Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(remisita @ 2007 09 20, 00:58)
tas daug tai 2200-2500?? nes man bent jau  ja siule uz tiek tongue.gif  smile.gif

man ji begalo patiko...tiksliau man labai patiko korsetas,uodega mano akimis atrode, turetu buti ispudingesne pagal toki prabangu virsu..antras dalykas,nuotraukose nesimato svarovskiu,kurie ir suteikia ta nuostabuma(del ko as labai ir suabejojau pries issinuomuodama) g.gif tu tik nesupyk...as tik garsiai pagalvojau...antravertus,ji buvo viena is graziausiu sukneliu, kurias matavausi...bet manoji buvo kita.. ax.gif
p.s. tau ji begalo tiko thumbup.gif
nu ir kiek ziuriu ziuriu...nu niekaip neatgaminu kur tu ir tavo vyras man matyti...nu niekaip...bet kad zinau is kazkur tai simtas procentu... doh.gif  unsure.gif

Na dėl to sutinku, kad nuotraukose nesimato to viso grožio korseto, bet va kur turiu keleta nuotraukų, kur fotografavo draugai, tai jose blizgesys matosi nerealiai. Ai, bet koks skirtumas smile.gif Svarbu realybėj buvo labai graži smile.gif Na o dėl to, kur mes tau matyti, tai nieko negaliu pasakyti, nebent pamatyčiau tavo foto, tai gal aš prisiminčiau, jei buvom kur susitikę smile.gif

QUOTE(Loretele @ 2007 09 20, 09:41)
Aha ir as Vaidunes suknele matavaus ir rinkaus tarp jos ir kitos,bet issirinkau kita,nes tiesiog ji man labiau tiko.Bet siaip man ji labai prabangi ir Vaidunia su ja nuostabi.Tik gauila tiktai,kad nesimato to gorseto viso grozio ,ir efekto nuotraukose.Ir realybej jis tiesiog  thumbup.gif

O kokią tu išsirinkai iš to salono suknelę?
Atsakyti
[quote=Vaidunia,2007 09 20, 11:36]

O kokią tu išsirinkai iš to salono suknelę?

As issirinkau ta kur gorsetas issilanksto su svarovskiais permatomas,ir sijonas kazkuo panasus i tavo,toks kaip suktusi paistrizai.(Supratai ka nors, ka as cia parasiau? g.gif ) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loretele: 20 rugsėjo 2007 - 11:45
QUOTE(Loretele @ 2007 09 20, 12:44)
[As issirinkau ta kur gorsetas issilanksto su svarovskiais permatomas,ir sijonas kazkuo panasus i tavo,toks kaip suktusi paistrizai.(Supratai ka nors, ka as cia parasiau? g.gifmirksiukas.gif

Nu aš įsivaizduoju, kad gorsetas toks kaip suknelės "Bagatelle", o sijonas toks kaip "Beauregard" blush2.gif Ar ne? smile.gif blush2.gif
http://www.mirella.f...collec2007.html
Atsakyti
QUOTE(Vaidunia @ 2007 09 20, 12:16)
Nu aš įsivaizduoju, kad gorsetas toks kaip suknelės "Bagatelle", o sijonas toks kaip "Beauregard"  blush2.gif  Ar ne?  smile.gif  blush2.gif
http://www.mirella.f...collec2007.html

Virsus tai Bison, o sijonas kazkaus panasaus i Belle
Atsakyti
as ir ta matavaus kur Loretele issirinko smile.gif irgi labai grazi suknele thumbup.gif
Vaidunia, kita sav. jau galesiu parodyti savo vestuvines foto, nes 5dieni atsius kompakta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 09 20, 12:50)
as ir ta matavaus kur Loretele issirinko smile.gif irgi labai grazi suknele thumbup.gif
Vaidunia, kita sav. jau galesiu parodyti savo vestuvines foto, nes 5dieni atsius kompakta smile.gif

Aciu uz pagyrima mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(remisita @ 2007 09 19, 23:58)
tas daug tai 2200-2500?? nes man bent jau  ja siule uz tiek tongue.gif  smile.gif

man ji begalo patiko...tiksliau man labai patiko korsetas,uodega mano akimis atrode, turetu buti ispudingesne pagal toki prabangu virsu..antras dalykas,nuotraukose nesimato svarovskiu,kurie ir suteikia ta nuostabuma(del ko as labai ir suabejojau pries issinuomuodama) g.gif tu tik nesupyk...as tik garsiai pagalvojau...antravertus,ji buvo viena is graziausiu sukneliu, kurias matavausi...bet manoji buvo kita.. ax.gif
p.s. tau ji begalo tiko thumbup.gif
nu ir kiek ziuriu ziuriu...nu niekaip neatgaminu kur tu ir tavo vyras man matyti...nu niekaip...bet kad zinau is kazkur tai simtas procentu... doh.gif  unsure.gif

O kokia suknele tu issirinkai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretele @ 2007 09 20, 13:26)
Virsus tai Bison, o sijonas kazkaus panasaus i Belle

Aha, labai gražu thumbup.gif

QUOTE(remisita @ 2007 09 20, 13:50)

Na laukiu nuotraukėlių tada biggrin.gif
Atsakyti
as suknele Nuotaku namuose issirinkau galiausiai smile.gif virsus svaroskiukais irgi pasiuvinetas, bet pas mane ji vientisa...
Atsakyti
QUOTE(Vaidunia @ 2007 09 19, 22:56)
Oi daug, oi daug..  ax.gif
http://public.fotki.com/Vaidunia/
va čia gali pažiūrėt foto mano suknelės

nerodo, man Tavo sukneles... verysad.gif

url=http://www.supermama.lt/liniuote/vestuves/]user posted image[/url]

Atsakyti
Sveikos, keliu sia tema i virsu... pradejau ieskoti sukneles ir todel si tema pasidare aktuali... ir karto nuejau i salona DI, nes ten pernai nuomojaus pamerges suknele... aptanavimas ten tikrai labai geras... dabar paskaiciau kad nemazai pagyru sulauke Danguoles salonas... reikes gal saaitgali ten nuvaziuoti smile.gifO jus is kur nuomojotes sukneles ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2007 11 14, 12:46)
Sveikos, keliu sia tema i virsu... pradejau ieskoti sukneles ir todel si tema pasidare aktuali... ir karto nuejau i salona DI, nes ten pernai nuomojaus pamerges suknele... aptanavimas ten tikrai labai geras... dabar paskaiciau kad nemazai pagyru sulauke Danguoles salonas... reikes gal saaitgali ten nuvaziuoti smile.gifO jus is kur nuomojotes sukneles ?smile.gif

Nuomavausi is Limarijos .Ozeskienes g. Tikrai geras aptarnavimas,ir pati savininke labai kantrus ir geras zmogus.
Atsakyti
O sakyk kokios ten kainos? Cia kur anksciau buvo Dalmeta?

QUOTE(Loretele @ 2007 11 14, 16:26)
Nuomavausi is Limarijos .Ozeskienes g. Tikrai geras aptarnavimas,ir pati savininke labai kantrus ir geras zmogus.

Papildyta:
Skambinausi i Limarija ir susitariau kad sestadieni eisiu paziureti sukneliu,. nes manau, kad jau pats laikas smile.gif
QUOTE(vilmutute @ 2007 11 14, 16:28)
O sakyk kokios ten kainos? Cia kur anksciau buvo Dalmeta?

Atsakyti