Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

Laba diena visoms smile.gif
Esu naujoke blush-anim-cl.gif sakykit kokia jusu nuomone apie sukneliu nuoma is Zeigos ? labai laukiu jusu nuomones ....
Atsakyti
QUOTE(Neringa227 @ 2007 04 05, 15:52)
Laba diena visoms  smile.gif
Esu naujoke  blush-anim-cl.gif sakykit kokia jusu nuomone apie sukneliu nuoma is Zeigos ? labai laukiu jusu nuomones ....

na mano asmenine nuoimone - konvejeris kliete tai kaip pakaba nesa nesa rengi nurengia net pasiziureti normaliai neleidzia aprengia nei nesuraisioje tik bendra vaizda parodo tipo patin ka ne tai nebgiam lauk - ir visas reikalas. sukneliu pasirinkimas nemazas bet as ten neradau savosios kitam salone savaja issirinkau siaip pradzioj malonios , taciau pamaciusius kad esi siek tiek isranki ir zinai ko nori pradeda raukstis kol galiausiai pasidaro kaip rukstynes doh.gif na va kiek prirasiau na man toks vaizdelis pasiliko apie sita salona
Atsakyti
Esu naujoke  blush-anim-cl.gif sakykit kokia jusu nuomone apie sukneliu nuoma is Zeigos ? labai laukiu jusu nuomones ....

Pritariu - man taip pat pasirodė kaip konvejeris. Atneša suknelę net ne ant pakabos, o ant rankos ir iškart velka - net nematai ką velka schmoll.gif Kai paaiškėja, kad žinai konkrečiau ko nori, o jos vis tiek ne tą rodo, tai užpyksta - pasakė, kad negaišintume nei jos, nei savo laiko, nes panašios suknelės, kurią jau kažkur matėme ir dabar ieškome panašios, nerasime cool.gif Jei labiau įsiklausytų į klientų pageidavimus, tai tikrai negaišintų nei savo, nei kliento laiko ir nebandytų įkišti beleką cool.gif
Atsakyti

Ir man nebabai schmoll.gif As jai aiskinu ko noriu, o ji tempia viska is eiles g.gif Tik po 7 suneliu atnese "i tema" smile.gif
Bet vis tiek ten savosios neradau verysad.gif
Atsakyti
Gal kuri žinot kaip vadinasi salonas priešais Kauno autobusų stotį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriukas77 @ 2007 04 06, 16:18)
Gal kuri žinot kaip vadinasi salonas priešais Kauno autobusų stotį? g.gif

Jei neklystu Okeanide
Atsakyti
QUOTE(VEJUNE @ 2007 04 06, 16:19)
Jei neklystu Okeanide

neklysti taip ir vadinasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
O kaip Jusu nuomones apie Okeanide? Ten ir pamergiu sukneles laabai grazias issirinkom ir vestuvine suknele issirinko brolio busimoji zmona biggrin.gif
Atsakyti
Na, apie Okeanidę tai turiu tik tokią nuomonę, kad jie stumdo labai daug pasenusių modelių suknelių (gal pačios ir nėra "suvarytos", tačiau tikrai pakankamai daug kam brunka prieš keletą metų buvusias madoj sukneles). Nesakau, kad visos tos suknelės morališkai pasenusios, tačiau jų jie turi pakankamai. Be to nemažai nuotraukų (skirtingų nuotakų) teko matyti, kur suknelės visos labai jau panašios. Gal ne visiškai identiškos, bet panašios. O be to vienai pažįstamai buvo taip, kad vestuvių dieną prie Rotušės sutiko dar vieną nuotaką su tokia pat suknele mirksiukas.gif Aišku, tai yra skonio dalykas, kitoms gal tai visiškai nebesvarbu. O kitos tai gal jautriai reaguoja, nes nori savo vestuvių dieną būti vienintelės ir išskirtinės, o ne su "štampuotom" suknelėm. Bet čia jau tikrai skonio dalykas mirksiukas.gif
Atsakyti
Na jei kam įdomu apie Okeanidę, tai šiame forume žiemą buvo nemažai neigiamų pasisakymų blink.gif Žeigos salonas pigiau nuomoja ispaniškas gipiūrines sukneles nei jie lenkiškas iš taftos schmoll.gif Manau kainą tai labai užsikėlę jie blink.gif Už 1500 lt nieko padoraus neturėjo pasiūlyti - rodė tik atlasines, prieš šimtą metų tokios madoje buvo lotuliukas.gif Taip pat nepinka jų sistema, kad pasiima papaildomai pinigų už būsimus įplyšimus ir dėmes, kurių paskui daugumai grąžina tik mažąją dalį verysad.gif
Atsakyti
Na, as tikriausiai DI salone butent ta suknyte, apie kuria papasakojai siuvineta gorseta kristaliukais ir issinuomavau:))) Kol kabejo ant manekeno, man sijonas irgi kazkaip nelabai patiko, taciau kaip pasimatavau, labai tiko ir aptiko, is kart nusprendziau ja nuomuotis:))) Mano vestuves 08.11 diena, tikiuosi, kad iki tos dienos jos labai nenunesios ir bus tokia grazi kaip ta diena, kada matavausi:)))
QUOTE(Fishi @ 2007 03 16, 10:53)

Mano manymu, ir vienos, ir kitos teisios. Kam prie širdies ispaniško stiliaus, tas ir rinksis jas nežiurint į tai, kad kas antras Lietuvos salonas jas siūlo. Kas nori būti totaliai išskirtine ir nesutikti rotušėje antros tokios  - arba nusišypsos jai laimė ir ras kuriame salone jau pasiūtą, arba susiras gerą siuveją ir pasisius vienetinį modelį. Man asmeniškai tikrai nepriimtina paklusti bandos jausmui - arba man nusišypsos laimė, arba siūsiuosi ir to tikrai nebijau  schmoll.gif
Praėjusį šeštadienį aplankiau Aklųjų sankryžos salonus (jei einant šeštadienį, būtinai užsiregistruokite, kad neliktumėte už durų):
JAUNAVEDŽIŲ SALONAS - kiek žinau, tai Okeanidės filialas. Toks jausmas, kad atsidarę naują saloną, į šį perkėlė visas savo senas sukneles ir tik vieną kitą naują. Aptarnavimas nieko ypatingo. Nieko nepasimatavau.
NUOTAKŲ NAMAI - pasimatavau tikrai nemažai suknučių, daug simpatiškų, bet į širdį krito tik viena (negaliu įkelti, nes neduoda nukopojuo - ketvirta suknelė jų internetiniame psl.). Gražus žuvelės (aptempti klubai) ir pūstos suknutė derinys. Rankovėlė įspūdinga. Aptarnavimas ir jauki aplinka super  thumbup.gif
DI SALONAS - taip pat nemažai simpatiškų suknelių. Daug baltų. Labai patiko vienas korsetas su gile išskirpte ir siuvinėtas kristalais, bet sijonas nors ir pakilnotas, bet nieko labai originalaus (jaučiu taip ir bus, kad daugiausia patiks arba viršus, arba apačia, o kad abu iš karto - retas atvejis  verysad.gif ). Aptarnavo labai maloniai. Pirma davė pavartyti albumą ir parodyti kas tinka, tada pradėjo rodyti.
ŽEIGA - žmonių daug, aptarnavimas labai skubotas, kad todėl labai daug suknelių ir neparodė. St Patrick suknutės tikrai gražios, bet jau vien dėl jų paplito man ir nesinori  verysad.gif Maggie Sottero tik viena patiko, bet pablizginimo trūko - pažadėjo, jei ką, pablizginti.
A&R - aptarnavimas ir prabangi aplinka super  thumbup.gif. Daug šampaninių suknučių ir tik 6 baltos (taip pati priėmėja sakė). Aš vis dėlto norėčiau baltos... Ak, kad tos šampaninės būtų baltos, tai tikrai išsirinkčiau tame salone verysad.gif
Tai tiek šiam kartui - ir taip kaupaiusi visą savaitė, kad parašyčiau šią istoriją. Ši savaitgalį vėl bandysiu pamatyti ką nors gražaus 4u.gif Sėkmės ir jums visoms!

Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif Norėjau paklausti tų kurios nuomavotės sukneles Žeigoj. Ar pasirašynėjot nuomos sutartį? Ar pavyko nusiderėti?
Atsakyti