Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(Archideja @ 2007 06 30, 18:16)
lialka85, prasom parodyti savo vestuvine suknele.Tiesiog labai idomu smile.gif . Jei nenori rodytis, gali veida uzmaskuot ax.gif
Papildyta:
ruta_zalia, prasom irgi parodyti savo smagia ir lengvute vestuvine suknele smile.gif Taigi taip idomu busimoms nuotakoms pamatyt, kaip realybej tos sukneles ant kitu atrodo. Pazadu savo idet po vestuviu ax.gif

mano suknyte jau yra vestuviniuose albumuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katulia @ 2007 06 30, 17:04)
Juk as ir sakiau kad buna isimciu,bet ka pasake tai nereiskia kad ir taip padare,patikek,suknele galima tai sutvarkyti kad net nepastebesi kad buvo ji nuomuota pries tai,nes uzsakyti nauja suknele nemazai kainuoja,kaip pvz. galiu pamineti kad kai uzsako viena ar du vnt.sukneliu yra zenklai brangiau negu 10vnt.
Na bet tikrai dziaugiuosi jeigu tau pavyks gauti nauja suknute savo vestuviu dienai.

man irgi atrodo, kad tai nepigu, bet gal firmu atstovai turi kokias geresnes salygas? na, tiesai, cia ju reikalai, man svarbu tik suknute nesugadinta gauti!
Uzjauciu mergaitei, kuria nuvyle Edenej. O apie savus ispudzius jau greit parasysiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Katulia @ 2007 06 30, 17:02)
Sveikute,

Daznai cia uzsuku ir negaliu si karta nutyleti neparasiusi i tavo komentara atsakymo,cia turiu aumenyje Ruta _Zalia.
As daugiau kaip metus dirbau viename  vestuviniu suknuciu salone ir galiu tau pasakyti tik toki dalyka,tau sio sukneles tikrai niekas nelaike kaip naujos nors pinigus sumokejai kaip uz nauja,nes salonai tikrai neisilaikytu jeigu kekvienai klientei saugotu suknutes po puse metu ar net buna daugiau,na cia liecia tas kurios uzsienyje sedi.Ja isnuomoja maziausiai pora kartu iki tavo vestuviu,tai puikiai irodo tavo komentaras kad krutines kausialai buvo nevienodi,toks jau sio darbo pabudis.O pinigu suma buna sutarta kaip uz nauja.
Na sutinku norisi naujos suknios,dar niekeino nedevetos,bet tai tikrai tik vienetai kurios gauna islaikytas suknias nuo uzsakytos datos.
Labai dziaugiuosi kad man teko padirbeti tokioje darbovieteje,nes dabar zinau pagal ka rinktis pvz. progine suknute ir panasiai.

drinks_cheers.gif pilnai sutinku su Tavo nuomone, tik as suknele uzsisakiau ne pries puse metu, uzsisakiau pries du men. iki sventes ir tai dar galvoju kad gerokai per anksti ax.gif Nes kad ju nelaiko sandelyje tai jau tikrai... Tik gal nenuomoja kiekviena savaitgali. Bet neziurint visko, suknele buvo puiki bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka85 @ 2007 07 02, 10:02)
http://www.supermama...hp?showforum=46 ir spausk ant temos vestuviniai fotoalbumai

Labai grazi buvai per vestuves ir suknele labai grazi smile.gif Perziurejus vestuviniu fotoalbumu nuotraukas isskirciau is visu tave ir dar viena nuotaka, kuri man irgi labai patiko thumbup.gif Sveikinu 4u.gif

Kur savo suknele radai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Archideja: 08 liepos 2007 - 20:45
Mergytes.. O tiesa, kad tokioje Marijampoleje yra galimybe zymiai pigiau issinuomoti sukneliu..? PVZ.: net 1000 lt. pigiau...? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriuksytė @ 2007 07 11, 15:55)
Mergytes.. O tiesa, kad tokioje Marijampoleje yra galimybe zymiai pigiau issinuomoti sukneliu..? PVZ.: net 1000 lt. pigiau...?  4u.gif

teisybe,jei tik turi laiko butinai ten nulek ir i alytu dar gali uzsukt.
Atsakyti
QUOTE(Alksniukė @ 2007 06 11, 22:54)

O bet "geriausias" salonas tai buvo Šv. Gertrūdos g., priešais Okeanidę (ten, kur kažkada skudurynas buvo). Suknelės purvinos ir vos kelios. Moteriškė iškart drėbtelėjo kad išsirinkčiau vieną, maximum kelias (neliesdama rankomis) ir matuočiausi, jei noriu, bet daugiau tai ji tikrai neketina ant manęs matuot  blink.gif

man ir panasiai sitam salone buvom, su pamergem bandem paziureti is kokios medziagos suknele pasiuta, truputeli tik palietem, kad gavom rekti, tai siaubas. Kadangi tuo metu su kazkuo dar snekejo, liepe palaukti, mes apsisukom ir isejom, labai jau nemandagi pasirode.

O va del nuotaku namu tikrai pritariu, ten thumbup.gif thumbup.gif merginos dirba. Visa laika sypsojosi ir nuosirdziai bande padeti.
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
As taip pat susiduriau su vestuvines sukneles paieska. Perejau kelis salonus, labiausiai istrigo salonas Bohema Kestucio g. Gal kam teko is ten nuomotis? kokie atsiliepimai? parasykite labai lauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivute15 @ 2007 07 16, 17:31)
Sveikos merginos  smile.gif
As taip pat susiduriau su vestuvines sukneles paieska. Perejau kelis salonus, labiausiai istrigo salonas Bohema Kestucio g. Gal kam teko is ten nuomotis? kokie atsiliepimai? parasykite labai lauksiu  smile.gif

as ten issimatavau nemazai sukneliu, tad aptarnavimas man tikrai patiko. Bet savo suknele issinuomau kitam salone, nes ten neradau sau patinkancios. Siaip sicia skaiciau kad kazkas tikrai nuomavosi is ten savo suknute. Pabandyk paskaityt ankstesnius pusplapius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivute15 @ 2007 07 16, 17:31)
Sveikos merginos  smile.gif
As taip pat susiduriau su vestuvines sukneles paieska. Perejau kelis salonus, labiausiai istrigo salonas Bohema Kestucio g. Gal kam teko is ten nuomotis? kokie atsiliepimai? parasykite labai lauksiu  smile.gif

liepos 7 diena atsokiau savo vestuves su suknele is Bohemos.
Viskas buvo labai ciki. kazkas cia is forumieciu labai gyre aptarnavima. man irgi lb. patiko - nuosirdziai pataria, savo nuomones nekisa. niu, nezinau, tikrai viskas buvo gerai. Dar patiko, kad viskas vienoj vietoj - is ju emiau ir batukus, ir papuosima masinai, kojaraisti, nuometa, papuostus bokalus ir komplektuka (papuosalai i plaukus ir ant kaklo).
Svarbiausia, kad mano suknyte buvo nauja, o grazinti ja leido veliau, nes sventem ne Kaune, tai visai neskubejau grizti.

O koki modeliuka issirinkai? As ten matavausi labai daug ko, gal netycia ir tavo suknyte maciau smile.gif
Atsakyti
O koki modeliuka issirinkai? As ten matavausi labai daug ko, gal netycia ir tavo suknyte maciau smile.gif
[/quote]

Man irgi patiko bendravimas ir poziuris i si darba. Kituose salonuose net panasaus nieko nebuvo. pasiule issimatuoti daug visokiu sukneliu, kad isitikinciau ko istikruju noriu.
Issirinkau labai grazia, aptempta, sampanines spalvos. Internete jos nera, nes praeitu metu modelis.
Na tikiuosi jokiu nesklandumu nebus ir nuomosiuos is sio salono smile.gif
o gal zinot kur yra graziu vyrisku kostiumu?
Atsakyti
laba. issirinkau suknute Ingridos salone ir va dabar bandau internete surast. Tai gal kas zinot kokiu firmu ten sukneles yra? g.gif klausiau as ten, bet kol iki namu parejau tai pamirsau doh.gif mamytei parodyt noriu ax.gif
o kalbant apie salonus tai labai saunus pasirode PRIE BOKSTO, labai faina panele, thumbup.gif nepersa savo nuomones, ne taip kai MJ salone...ten isvis buvo juokinga smile.gif dave pavartyt kataloga, tai radau jame ko noriu, tuomet parodziau. manes paklause kiek galeciau skirti pinigu, tai sakau " nu mane domina sita suknele tai kokia jos kaina?" tai sulaukiau isakmaus atsakymo: "ne, nu tai kiek jus planuojat isleist?".. Tai sakau: "o tai tik po to kaina pasakysit konkrecios sukneles kai as pasakysiu savo suma?" tai patikino kad kainos yra surasytos kazkur g.gif ir paskuj nuejo tipo pazuret, o grizus sako "savininke sake, kad kaina priklausytu nuo to, kiek reiketu siaurint..." (nebuvau girdejus tokio varianto dar) aj nu zodziu nesamones kalbejo smile.gif paskuj atnese maniske ir sake kad kaina butu 1500, nes pries tai as pasakiau kad max tiek galiu skirt biggrin.gif pasidomejau gal turi sampanine panasia, o ne balta (nes balta ant manes ne kaip atrodo) tai sake kad ne, ir kad sampanine atrodys kaip progine biggrin.gif o juk puse nuotaku su sampaninem buna...labai jau ten savo nuomone pirso. kazkaip ne koki ispudi paliko.
ejau dar i A&R ale ten pasirodo uzsirasyt reik doh.gif tai nieko ir nepamaciau.
Di irgi keistokas salonas smile.gif nu ne nezinau ka pasakyt. ne mano skonio suknutes, ir seip pasirode kad tingejo ji tada mus aptarnaut.
EDENE - mazas pasirinkimas, aptarnavmas malonus.
Ejom dar i ten pries rotuse kur yra bet ilga eile buvo, tai nelaukem...
LIMERIJA - vien pustos suknutes ir nelabai supranta ko nori, nes rodo nei i tvora nei i mieta.
tai tiek smile.gif
Dziaugiuosi, kad sugebejau rasti tai ko ieskau per viena diena. thumbup.gif
Atsakyti