QUOTE(remisita @ 2007 09 20, 00:58)
tas daug tai 2200-2500?? nes man bent jau ja siule uz tiek

man ji begalo patiko...tiksliau man labai patiko korsetas,uodega mano akimis atrode, turetu buti ispudingesne pagal toki prabangu virsu..antras dalykas,nuotraukose nesimato svarovskiu,kurie ir suteikia ta nuostabuma(del ko as labai ir suabejojau pries issinuomuodama)
tu tik nesupyk...as tik garsiai pagalvojau...antravertus,ji buvo viena is graziausiu sukneliu, kurias matavausi...bet manoji buvo kita.. 
p.s. tau ji begalo tiko
nu ir kiek ziuriu ziuriu...nu niekaip neatgaminu kur tu ir tavo vyras man matyti...nu niekaip...bet kad zinau is kazkur tai simtas procentu...

man ji begalo patiko...tiksliau man labai patiko korsetas,uodega mano akimis atrode, turetu buti ispudingesne pagal toki prabangu virsu..antras dalykas,nuotraukose nesimato svarovskiu,kurie ir suteikia ta nuostabuma(del ko as labai ir suabejojau pries issinuomuodama)

p.s. tau ji begalo tiko

nu ir kiek ziuriu ziuriu...nu niekaip neatgaminu kur tu ir tavo vyras man matyti...nu niekaip...bet kad zinau is kazkur tai simtas procentu...

Na dėl to sutinku, kad nuotraukose nesimato to viso grožio korseto, bet va kur turiu keleta nuotraukų, kur fotografavo draugai, tai jose blizgesys matosi nerealiai. Ai, bet koks skirtumas

QUOTE(Loretele @ 2007 09 20, 09:41)
Aha ir as Vaidunes suknele matavaus ir rinkaus tarp jos ir kitos,bet issirinkau kita,nes tiesiog ji man labiau tiko.Bet siaip man ji labai prabangi ir Vaidunia su ja nuostabi.Tik gauila tiktai,kad nesimato to gorseto viso grozio ,ir efekto nuotraukose.Ir realybej jis tiesiog 

O kokią tu išsirinkai iš to salono suknelę?