Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario pjūvis, viskas apie jį

QUOTE(sarafea @ 2009 10 25, 22:25)
Praejo trys metai po cezario,bet iki siol pjuvio vietoj apmire...Labai ilgais jauciau maudenima,man rodos iki 8-9 menesiu.Menesi po cezario negalejau atsikelt be kitu pagalbos,tai buvo man didziausia kankyne.Atsiprasant nei nusiperst nei atsikoset nei nusijuokt. verysad.gif Pfui,kad kur galas tokias kancias,bet kad jei kitaip neina,tai kur desis.Man labai ilgai kraujavo,gal apie pusantro menesio.Vyras su mano mama visad buvo salia,tai galejau taip maze pamaitint,pati tikrai nebuciau atsinesus pasimaitint.
Aisku ne visoms taip,bet as sunkiai pernesiau gyjima.

va kaip sunkiai..
na va o as paskaitau kaip kitos kilnoja didelius vaikus kelios dienos po cezario ir joms nieko..

QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 25, 22:30)
na man jau 8 men po CP ir nei skauda pjuvio vieta, nei nejautri. kazkaip jau po 5 men visa tai praejo.
deja mums panasiai buvo, ir as gimdziau ne lietuvoj ir privacioje ligonineje, kur buvo suploti milziniski pinigai. bet maniskis pasamdes buvo sesute kad man vaika priziuretu. nors as ta pacia para atsistojau

na pas msne mama atvaziavo tai padejo, aciu jai..
neisivaizduoju kaip buciau pati...
QUOTE(SuperMeska @ 2009 10 25, 22:30)
Man tas nejautrumas ir kiti nemalonus pojuciai dingo praejus kokiems 3 men po CP. Dabar kaip niekur nieko, net ir randas labai neryskus.
Cia tai baisu  schmoll.gif  Sunkiai suvokiama, kad taip gali buti... O vyrui nebuvo galimybes pasilikti kartu palatoje?

isvis vyras galejo ateit tik ryte pries darba, ir vakare po darbo, tai pora valandu i diena, ir siaip ten labai grieztos lankymo taisykles, netgi teciams. daugiau nieks neatejo, tai tokia kankyne man buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2009 10 30, 21:50)
na va o as paskaitau kaip kitos kilnoja didelius vaikus kelios dienos po cezario ir joms nieko..
na pas msne mama atvaziavo tai padejo, aciu jai..
neisivaizduoju kaip buciau pati...

na as net parai nepraejus jau keliau pati vaika ir nesiojau ir pervystydavau, nesdavau nuprausti ir pan. nors aciu dievui mano panele gime mazute vos 2.700kg.
gerai kai yra kam padeti, o man nepasiseke, nes nei mamos salia nebuvo nei vyro
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 31, 00:50)
na as net parai nepraejus jau keliau pati vaika ir nesiojau ir pervystydavau, nesdavau nuprausti ir pan. nors aciu dievui mano panele gime mazute vos 2.700kg.
gerai kai yra kam padeti, o man nepasiseke, nes nei mamos salia nebuvo nei vyro

na man tik spalio 22 cezari dare,bet jauciu ilgai gis.... nes 5 para kai nueme siules,pastebejo ,kad vienoj vietj nesugijo ir liko atvyra zaizda...tai perkele dar i ginek.sk 3 dienom, leido antibiotikus, 29 israse mus namo,bet dabar geriu antibiotikus ir dar vazineju kiekviena diena i perrisimus...
Atsakyti
Skaitau, kad visoms cia po Cezario pagalbos buvo...ir pikta darosi. Man taip niekas ir nepadejo! Pametinius turiu....Niekas net tinkamai ir dabar po 2.5 men nereaguoja, kad man 2 CP. Gal, kad viskas sklandziai, be komplikaciju...O supratimo norisi. As 6dienos po CP jau su 2 mergytem vaziavai pati traukt siulu ir maximoj apsipirkinejau. O kai pagavau tempa, tai liuoksiu ir dabar. Rando nejauciu, tas "apsaldymas" kur kas labiau atsileides nei po 1 CP, tik vargas su nugara!
Atsakyti
Laba na skaiciau visu kas buvo po cezario pjuvio, na bet manini ir rupinosi vyras ilgai, nes buvo truputi nelabai gerai, vienoje sono puseje islindo siuliukas ir teko ji pasalinti, nes bego kazkoks skystis is vidaus. Menesi laiko negalejau po to atsigauti.Na o dabar jau viskas gerai jau po cezario pjuvio praejo 2 menesiai smile.gif smile.gif
Atsakyti
Aš po abiejų CP jau 2dieną savo dičkius nešiojau ir vysčiau,prausiau 4u.gif
Sunku aišku tas pirmas dienas,bet mes juk stiprioji lytis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš taip pat antrą dieną jau laksčiau kaip stirna. Mėnesis laiko po operacijos bei iki šiol viena pati nusinešdavau/užsinešdavau vežimuką su jame gulinčiu vaiku į lauką iš 4 aukšto. Jaučiausi ir jaučiuosi gerai, siūlė irgi buvo labai gerai sugijusi. Vaikelio prižiūrėt taip pat niekas nepadėjo, viską dariau pati (vakarais padėdavo vyras).
Atsakyti
QUOTE(Audita @ 2009 11 04, 15:11)
Aš taip pat antrą dieną jau laksčiau kaip stirna. Mėnesis laiko po operacijos bei iki šiol viena pati nusinešdavau/užsinešdavau vežimuką su jame gulinčiu vaiku į lauką iš 4 aukšto. Jaučiausi ir jaučiuosi gerai, siūlė irgi buvo labai gerai sugijusi. Vaikelio prižiūrėt taip pat niekas nepadėjo, viską dariau pati (vakarais padėdavo vyras).

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
man tai pora savaiciu po operacijos labai skaudejo ir vaistus naudojau, o paskui kazkaip praejo, praejo ir viskas, gerai, kad vyras visa ta laika padejo...
Atsakyti
QUOTE(Audita @ 2009 11 04, 12:11)

drinks_cheers.gif mano panasi istorija, tik as jau ta pacia diena keliaus ir vaika kilnojau, nes kitos iseities nebuvo. buvo kiek sunkoka, bet susidorojau
Atsakyti
As po CP isejau 3-ia para is ligonines, buciau isejus ir kita diena, bet reikejo padryt paskutini skiepa vaikui tongue.gif
Atsikeliau ir pradejau vaiksciot ta pacia para, antra- jau nereikejo nuskausminamuju mirksiukas.gif

Laksciau, vaika kilnojau, zodziu jokiu apribojimu thumbup.gif

bet... virs pjuvio kol kas pilvukas negraziai kaba verysad.gif Jauciu reikes zymiai didesniu pastangu kad susitrauktu, palyginus su naturaliai gimdziusiomis, vis gi perpjauti raumenys ir pati buvau is stambesniu moteru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2009 11 07, 22:30)
As po CP isejau 3-ia para is ligonines, buciau isejus ir kita diena, bet reikejo padryt paskutini skiepa vaikui  tongue.gif
Atsikeliau ir pradejau vaiksciot ta pacia para, antra- jau nereikejo nuskausminamuju  mirksiukas.gif

Laksciau, vaika kilnojau, zodziu jokiu apribojimu  thumbup.gif

bet.. virs pjuvio kol kas pilvukas negraziai kaba verysad.gif  Jauciu reikes zymiai didesniu pastangu kad susitrauktu, palyginus su naturaliai gimdziusiomis, vis gi perpjauti raumenys ir pati buvau is stambesniu moteru  doh.gif

na man tas kabantis pilbukas isnyko po keliu menesiu nepridedant jokiu pastangu
Atsakyti