Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

Papasakosiu as apie Zeiga. Pries pora metu tekejo mano drauge. Issirinko suknele, sumokejo uzstata, o likus savaitei iki vestuviu sako, sorry lyginom ir pradeginom sjona, rinkis kita. Apie tai koks sokas ir stresas buvo jau nekalbu, reikejo keisti dekoracijas, puokstes, sukuosena. O vestuviu diena ziurim po ju i rotuse eina jaunoji su tokia suknele kokia neva jos sudegino. Kadangi suknele buvo tokia netradicine tai manau tikrai kiti salonai negalejo tokios tureti....
Atsakyti
Gal kas susidurete su tomis nuomos sutartimis, kada jos pasirasomos, kai palieki uzstata ar pries vestuves?
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2007 04 09, 16:26)
Papasakosiu as apie Zeiga. Pries pora metu tekejo mano drauge. Issirinko suknele, sumokejo uzstata, o likus savaitei iki vestuviu sako, sorry lyginom ir pradeginom sjona, rinkis kita. Apie tai koks sokas ir stresas buvo jau nekalbu, reikejo keisti dekoracijas, puokstes, sukuosena. O vestuviu diena ziurim po ju i rotuse eina jaunoji su tokia suknele kokia neva jos sudegino. Kadangi suknele buvo tokia netradicine tai manau tikrai kiti salonai negalejo tokios tureti....

nu bet kokia nesąmonė... blink.gif koks skirtumas tradicinė ar ne, kuri nuotaka pirma užsisako, tos ir suknelė. na o apie šią situaciją manau, kad arba čia salono darbuotojos pažįstama buvo, kuri po tavo draugės ėjo, arba jai teko daugiau pinigėlių suploti, kad tą suknelę gautų g.gif
ir šiaip tokiais atvejais manau geriau pirkti suknelę, nes nusipirksi, pasiimsi, ir jau aišku, kad vestuvių dieną ją vilkėsi. tik aišku paskui vėl galvok kaip ją parduoti..
Atsakyti
po to kiek ten drauge issiaiskino tai atvaziavo kazkokia uzsispyre sumokejo daugiau ir gavo.

Manau reikia cia mums (busimoms nuotakoms) susiburti ir parasuti kazkoki tai sutarties varianta, gal cia yra kokiu tai teisininkiu ir galetu mums pagelbeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2007 04 09, 16:26)
Papasakosiu as apie Zeiga. Pries pora metu tekejo mano drauge. Issirinko suknele, sumokejo uzstata, o likus savaitei iki vestuviu sako, sorry lyginom ir pradeginom sjona, rinkis kita.

O varge blink.gif Užuojauta Tavo draugei. Jaučiu, pražilčiau tokioj situacijoj blink.gif

QUOTE(Boruzele07 @ 2007 04 09, 19:08)
Gal kas susidurete su tomis nuomos sutartimis, kada jos pasirasomos, kai palieki uzstata ar pries vestuves?

Limarijoje, iš kur buvo mano suknelė, tai sutartis pasirašinėjamos tada, kai palieki avansą. Čia yra kaip garantas, kad palikai kažkiek pinigėlių, kad teisingai datą ir kitą informaciją sau pasižymėjo ir pan. Manau, kad gal ir kituose salonuose kažkaip panašiai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš MJ salone irgi pasirašiau nuomos sutartį, kai daviau avansą (juos daviau iškart kai tik apsirengiau tą suknelę ir nusprendžiau, kad ji mano smile.gif ) Manau kiekvienam salone tokia sutartis turi būt pasirašoma duodant avansą smile.gif
Atsakyti
Dauguma salonų duoda pasirašyti sutartis paliekant avansą. Čia nereikia savo sutarčių išradinėti - salonas nepasirašinės tavo atsinešto popiergalio. Kiek teko girdėti, tai vos ne vienintelė Žeiga nei sutarties, nei čekio neduoda. Reikia būtinai reikalauti, o tai atėjus pasiimti suknelės gali pareikšti ne tik, kad sudegino, bet ir kad "Kas tu tokia?" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(maripe @ 2007 04 10, 00:00)
Aš MJ salone irgi pasirašiau nuomos sutartį, kai daviau avansą (juos daviau iškart kai tik apsirengiau tą suknelę ir nusprendžiau, kad ji mano smile.gif ) Manau kiekvienam salone tokia sutartis turi būt pasirašoma duodant avansą smile.gif

drinks_cheers.gif beje,man patiko MJ salonas,kiek apvazinejom visam Kaune,cia ir apsistojom.Patiko tas,kad galima savo sukurta suknute pas juos pasisiuti,veliau palikti,o kainyte ims kaip uz nuoma thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri galetu pavardinti salonu, kurie siuna pagal uzsakymus is savo medziagu? MJ , gal kur nors dar? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(supermergaitė @ 2007 04 12, 17:22)
Gal kuri galetu pavardinti salonu, kurie siuna pagal uzsakymus is savo medziagu? MJ , gal kur nors dar? Aciu 4u.gif

Kad daug kur man rodos, reikia klausti. A&R man rodos irgi siuva, dėl kitų nežinau. pasiskambink, paklausk ir kitur. Dar siuva vienoje Kumelių gatvėje, pamiršau kaip vadinasi...
Atsakyti
Is tikruju labiausiai domina kuriame didesnis medziagu pasirinkimas ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(mijamaja @ 2007 04 11, 09:41)
drinks_cheers.gif beje,man patiko MJ salonas,kiek apvazinejom visam Kaune,cia ir apsistojom.Patiko tas,kad galima savo sukurta suknute pas juos pasisiuti,veliau palikti,o kainyte ims kaip uz nuoma thumbup.gif

o kokia kaina jie pasiuva? Na domintu kiek uz suknyte ima? g.gif
Atsakyti