudzius, tai galiu pasakyti kad baisu buvo pries operacija, kojos drebejo tai net paciai juokas eme. Po to kai padare daline nejautra, patapo taop gerai, silta lengva. Be to operacijos metu prie galvos buvo anesteziologe ir vis informavo ko laukti ir kas yra daroma, tai kazkaip visai ramiai jauciausi. Net tas pakratymas isemimo metu, buvo nebaisus, nors pakrate tikrai stipriai, mat buvo isedes lelius gerai. Pooperacinej reikejo prabut para, nes... vietu nebuvo palatose. O siaip jokiu blogu prisiminimu, viskas normos ribose. Blogai yra dabar... kai speneliai nugrauzti iki negalejimo...
Atsakyti
Na o mano ispudziai po cezario nekokie bet ir ne patys baisiausi...tik visoms skirtingai zinoma cia paskaicius kad neskaudejo jau po svaites ar pilvukas nukares isnyko po savaites tai baltas pavydas apima, nes man toli grazu praejo jau metai bet kabantis pilvukas vis dar liko tai dar bandau mest svori ir gal kaip nors dar tas pilvelis isnyks, vis dar turiu vilties norisi tuo tiketi...sakau visoms labai ivairiai bet reikia neprarast vilties... smile.gif Man tai skaudejo apie menesiuka o siulus iseme po 6- 7 dienu.
Atsakyti
QUOTE(loreta66 @ 2010 01 26, 20:19)
na as turejau planini cezari pries 5 sav. del sedimosios padeties. Viskas praejo gerai. Pasiskaiciau cia ispudzius, tai galiu pasakyti kad baisu buvo pries operacija, kojos drebejo tai net paciai juokas eme. Po to kai padare daline nejautra, patapo taop gerai, silta lengva. Be to operacijos metu prie galvos buvo anesteziologe ir vis informavo ko laukti ir kas yra daroma, tai kazkaip visai ramiai jauciausi. Net tas pakratymas isemimo metu, buvo nebaisus, nors pakrate tikrai stipriai, mat buvo isedes lelius gerai. Pooperacinej reikejo prabut para, nes... vietu nebuvo palatose. O siaip jokiu blogu prisiminimu, viskas normos ribose. Blogai yra dabar... kai speneliai nugrauzti iki negalejimo...

man buvo lygiai taip pat, nepasiteisino jokios baimes, buvo labai faina netgi... galeciau dar ne karta kartot...
Atsakyti
Mamytės man numatomas CP, gal kas nors man gali patarti kokius geriau paketus pirkti , kas geriau po operacijos, nežinau kiek ir kokių man jų užsipirkti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Betė @ 2011 04 17, 18:15)
Mamytės man numatomas CP, gal kas nors man gali patarti kokius geriau paketus pirkti , kas geriau po operacijos, nežinau kiek ir kokių man jų užsipirkti.  4u.gif

Svekutė, CP turėjau 04.01. Taigi, įspūdžiai dar pakankamai švieži smile.gif . Man CP darė KMUK, tai jokių vienkartinių palučių, kurių buvau prisipirkusi nereikėjo, nes visko duoda. Tiesa, buvau mokamoj palatoj, bet manau duoda visoms. O dėl paketų, tai labai individualiai: aš turėjau visų dydžių abrisan po 3, tai pačių didžiųjų net nepanaudojau, nes kraujavo labai minimaliai. Man užteko dieninių paketų ir įklotų. Šiaip daug visko neprisipirk, nes po to geriau kas nors nupirks, jei pritrūksi. Sėkmės smile.gif
Atsakyti
As irgi po Cp turejau nusipirkusi Tenos lygtais dideliu paketu paka, tai man jie visai netiko kraujo mazai, as pati smulki o jie tokie dideli ir nepatogus, bet turejau naudoti nes buvo gaila ismesti, bet dabar tik paprastus paketus pirkciau.
Atsakyti
Paketus tur4jau 5prastus. Pilnai pakako.
Gal po kokiu 3-4 savaiciu buvo laikotarpis, kai gausiau pakraujavau, bet irgi issiverciau su iprastiniais.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Pas mane abudu vaikuciai cezariukai thumbup.gif Jokiu nusiskundimu neturiu ax.gif Para po CP jau vaiksciojau drasiai... gijo viskas greitai ir gerai. Po men ishvis nieko nejauciau, kad CP darytas. Bet va si karta tepa ir tepa rudai g.gif Pirma karta taip nebuvo...
3 men praejo jau po CP o vis tepa rudai... naudojau visokias zvakutes ka gyd sake, bet nepadeda.... ar kam taip buve?
Atsakyti