Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

Siaip zinau, kad siuva Di salonas ir Nuotaku namai, jei ieskai kas siuva cool.gif
Atsakyti
lauros salone as irgi nuomavausi savo vbestuvem suknele. \Labai grazi buvo-emiau visiskai nauja. Suknele tikrai nematyta. Net rotusej pasiliko nuotrauka. Tipo sukneles modeliukas vienetinis dar topkios nebuvo. Zinomaveliau atsiras kopiju nemazai.|Bet ta suknele as buvau labai patenkinta,net nusirengti nesinorejo. O beto ir pamergytem ten specialias pasiuvo ir mano mazajai dukrytei tokia pat.Zodziu to salono merginos padare viska super. Aciu JOMS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JJuratyte @ 2007 09 04, 08:54)
lauros salone as irgi nuomavausi savo vbestuvem suknele. \Labai grazi buvo-emiau visiskai nauja. Suknele tikrai nematyta. Net rotusej pasiliko nuotrauka. Tipo sukneles modeliukas vienetinis dar topkios nebuvo. Zinomaveliau atsiras kopiju nemazai.|Bet ta suknele as buvau labai patenkinta,net nusirengti nesinorejo. O beto ir pamergytem ten specialias pasiuvo ir mano mazajai dukrytei tokia pat.Zodziu to salono merginos padare viska super. Aciu JOMS thumbup.gif

tai dabar man - zosei knieti pamatyti tą suknutę ax.gif
Atsakyti
o tu nuik i ta salona pavartyk kataloga iskart kris ta suknele i akis nes tikrai nematyta ir nebetkuri rysis detis tokia suknele. Paprasyk kad parodytu Jurates vestuviu nuotrauka rugpjucio ketvirtos. Pamatysi blush2.gif
Atsakyti
Gal kas turi kokiu atsiliepimu apie salona LIMARIJA? Ozeskienes 11.
Issinuomavau suknute ten,dabar rupinuos,kad viskas sklandziai praeitu:)
Atsakyti
QUOTE(JJuratyte @ 2007 09 05, 15:47)
o tu nuik i ta salona pavartyk kataloga iskart kris ta suknele i akis nes tikrai nematyta ir nebetkuri rysis detis tokia suknele. Paprasyk kad parodytu Jurates vestuviu nuotrauka rugpjucio ketvirtos. Pamatysi blush2.gif

o gal gali pasakyti tos sukneles pavadinima,nes mano suknele irgi buvo isskirtine,gal sakau ta pati g.gif ,mano buvo is oksanos mukha kolekcijos,ar bent jau apibudink ja ax.gif ,kokios splavos,pusta ar ne,koks gorsetas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretele @ 2007 09 05, 16:10)

Turiu smile.gif aš ten nuomavausi savo suknelę. Nu ir ką galiu pasakyti, ogi tik tai kad viskas thumbup.gif . Ko prašiau tą gavau, viskas buvo sutvarkyta pagal mano svajones, nieko nepavedė ir aišku labai malonus kolektyvas ten dirba. smile.gif
Atsakyti
tikrai ne ta pati suknele is salono "Laura" nes kiek zinau po manes nuomavosi rugsejo pirmai dienai lietuvaite tekejusi uz uzsieniecio. O suknute tokia: vientisa bejokiu gorsetu. Virsus temtas permatomas kaip tiulis kaip ta m-ga pavadinti. Virsus dengtas ties krutine gelem ir jos nueina taip per sona iki pat sukneles apacios. pilvas nusagstytas svarovskio kristaliukais. Reikejo detis labai zemus triusikelius nes tas virsus baigiasi gana zemai blush2.gif
Apacia nepusta, siek tiek raukta. Tai vat suknute ziauriai grazi ir labai jau trauke visu demesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JJuratyte @ 2007 09 06, 08:20)
tikrai ne ta pati suknele is salono "Laura" nes kiek zinau po manes nuomavosi rugsejo pirmai dienai lietuvaite tekejusi uz uzsieniecio. O suknute tokia: vientisa bejokiu gorsetu. Virsus temtas permatomas kaip tiulis kaip ta m-ga pavadinti. Virsus dengtas ties krutine gelem ir jos nueina taip per sona iki pat sukneles apacios. pilvas nusagstytas svarovskio kristaliukais. Reikejo detis labai zemus triusikelius nes tas virsus baigiasi gana zemai blush2.gif
Apacia nepusta, siek tiek raukta. Tai vat suknute ziauriai grazi ir labai jau trauke visu demesi mirksiukas.gif

Tada ne ta,nes mano buvo pusta biggrin.gif ,nu kaip sudominai kaip ji atrodo,gal parodytum bigsmile.gif blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Loretele @ 2007 09 05, 16:10)

Aš irgi pritariu Vaidunia nuomonei drinks_cheers.gif Pati nuomavausi iš ten kelis kartus sukneles (viena jų, žinoma, vestuvinė). Jokių pretenzijų, jokių nusiskundimų neturiu. Viskas buvo kuo puikiausiai paruošta, pateikta thumbup.gif . Aptarnavo irgi labai maloniai mirksiukas.gif Taip kad gali ir Tu būti rami - viskas bus liuks thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

As kati atsokau savo vestuves, sukneles (sau ir pamergems) nuomavom Salone Di, buvo tikrai labai grazios sukneles, visos sutvarkytos, ir nenunesiotos, pamerges buvo su visiskai vienodom suknytem, labai graziai atrode, o mano suknele buvo visai nauja, dar su etikete, nors as net uz tai nemokejau, turbut ji niekam nepatiko. Bet salonas tai labai fainas, labai maloniai aptarnavo ir istvere visus mano kaprizus ir reikalavimus biggrin.gif . Labai dziaugiuosi kad rinkausi butent ta salona.
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2007 09 10, 16:46)
Sveikos mergaites,

As kati atsokau savo vestuves, sukneles (sau ir pamergems) nuomavom Salone Di, buvo tikrai labai grazios sukneles, visos sutvarkytos, ir nenunesiotos, pamerges buvo su visiskai vienodom suknytem, labai graziai atrode, o mano suknele buvo visai nauja, dar su etikete, nors as net uz tai nemokejau, turbut ji niekam nepatiko. Bet salonas tai labai fainas, labai maloniai aptarnavo ir istvere visus mano kaprizus ir reikalavimus biggrin.gif . Labai dziaugiuosi kad rinkausi butent ta salona.

Jei nesunku gal gali ideti nuotraukas savo vestuviu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikristute: 10 rugsėjo 2007 - 22:16