Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

sveikos, pasidalinkit savo nuomone apie Ingridos ir Birutes salonus Kaune blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raskke @ 2007 04 12, 20:04)
sveikos, pasidalinkit savo nuomone apie Ingridos ir Birutes salonus Kaune blush2.gif

Birutes salonas nelabai patiko - tokia arogantiska ta birute. pasakai ko nori mazdaug tai parodo 2 sukneles ir viksas nei pasimatuot nepasiulo tai net noro nera daugiau ziuret nors siaip kaip salonas neblogai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 04 12, 23:41)
Birutes salonas nelabai patiko - tokia arogantiska ta birute. pasakai ko nori mazdaug tai parodo 2 sukneles ir viksas nei pasimatuot nepasiulo tai net noro nera daugiau ziuret nors siaip kaip salonas neblogai atrodo  g.gif

kuo toliau tuo labiau pasitvirtina posakis: kiek zmoniu tiek ir nuomoniu biggrin.gif kai pagalvoji ir paklausai tai net keista kokios nuomones buna priestaringos blush2.gif smile.gif si
Atsakyti
QUOTE(raskke @ 2007 04 12, 22:51)
kuo toliau tuo labiau pasitvirtina posakis: kiek zmoniu tiek ir nuomoniu biggrin.gif  kai pagalvoji ir paklausai tai net keista kokios nuomones buna priestaringos blush2.gif  smile.gif si

cia jau faktas. reikia visada paciai apsilankyti (jei laikas leidzia, tai kuo daugiau salonu), nes nevisada ka skaitai pasitvirtina (man asmeniskai taip ir ivyko).
Atsakyti
QUOTE(raskke @ 2007 04 12, 20:04)

Na Ingridos salonas man visiškai nepatiko, o va Birutės labai fainas ir pati Birutė man laaaabai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maripe @ 2007 04 13, 09:29)
Na Ingridos salonas man visiškai nepatiko, o va Birutės labai fainas ir pati Birutė man laaaabai patiko smile.gif

Man Ingridos salone patiko iki to momento kol nepasakiau kad reikia pagalvoti ar uomuosiuos suknele kuri man labai tiko ir patiko...Maloniai prieme, dave daug pasimatuot...o paskui kai pasakiau kad reikia pagalvot...tai pradejo gasdint kad paskui bus velu, ir tipo greiciau renkis ir eik is cia jei nesinuomoji.
Birutes irgi toks savotiskas...labai saugo sukneles, tik neliesk rankom, tik nestok ant kilimo...bet pasimatuot dave...bet toks vaizdas kad labai jau reiktu saugot ta suknele, nes jei ka jai padarysi tai nuskalpuos paskui.
Atsakyti
QUOTE(kardio @ 2007 04 13, 12:11)
Man Ingridos salone patiko iki to momento kol nepasakiau kad reikia pagalvoti ar uomuosiuos suknele kuri man labai tiko ir patiko...Maloniai prieme, dave daug pasimatuot...o paskui kai pasakiau kad reikia pagalvot...tai pradejo gasdint kad paskui bus velu, ir tipo greiciau renkis ir eik is cia jei nesinuomoji.
Birutes irgi toks savotiskas...labai saugo sukneles, tik neliesk rankom, tik nestok ant kilimo...bet pasimatuot dave...bet toks vaizdas kad labai jau reiktu saugot ta suknele, nes jei ka jai padarysi tai nuskalpuos paskui.

Jo jo man su Ingridos salonu lygiai taip pat buvo, dar vakar buvau su pamerge suknelių joms pažiūrėt, tai pradžioj rodė normaliai, o kai pasakiau, kad su kita pamerge reik ateit, tai vėl užsirauėe ir nebeįdomios mes jai buvom lotuliukas.gif ir dar sugebėjo prikišt, kad va tipo jei nuotaka pas juos nuomojas tai ir pamergems pigiau, o kadangi as pabėgau... nu vien žo man ten laaabai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(maripe @ 2007 04 13, 15:37)
Jo jo man su Ingridos salonu lygiai taip pat buvo, dar vakar buvau su pamerge suknelių joms pažiūrėt, tai pradžioj rodė normaliai, o kai pasakiau, kad su kita pamerge reik ateit, tai vėl užsirauėe ir nebeįdomios mes jai buvom  lotuliukas.gif ir dar sugebėjo prikišt, kad va tipo jei nuotaka pas juos nuomojas tai ir pamergems pigiau, o kadangi as pabėgau... nu vien žo man ten laaabai nepatinka  schmoll.gif

as Ingridos salone buvau pasirinkus ir vestuvine ir pamergyciu suknutes, uz vestuvine buvau nedideli uzstateli palikus (nebuvau tam pasiruosus, nesitikejau kad galesiu taip greitai issirinkt biggrin.gif ), o pamergyciu tik pasizymejo kad jas pasirinkau, kadangi nuomociaus viska ju salone tai pamergytem ir nuolaidele dave. Aptarnavimas tikrai nenuvyle, buvo miela ir malonu.

bet.... kitam salone susiradau tikraja SAVO suknute blush2.gif tai grizus i Ingridos salona paaiskinau visa padeti ax.gif kad uzstata uz vestuvine suknute noriu palikti uz pamergyciu, ir vestuvines atsisakyti unsure.gif ir tuo ji buvo nepatenkinta, tai tikiuosi jokiu nesusipratimu poto su tom pamergyciu suknutem neturesim unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kardio @ 2007 04 13, 13:11)

keista man klausyt - daug kur matavausi, ir neapsisprendusi buvau, ir visur sakiau ,,reik pagalvot", bet kad labai normaliai bendravo, nei susiraukusių veidelių nemačiau g.gif

Man rodos, kartais jūs, merginos, per jautriai reaguojat. Man pvz. svarbu suknelė, na ir bendra kultūra, o į visokias smulkmenas nekreipiu dėmesio. nereik norėti, kad visur bendrautų taip, lyg geriausios draugės būtumėte.
Atsakyti
QUOTE(supermergaitė @ 2007 04 12, 15:22)
Gal kuri galetu pavardinti salonu, kurie siuna pagal uzsakymus is savo medziagu? MJ , gal kur nors dar? Aciu 4u.gif

Siandien po nuomas laksciau, tai pasiuti sake gali salonas netoli autobusu stoties, Regina atrodo vadinasi jei nemaisau, jis ant sankryzos prie tos karo ligonines. Sake tada kaina nuo 2000lt butu.
Atsakyti
QUOTE(Nomadica @ 2007 04 12, 20:50)
o kokia kaina jie pasiuva? Na domintu kiek uz suknyte ima? g.gif

Dar galutines kainos nzn g.gif bet mazdaug bus apie 2000 lt.,nes medziaga issirinkom brangesne ax.gif

Atsakyti
QUOTE(*lovely* @ 2007 04 13, 20:43)
Siandien po nuomas laksciau, tai pasiuti sake gali salonas netoli autobusu stoties, Regina atrodo vadinasi jei nemaisau, jis ant sankryzos prie tos karo ligonines. Sake tada kaina nuo 2000lt butu.

Labai jau brangu siutai suknelei. Firmine suknele galima pigiau paimt, o siutis uz tokia kaina neverta, vis tiek nepasius taip kaip nori
Atsakyti