Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

Pritariu del MJ salono. Lygtais neblogas salonas, bet darbuotojai ryskiai viskas px. Pirmas nustebimas buvo tas, kad uzsirasiau pries 5 dienas, o kai atejau sako jus esate neuzrasyta. Bet prieme. as mazdaug apibudinau ko noriu. Parode viena suknele. Man ji patiko, bet paprasiau, kad dar kokia parodytu. Pasake, kad neturi daugiau. Sako, jei suprantate kas yra elegancija ir grozis, tai ta sukneletada kaip tik jums. Tai taip iseina, kad visos, kurios nesinuomavo tos suknes, nieko nesupranta... verysad.gif Galiausiai ji manes paklause, gal norite palikti avansa? ohmy.gif
Gerai, kad buvau geros nuotaikos... ji norejo isnuomoti suknele per 5 min, kurios kaina beveik 2000 Lt. fool.gif
Atsakyti
QUOTE(zivute15 @ 2007 07 19, 09:38)
Pritariu del MJ salono. Lygtais neblogas salonas, bet darbuotojai ryskiai viskas px. Pirmas nustebimas buvo tas, kad uzsirasiau pries 5 dienas, o kai atejau sako jus esate neuzrasyta. Bet prieme. as mazdaug apibudinau ko noriu. Parode viena suknele.  Man ji patiko, bet paprasiau, kad dar kokia parodytu. Pasake, kad neturi daugiau. Sako, jei suprantate kas yra elegancija ir grozis, tai ta sukneletada kaip tik jums. Tai taip iseina, kad visos, kurios nesinuomavo tos suknes, nieko nesupranta... verysad.gif Galiausiai ji manes paklause, gal norite palikti avansa? ohmy.gif
Gerai, kad buvau geros nuotaikos... ji norejo isnuomoti suknele per 5 min, kurios kaina beveik 2000 Lt.  fool.gif

noriu ir as pasakyti kontrargumentu del salono "MJ" ax.gif mes nuejome dar prie 10 val ryte, maloniai ileido, paprase kelias min palaukti, atejo darbuotoja ir gal 2 val kantriai nese sukneles, gal 10 vnt, visas sagste iki galo, kantriai, zodziu viso praleidom ten apie 2,5 val doh.gif jau abi su darbuotoja buvom nusikale, bet ji labai labai maloniai,visiskai nepirso savo nuomones( nes butu man iskart nepatike) o kainos klause iskart atejus nuo-iki kiek galiu skirti ir nese sukneles, kurias rodziau kataloge bigsmile.gif kadangi jau pries tai buvau perejusi gal 10 Kauno salonu, tai tikrai zinau kas yra nemalonus elgesys ar pan. zodziu mergytes, man pasitaike viskas thumbup.gif tame salone, issirinkau suknyte, dar mamai padare nuolaida 50 lt jos suknelei mirksiukas.gif bet tfiu tfiu tfiu, kad tik neapsigauciau cia ju girdama schmoll.gif
Atsakyti
tai tau tikrai pasiseke thumbup.gif skaitau ir mastau gal kita darbuotoja papuole, o gal ryte jos dar buna ne taip nusikalusios, nes as tai ejau apie 15val. mirksiukas.gif man bloga ispudi paliko jau pradzioj kai primygtinai liepe pasakyt savo suma. g.gif
va patiko PRIE BOKSTO, kad ten parode suknutes susake ju kainas ir tuomet paklause kurias noreciau matuotis. Tai man asirode labai sazininga ir patikima thumbup.gif
Aj, o per paieskas i ZEIGA nejau, nes kazkada jau ten su pamerges suknele pasimokiau schmoll.gif gerai, kad tik pamerge, o ne nuotaka buvau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krynka @ 2007 07 19, 12:17)
tai tau tikrai pasiseke thumbup.gif  skaitau ir mastau gal kita darbuotoja papuole, o gal ryte jos dar buna ne taip nusikalusios, nes as tai ejau apie 15val.  mirksiukas.gif man bloga ispudi paliko jau pradzioj kai primygtinai liepe pasakyt savo suma.  g.gif 
va patiko PRIE BOKSTO, kad ten parode suknutes susake ju kainas ir tuomet paklause kurias noreciau matuotis. Tai man asirode labai sazininga ir patikima  thumbup.gif
Aj, o per paieskas i ZEIGA nejau, nes kazkada jau ten su pamerges suknele pasimokiau  schmoll.gif  gerai, kad tik pamerge, o ne nuotaka buvau.  doh.gif

dabar ir mane prigazdinsit ir imsiu galvotu, kad kas nors bus ne taip tfiu tfiu tfiu doh.gif nors del tu kainu tai negali zmogus zinoti, kokios jos yra istikruju schmoll.gif
mergytes, gal jau yra tokiu, kurios nuomavosi "MJ" savo vestuvines ir kokie atsiliepimai g.gif darbuotoja buvo tokia sviesi kai as buvau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krynka @ 2007 07 19, 12:17)
tai tau tikrai pasiseke thumbup.gif  skaitau ir mastau gal kita darbuotoja papuole, o gal ryte jos dar buna ne taip nusikalusios, nes as tai ejau apie 15val.  mirksiukas.gif man bloga ispudi paliko jau pradzioj kai primygtinai liepe pasakyt savo suma.  g.gif 
va patiko PRIE BOKSTO, kad ten parode suknutes susake ju kainas ir tuomet paklause kurias noreciau matuotis. Tai man asirode labai sazininga ir patikima  thumbup.gif
Aj, o per paieskas i ZEIGA nejau, nes kazkada jau ten su pamerges suknele pasimokiau  schmoll.gif  gerai, kad tik pamerge, o ne nuotaka buvau.  doh.gif

dabar ir mane prigazdinsit ir imsiu galvotu, kad kas nors bus ne taip tfiu tfiu tfiu doh.gif nors del tu kainu tai negali zmogus zinoti, kokios jos yra istikruju schmoll.gif
mergytes, gal jau yra tokiu, kurios nuomavosi "MJ" savo vestuvines ir kokie atsiliepimai g.gif darbuotoja buvo tokia sviesi kai as buvau 4u.gif
Atsakyti
tai ta sviesi mane kainos kaulijo aggressive.gif o paskuj sukneles renginejo tokia tamsi su akinukais, tokia griezta biggrin.gif kiba ana pamate kad as ne is kelmo spirta ir bus sunku ipirsti savo nuomone gun_smilie.gif
Atsakyti
as jau pernai buva tam salone pamergei norejau, tai man nieko nepasiule schmoll.gif , o siemet galvoju irgi nueisiu, nes girdejau, kad graziu sukneliu yra. tai ka parasiau pries tai, dar ne viskas. bet tingiu aprasyneti viska. Zodziu ispudis ne koks verysad.gif . Tiesa, visos sukneles, kurios idetos ju internet. psl. jos turi, bet deja man parode tik viena... grizau namo dar karta atidziai perziurejau ju saita ir issiunciau el.pasta su uzklausa del sukneliu. atsakyma gavau po savaites... ir tai neatsakyma, bet klausima. nu ir dirba blink.gif
is visu salonu kiek teko eiti labiausiai patiko Bohema, is ten ir issinuomavau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(krynka @ 2007 07 19, 16:43)
tai ta sviesi mane kainos kaulijo  aggressive.gif o paskuj sukneles renginejo tokia tamsi su akinukais, tokia griezta  biggrin.gif kiba ana pamate kad as ne is kelmo spirta ir bus sunku ipirsti savo nuomone  gun_smilie.gif

Ta tamsi yra savininke, ji malonesne uz ta sviesia...
Atsakyti
QUOTE(krynka @ 2007 07 19, 13:43)
tai ta sviesi mane kainos kaulijo  aggressive.gif o paskuj sukneles renginejo tokia tamsi su akinukais, tokia griezta  biggrin.gif kiba ana pamate kad as ne is kelmo spirta ir bus sunku ipirsti savo nuomone  gun_smilie.gif

Na apie MJ salona, mano nuomuone gera, teko 3 kartus nuomuotis pamerges suknele, (pamergese teko but 6 kartus doh.gif ) tai galiu pasakyt, kad paskuti karta atejau priesh 10 dieni iki vestuviu, ir gavau grazhia suknele, ir pataise be jokiu problemu ir nuolaidele 50 lt. pritaike, kaip ne pirma karta besinuomuojanchiai. Bet, kas svarbiausia, jei grazhindavau suknele ipleshta, tai jokiu priekaishtu, paskaichiuoja kiek medziagyte kainuoja, +10~15lt. uzh darba, tai viena kart uzh nupleshta padelka, paeme 26lt. kai Zheigoj, akis izhdraske, ishvadino nesgribaila ir sumokejau 100lt. Panashi situacija buvo ir gertrudos gatvej, priesh buvusia delmeta (poroj vietu buvo siulas pateptas korsete, nuo puosktes) suknele apziurinejo, labai atydziai, ir uzh tuos siuliukus(o kai juos surado, tai mano nuomuone ale taisydama, su adata dar didesnes skyles padare) paeme 75lt. Na gal ash ishtiesu, tokia neatsargi, nes vis koki kampa pagadinu, bet uzh tai moku pinigelius, tai man akiu draskyt nereikia....
Atsakyti
QUOTE(vitulia_g @ 2007 07 19, 15:51)
Na apie MJ salona, mano nuomuone gera, teko 3 kartus nuomuotis pamerges suknele, (pamergese teko but 6 kartus doh.gif ) tai galiu pasakyt, kad paskuti karta atejau priesh 10 dieni iki vestuviu, ir gavau grazhia suknele, ir pataise be jokiu problemu ir nuolaidele 50 lt. pritaike, kaip ne pirma karta besinuomuojanchiai. Bet, kas svarbiausia, jei grazhindavau suknele ipleshta, tai jokiu priekaishtu, paskaichiuoja kiek medziagyte kainuoja, +10~15lt. uzh darba, tai viena kart uzh nupleshta padelka, paeme 26lt. kai Zheigoj, akis izhdraske, ishvadino nesgribaila ir sumokejau 100lt. Panashi situacija buvo ir gertrudos gatvej, priesh buvusia delmeta (poroj vietu buvo siulas pateptas korsete, nuo puosktes) suknele apziurinejo, labai atydziai, ir uzh tuos siuliukus(o kai juos surado, tai mano nuomuone ale taisydama, su adata dar didesnes skyles padare) paeme 75lt. Na gal ash ishtiesu, tokia neatsargi, nes vis koki kampa pagadinu, bet uzh tai moku pinigelius, tai man akiu draskyt nereikia....

aciu uz info, dabar esu ramesne, nes kaip minejau ir man visai gera ispudi paliko, juolabiau, kad suknute esu labaiii patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, paneles, busimos nuotakos smile.gif
Aplankiau ir as nemazai salonu, patiko suknelė iš A&R salono. Ten matavausi prieš gera mėnesį, vėliau dar kelis salonus apėjau, tai vis apie tą suknlę galvojau kur mačiau A&R salone.
Šiandien einu dėl jos tartis smile.gif Tikiuosi viskas bus gerai ir ją vilkėsiu per šventę 4u.gif
Kalbant apie kitus salonus, labai malonus aptarnavimas buvo "Reginos" salone, deja, tai ko norėjau neradau, taip pat, Ingridos salone - ten man patiko viena suknelė, tačiau nuomos kaina gan didelė buvo - 2300Lt, tad susilaikiau. MJ salone, kaip jau ir daugelis rašė yra tokia sumos nustatymo sistema, kokią sumą pasakai, už tiek ir nuomosies suknelę, tą pačią suknelę gali ir už 800lt ir už 1500lt išnuomoti, jei tik Jūs jau būsite pasakę sumą, už kokią renkatės suknelę.
Atsakyti
Vestuves mano buvo pries keleta savaiciu. O suknele as nuomuojausi salone PRIE BOKSTO. Super aptarnavimas, labai jaukus salonas ir ten dirbanti Deimante. Jai labai dekinga uz patarimus ir pagalba.
Atsakyti
Man tai MJ salone labai patiko sukneliu pasirinkimas, tikrai didelis ir pritaikytas ivairiems poreikiams. Kas del aptarnavimo atzvilgiu, tai tikrai nera super, bent jau kol nepasakai, kad tikrai ka nors is ju pasirinksi
Papildyta:
Beveik visur kur skambinau, sake, kad siemet tokia kaina, o jau kitais metais, tai stipriai kils doh.gif
Atsakyti