Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(Archideja @ 2007 06 29, 09:16)
Merginos, noriu ir pasipasakot ir prasyt pagalbos
Matavausi suknele INGRIDOS SALONE su rankove ar svarkeliu, net nezinau kaip pavadint ta dalyka. Po keliu dienu man isbere butent ta ranka kazkokiais raudonais plemais. Jie nedideli, bet man baisu, nes tokiu dar nebuvau niekad maciusi. Kai pasiziuriu i savo ranka - net norisi verkti.  Zinau, kad uzsikreciau INGRIDOS salone, nes daugiau niekur kitur tokio tipo sukneliu nesimatavau. Nezinau kokiais NUODINGAIS chemikalais jie ten valo sukneles, BET TEN IS VISO TOKIU ATVEJU NET BAISU EITI MATUOTIS doh.gif  doh.gif  doh.gif . Dabar nezinau ar spes isgyti iki mano vestuviu, kurios bus beveik uz 1 menesio  verysad.gif doh.gif Grupioke dave tokio tepaliuko, tai tepu juo tas zaizdeles + kita savaite uzsirasiau pas gydytoja. Gal kuriai taip buvo? Gal galite ka nors patarti kaip per menesi isgydyt kazkoki baisu isberima, kuris nutiko del INGRIDOS salono? Net nezinau ka daryt. Bijau kad dar daugiau nebutu, nors, atrodo, kad daugiau jau ner kur, kad nepereitu ant kaklo ar ant veido. Tada teks ir vestuves atidet verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Net asaros kaupiasi, bet negalima verkti, nes darbe sedziu

O gal tiesiog alergija tau nuo tu milteliu kuriais valo sukneles...
Nes man tai irgi buvo taip, bet nuo Ariel milteliu zinau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 29, 09:20)
O gal tiesiog alergija tau nuo tu milteliu kuriais valo sukneles...
Nes man tai irgi buvo taip, bet nuo Ariel milteliu zinau.. g.gif

As niekada nebuvau alergiska milteliams, nebent ten kazkokie kitokie milteliai, kuriu mes buityje nenaudojam
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2007 06 29, 09:16)
Merginos, noriu ir pasipasakot ir prasyt pagalbos
Matavausi suknele INGRIDOS SALONE su rankove ar svarkeliu, net nezinau kaip pavadint ta dalyka. Po keliu dienu man isbere butent ta ranka kazkokiais raudonais plemais. Jie nedideli, bet man baisu, nes tokiu dar nebuvau niekad maciusi. Kai pasiziuriu i savo ranka - net norisi verkti.  Zinau, kad uzsikreciau INGRIDOS salone, nes daugiau niekur kitur tokio tipo sukneliu nesimatavau. Nezinau kokiais NUODINGAIS chemikalais jie ten valo sukneles, BET TEN IS VISO TOKIU ATVEJU NET BAISU EITI MATUOTIS doh.gif  doh.gif  doh.gif . Dabar nezinau ar spes isgyti iki mano vestuviu, kurios bus beveik uz 1 menesio  verysad.gif doh.gif Grupioke dave tokio tepaliuko, tai tepu juo tas zaizdeles + kita savaite uzsirasiau pas gydytoja. Gal kuriai taip buvo? Gal galite ka nors patarti kaip per menesi isgydyt kazkoki baisu isberima, kuris nutiko del INGRIDOS salono? Net nezinau ka daryt. Bijau kad dar daugiau nebutu, nors, atrodo, kad daugiau jau ner kur, kad nepereitu ant kaklo ar ant veido. Tada teks ir vestuves atidet verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Net asaros kaupiasi, bet negalima verkti, nes darbe sedziu

aš esu labai alergiška milteliams unsure.gif dažnai išberia, manau tu nesijaudink taip, o nueik pas daktare, gal čia ne nuo suknelės matavimo taip atsitiko, nes matavaisi ją visą ir prie jos lieteisi, turėjo ir kūną išberti. Tiesiog nedaryk skubotų išvadų, pasikonsultuok pas dermotologą, ar alergologą, o per mėnesį bėrimas turėtų praeiti. Tik atsargiai su draugės vaistais, kas tinka vienam tau gali nepadėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 06 29, 09:47)
aš esu labai alergiška milteliams unsure.gif dažnai išberia, manau tu nesijaudink taip, o nueik pas daktare, gal čia ne nuo suknelės matavimo taip atsitiko, nes matavaisi ją visą ir prie jos lieteisi, turėjo ir kūną išberti. Tiesiog nedaryk skubotų išvadų, pasikonsultuok pas dermotologą, ar alergologą, o per mėnesį bėrimas turėtų praeiti. Tik atsargiai su draugės vaistais, kas tinka vienam tau gali nepadėti  mirksiukas.gif

Supranti, man butu labai keista, jei isbertu mane visa, o cia tik viena ranka. Kodel tik viena ranka ir tik ta, kur buvo tos sukneles ta atskira dalis (rankove/svarkelis). Reiskia, ne visa suknele buvo nuodinga, o tik ta atskira jos dalis. Kitaip nezinau kaip tai paaiskinti. Labai tikiuosi, kad praeis. O pas gydytoja reikia iki kitos savaites laukti, iki tol gal geriau patepsiu...
Atsakyti
Jau kaip po vestuviu tai galiu ir as savo zodi apie savo salona pasakyti. Suknute nuomojau is Edenes. Pradzioje viskas buvo puiku, aptarnavimas lux, suknute tiesiog prilipo prie manes, taigi daugiau jokiu abejoniu ir nekilo, sumokejau avansa, suderinom laika del paskutinio pasimatavimo.
Laikas bego, taciau zadeto skambucio vis nesulaukiau, kada jau belikus savaitei iki vestuviu pati pasiskambinau, sulaukiau keista nustebima kodel as cia taip rupinuosi del to pasimatavimo.... g.gif Isiprasius matuotis (pacios suprantat, kad paskutines dienos super brangios), neturejo man reikiamo pasijonio.... Nezinia is kur dar atsirado papildomu sutarties salygu, baudu ir t.t....
Pasiimant suknele man pareikalavimus ja papildomai apsirengti, buvo keistas nustebimas ir viskas prasidejo: pries tai netureto pasijonio tulis vienoje vietoje buvo gerokai atires, kai du kartus parodziau niekas i tai nesureagavo, krutines kauseliai isiuti nevienodai, del ko vienas visa svente "lipo" i virsu, sukneles apacios viena puse taip pat kilo i virsu, jau nekalbu apie nuometa, kuris prie suku buvo prisegtas labai kreivai, tik gaila, kad tai jau pastebejau tik pas kirpeja, kuri del to sutruko gana nemazai laiko...
Zodziu, grazinant niekas per daug nesivargino i tai kreipti demesi, net neatsiprase uz tai, numete avansa su juokinga veido israiska ir tiek. Nesuprantu, ka jie su ta suknele padare per pora menesiu, kai matavausi tokiu dalykai tikrai nebuvo, buvo visiskai nauja suknute. Aisku, juk ne kieviena diena toki ruba rengiesi, neisigilinsi i kiekviena siule, pagaliau uz ka tas nuomos mokesti mokamas.

Vienas kas dziugina, kad neziurint nemaloniu dalyku, suknute buvo smagi ir lengvute, netrukde judeti, graziai atrodo nuotraukose wub.gif Tik nemalonus dalykai ilgam islieka atmintyje.

Sekmes visoms busimoms nuotakoms, tik bukite budrios, kad kazkokios salonu bobeles neisdurinetu bigsmile.gif
Atsakyti
noreciau dideli [B]ACIU pasakyti salonui AR,nereikejo laukti eilese uzsirasius,pacios skambino ir derinosi prie manes kada galeciau atvaziuoti ir pan.aptarnavimas super,kainos ir kokybes santykis thumbup.gif kazkas cia sake,kad kainos uzlankstytos,drisciau nesutikti,nes as nuomavausi savo suknyte uz 1700lt ir taip jau isejo,kad buvau pirma nuotaka su ja tongue.gif labai aciu visom ten dirbanciom,didziausi sveikinimai Ritai susilaukus dukrytes 4u.gif ,kuri gime per mano gimtadieni biggrin.gif
Atsakyti
Sveikute,

Daznai cia uzsuku ir negaliu si karta nutyleti neparasiusi i tavo komentara atsakymo,cia turiu aumenyje Ruta _Zalia.
As daugiau kaip metus dirbau viename vestuviniu suknuciu salone ir galiu tau pasakyti tik toki dalyka,tau sio sukneles tikrai niekas nelaike kaip naujos nors pinigus sumokejai kaip uz nauja,nes salonai tikrai neisilaikytu jeigu kekvienai klientei saugotu suknutes po puse metu ar net buna daugiau,na cia liecia tas kurios uzsienyje sedi.Ja isnuomoja maziausiai pora kartu iki tavo vestuviu,tai puikiai irodo tavo komentaras kad krutines kausialai buvo nevienodi,toks jau sio darbo pabudis.O pinigu suma buna sutarta kaip uz nauja.
Na sutinku norisi naujos suknios,dar niekeino nedevetos,bet tai tikrai tik vienetai kurios gauna islaikytas suknias nuo uzsakytos datos.
Labai dziaugiuosi kad man teko padirbeti tokioje darbovieteje,nes dabar zinau pagal ka rinktis pvz. progine suknute ir panasiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katulia: 30 birželio 2007 - 15:04
QUOTE(Katulia @ 2007 06 30, 16:02)
Sveikute,

salonai tikrai neisilaikytu jeigu kekvienai klientei saugotu suknutes po puse metu ar net buna daugiau,na cia liecia tas kurios uzsienyje sedi.Ja isnuomoja maziausiai pora kartu iki tavo vestuviu

o mano salone pasake, kad jei kas nors nores mano suknios iki manes - tai kitai mergaitei atiduos mano, o man uzsakys nauja (as issinuomavau suknele po Velyku, o vestuves kita sestadieni). Niu, jau greitai pasakysiu, o tas pazadas bus ivykdytas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 06 30, 17:19)
o mano salone pasake, kad jei kas nors nores mano suknios iki manes - tai kitai mergaitei atiduos mano, o man uzsakys nauja (as issinuomavau suknele po Velyku, o vestuves kita sestadieni). Niu, jau greitai pasakysiu, o tas pazadas bus ivykdytas smile.gif

Juk as ir sakiau kad buna isimciu,bet ka pasake tai nereiskia kad ir taip padare,patikek,suknele galima tai sutvarkyti kad net nepastebesi kad buvo ji nuomuota pries tai,nes uzsakyti nauja suknele nemazai kainuoja,kaip pvz. galiu pamineti kad kai uzsako viena ar du vnt.sukneliu yra zenklai brangiau negu 10vnt.
Na bet tikrai dziaugiuosi jeigu tau pavyks gauti nauja suknute savo vestuviu dienai.
Atsakyti
lialka85, prasom parodyti savo vestuvine suknele.Tiesiog labai idomu smile.gif . Jei nenori rodytis, gali veida uzmaskuot ax.gif
Papildyta:
ruta_zalia, prasom irgi parodyti savo smagia ir lengvute vestuvine suknele smile.gif Taigi taip idomu busimoms nuotakoms pamatyt, kaip realybej tos sukneles ant kitu atrodo. Pazadu savo idet po vestuviu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 06 29, 13:54)
noreciau dideli [B]ACIU pasakyti salonui AR,nereikejo laukti eilese uzsirasius,pacios skambino ir derinosi prie manes kada galeciau atvaziuoti ir pan.aptarnavimas super,kainos ir kokybes santykis thumbup.gif kazkas cia sake,kad kainos uzlankstytos,drisciau nesutikti,nes as nuomavausi savo suknyte uz 1700lt ir taip jau isejo,kad buvau pirma nuotaka su ja  tongue.gif  labai aciu visom ten dirbanciom,didziausi sveikinimai Ritai susilaukus dukrytes 4u.gif ,kuri gime per mano gimtadieni biggrin.gif

is kur zinai kad buvai pirma nuotaka su ja? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2007 06 30, 18:16)
lialka85, prasom parodyti savo vestuvine suknele.Tiesiog labai idomu smile.gif . Jei nenori rodytis, gali veida uzmaskuot ax.gif
Papildyta:
ruta_zalia, prasom irgi parodyti savo smagia ir lengvute vestuvine suknele smile.gif Taigi taip idomu busimoms nuotakoms pamatyt, kaip realybej tos sukneles ant kitu atrodo. Pazadu savo idet po vestuviu ax.gif

Taip taip labai idomu.. ax.gif
Atsakyti