Papasakosiu as apie Zeiga. Pries pora metu tekejo mano drauge. Issirinko suknele, sumokejo uzstata, o likus savaitei iki vestuviu sako, sorry lyginom ir pradeginom sjona, rinkis kita. Apie tai koks sokas ir stresas buvo jau nekalbu, reikejo keisti dekoracijas, puokstes, sukuosena. O vestuviu diena ziurim po ju i rotuse eina jaunoji su tokia suknele kokia neva jos sudegino. Kadangi suknele buvo tokia netradicine tai manau tikrai kiti salonai negalejo tokios tureti....
QUOTE(Rani @ 2007 04 09, 16:26)
Papasakosiu as apie Zeiga. Pries pora metu tekejo mano drauge. Issirinko suknele, sumokejo uzstata, o likus savaitei iki vestuviu sako, sorry lyginom ir pradeginom sjona, rinkis kita. Apie tai koks sokas ir stresas buvo jau nekalbu, reikejo keisti dekoracijas, puokstes, sukuosena. O vestuviu diena ziurim po ju i rotuse eina jaunoji su tokia suknele kokia neva jos sudegino. Kadangi suknele buvo tokia netradicine tai manau tikrai kiti salonai negalejo tokios tureti....
nu bet kokia nesąmonė...

ir šiaip tokiais atvejais manau geriau pirkti suknelę, nes nusipirksi, pasiimsi, ir jau aišku, kad vestuvių dieną ją vilkėsi. tik aišku paskui vėl galvok kaip ją parduoti..
po to kiek ten drauge issiaiskino tai atvaziavo kazkokia uzsispyre sumokejo daugiau ir gavo.
Manau reikia cia mums (busimoms nuotakoms) susiburti ir parasuti kazkoki tai sutarties varianta, gal cia yra kokiu tai teisininkiu ir galetu mums pagelbeti
Manau reikia cia mums (busimoms nuotakoms) susiburti ir parasuti kazkoki tai sutarties varianta, gal cia yra kokiu tai teisininkiu ir galetu mums pagelbeti

QUOTE(Rani @ 2007 04 09, 16:26)
Papasakosiu as apie Zeiga. Pries pora metu tekejo mano drauge. Issirinko suknele, sumokejo uzstata, o likus savaitei iki vestuviu sako, sorry lyginom ir pradeginom sjona, rinkis kita.
O varge

QUOTE(Boruzele07 @ 2007 04 09, 19:08)
Gal kas susidurete su tomis nuomos sutartimis, kada jos pasirasomos, kai palieki uzstata ar pries vestuves?
Limarijoje, iš kur buvo mano suknelė, tai sutartis pasirašinėjamos tada, kai palieki avansą. Čia yra kaip garantas, kad palikai kažkiek pinigėlių, kad teisingai datą ir kitą informaciją sau pasižymėjo ir pan. Manau, kad gal ir kituose salonuose kažkaip panašiai yra

Aš MJ salone irgi pasirašiau nuomos sutartį, kai daviau avansą (juos daviau iškart kai tik apsirengiau tą suknelę ir nusprendžiau, kad ji mano
) Manau kiekvienam salone tokia sutartis turi būt pasirašoma duodant avansą

Dauguma salonų duoda pasirašyti sutartis paliekant avansą. Čia nereikia savo sutarčių išradinėti - salonas nepasirašinės tavo atsinešto popiergalio. Kiek teko girdėti, tai vos ne vienintelė Žeiga nei sutarties, nei čekio neduoda. Reikia būtinai reikalauti, o tai atėjus pasiimti suknelės gali pareikšti ne tik, kad sudegino, bet ir kad "Kas tu tokia?"

QUOTE(maripe @ 2007 04 10, 00:00)
Aš MJ salone irgi pasirašiau nuomos sutartį, kai daviau avansą (juos daviau iškart kai tik apsirengiau tą suknelę ir nusprendžiau, kad ji mano
) Manau kiekvienam salone tokia sutartis turi būt pasirašoma duodant avansą 

Gal kuri galetu pavardinti salonu, kurie siuna pagal uzsakymus is savo medziagu? MJ , gal kur nors dar? Aciu

QUOTE(supermergaitė @ 2007 04 12, 17:22)
Gal kuri galetu pavardinti salonu, kurie siuna pagal uzsakymus is savo medziagu? MJ , gal kur nors dar? Aciu 

Kad daug kur man rodos, reikia klausti. A&R man rodos irgi siuva, dėl kitų nežinau. pasiskambink, paklausk ir kitur. Dar siuva vienoje Kumelių gatvėje, pamiršau kaip vadinasi...
Is tikruju labiausiai domina kuriame didesnis medziagu pasirinkimas
.

QUOTE(mijamaja @ 2007 04 11, 09:41)

o kokia kaina jie pasiuva? Na domintu kiek uz suknyte ima?