Na, as tikriausiai DI salone butent ta suknyte, apie kuria papasakojai siuvineta gorseta kristaliukais ir issinuomavau:))) Kol kabejo ant manekeno, man sijonas irgi kazkaip nelabai patiko, taciau kaip pasimatavau, labai tiko ir aptiko, is kart nusprendziau ja nuomuotis:))) Mano vestuves 08.11 diena, tikiuosi, kad iki tos dienos jos labai nenunesios ir bus tokia grazi kaip ta diena, kada matavausi:)))
Mano manymu, ir vienos, ir kitos teisios. Kam prie širdies ispaniško stiliaus, tas ir rinksis jas nežiurint į tai, kad kas antras Lietuvos salonas jas siūlo. Kas nori būti totaliai išskirtine ir nesutikti rotušėje antros tokios - arba nusišypsos jai laimė ir ras kuriame salone jau pasiūtą, arba susiras gerą siuveją ir pasisius vienetinį modelį. Man asmeniškai tikrai nepriimtina paklusti bandos jausmui - arba man nusišypsos laimė, arba siūsiuosi ir to tikrai nebijau
Praėjusį šeštadienį aplankiau Aklųjų sankryžos salonus (jei einant šeštadienį, būtinai užsiregistruokite, kad neliktumėte už durų):
JAUNAVEDŽIŲ SALONAS - kiek žinau, tai Okeanidės filialas. Toks jausmas, kad atsidarę naują saloną, į šį perkėlė visas savo senas sukneles ir tik vieną kitą naują. Aptarnavimas nieko ypatingo. Nieko nepasimatavau.
NUOTAKŲ NAMAI - pasimatavau tikrai nemažai suknučių, daug simpatiškų, bet į širdį krito tik viena (negaliu įkelti, nes neduoda nukopojuo - ketvirta suknelė jų internetiniame psl.). Gražus žuvelės (aptempti klubai) ir pūstos suknutė derinys. Rankovėlė įspūdinga. Aptarnavimas ir jauki aplinka super
DI SALONAS - taip pat nemažai simpatiškų suknelių. Daug baltų. Labai patiko vienas korsetas su gile išskirpte ir siuvinėtas kristalais, bet sijonas nors ir pakilnotas, bet nieko labai originalaus (jaučiu taip ir bus, kad daugiausia patiks arba viršus, arba apačia, o kad abu iš karto - retas atvejis

). Aptarnavo labai maloniai. Pirma davė pavartyti albumą ir parodyti kas tinka, tada pradėjo rodyti.
ŽEIGA - žmonių daug, aptarnavimas labai skubotas, kad todėl labai daug suknelių ir neparodė. St Patrick suknutės tikrai gražios, bet jau vien dėl jų paplito man ir nesinori

Maggie Sottero tik viena patiko, bet pablizginimo trūko - pažadėjo, jei ką, pablizginti.
A&R - aptarnavimas ir prabangi aplinka super

. Daug šampaninių suknučių ir tik 6 baltos (taip pati priėmėja sakė). Aš vis dėlto norėčiau baltos... Ak, kad tos šampaninės būtų baltos, tai tikrai išsirinkčiau tame salone
Tai tiek šiam kartui - ir taip kaupaiusi visą savaitė, kad parašyčiau šią istoriją. Ši savaitgalį vėl bandysiu pamatyti ką nors gražaus

Sėkmės ir jums visoms!