QUOTE(zivute15 @ 2007 07 19, 09:38)
Pritariu del MJ salono. Lygtais neblogas salonas, bet darbuotojai ryskiai viskas px. Pirmas nustebimas buvo tas, kad uzsirasiau pries 5 dienas, o kai atejau sako jus esate neuzrasyta. Bet prieme. as mazdaug apibudinau ko noriu. Parode viena suknele. Man ji patiko, bet paprasiau, kad dar kokia parodytu. Pasake, kad neturi daugiau. Sako, jei suprantate kas yra elegancija ir grozis, tai ta sukneletada kaip tik jums. Tai taip iseina, kad visos, kurios nesinuomavo tos suknes, nieko nesupranta...

Galiausiai ji manes paklause, gal norite palikti avansa?

Gerai, kad buvau geros nuotaikos... ji norejo isnuomoti suknele per 5 min, kurios kaina beveik 2000 Lt.
noriu ir as pasakyti kontrargumentu del salono "MJ"

mes nuejome dar prie 10 val ryte, maloniai ileido, paprase kelias min palaukti, atejo darbuotoja ir gal 2 val kantriai nese sukneles, gal 10 vnt, visas sagste iki galo, kantriai, zodziu viso praleidom ten apie 2,5 val

jau abi su darbuotoja buvom nusikale, bet ji labai labai maloniai,visiskai nepirso savo nuomones( nes butu man iskart nepatike) o kainos klause iskart atejus nuo-iki kiek galiu skirti ir nese sukneles, kurias rodziau kataloge

kadangi jau pries tai buvau perejusi gal 10 Kauno salonu, tai tikrai zinau kas yra nemalonus elgesys ar pan. zodziu mergytes, man pasitaike viskas

tame salone, issirinkau suknyte, dar mamai padare nuolaida 50 lt jos suknelei

bet tfiu tfiu tfiu, kad tik neapsigauciau cia ju girdama