QUOTE(sarafea @ 2009 10 25, 22:25)
Praejo trys metai po cezario,bet iki siol pjuvio vietoj apmire...Labai ilgais jauciau maudenima,man rodos iki 8-9 menesiu.Menesi po cezario negalejau atsikelt be kitu pagalbos,tai buvo man didziausia kankyne.Atsiprasant nei nusiperst nei atsikoset nei nusijuokt.
Pfui,kad kur galas tokias kancias,bet kad jei kitaip neina,tai kur desis.Man labai ilgai kraujavo,gal apie pusantro menesio.Vyras su mano mama visad buvo salia,tai galejau taip maze pamaitint,pati tikrai nebuciau atsinesus pasimaitint.
Aisku ne visoms taip,bet as sunkiai pernesiau gyjima.
Aisku ne visoms taip,bet as sunkiai pernesiau gyjima.
va kaip sunkiai..
na va o as paskaitau kaip kitos kilnoja didelius vaikus kelios dienos po cezario ir joms nieko..
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 25, 22:30)
na man jau 8 men po CP ir nei skauda pjuvio vieta, nei nejautri. kazkaip jau po 5 men visa tai praejo.
deja mums panasiai buvo, ir as gimdziau ne lietuvoj ir privacioje ligonineje, kur buvo suploti milziniski pinigai. bet maniskis pasamdes buvo sesute kad man vaika priziuretu. nors as ta pacia para atsistojau
deja mums panasiai buvo, ir as gimdziau ne lietuvoj ir privacioje ligonineje, kur buvo suploti milziniski pinigai. bet maniskis pasamdes buvo sesute kad man vaika priziuretu. nors as ta pacia para atsistojau
na pas msne mama atvaziavo tai padejo, aciu jai..
neisivaizduoju kaip buciau pati...
QUOTE(SuperMeska @ 2009 10 25, 22:30)
Man tas nejautrumas ir kiti nemalonus pojuciai dingo praejus kokiems 3 men po CP. Dabar kaip niekur nieko, net ir randas labai neryskus.
Cia tai baisu
Sunkiai suvokiama, kad taip gali buti... O vyrui nebuvo galimybes pasilikti kartu palatoje?
Cia tai baisu
isvis vyras galejo ateit tik ryte pries darba, ir vakare po darbo, tai pora valandu i diena, ir siaip ten labai grieztos lankymo taisykles, netgi teciams. daugiau nieks neatejo, tai tokia kankyne man buvo