Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

idesiu, bet truputi veliau, nes reik nuskenuoti, nes nepirkom kompakto o pirkom nuotraukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2007 09 11, 18:26)
idesiu, bet truputi veliau, nes reik nuskenuoti, nes nepirkom kompakto o pirkom nuotraukas  4u.gif

Gerai labai lauksiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Mano vestuves birzeli, kada patartumet eit i sukneliu paieska per salonus, siaip neturiu dar susidariusio jokio vaizdo kokia ji turetu buti, kokia man tiktu, kokios kainos ir panasiai, todel bijau po to paveluoti i traukini biggrin.gif
Nes pvyzdziui, jei man patiks tokia suknute, kuri kainuos nerealiai daug, tai ka tada darysiu? Be to, girdejau nuomoniu, kad atejus i sukneliu salona praso pasakyti uz kokia suma rinksiuosi, o jei as nenoriu sakyt sumos????? As noriu pirma paziuret kokia tinka, kokia grazi, o po to spresiu ar galiu sau tai leisti, ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2007 09 13, 12:21)
Sveikos mergaites,
Mano vestuves birzeli, kada patartumet eit i sukneliu paieska per salonus, siaip neturiu dar susidariusio jokio vaizdo kokia ji turetu buti, kokia man tiktu, kokios kainos ir panasiai, todel bijau po to paveluoti i traukini  biggrin.gif
Nes pvyzdziui, jei man patiks tokia suknute, kuri kainuos nerealiai daug, tai ka tada darysiu? Be to, girdejau nuomoniu, kad atejus i sukneliu salona praso pasakyti uz kokia suma rinksiuosi, o jei as nenoriu sakyt sumos????? As noriu pirma paziuret kokia tinka, kokia grazi, o po to spresiu ar galiu sau tai leisti, ar ne  g.gif

Seip patarciau geriau pasakyt kaina, nes paskui atnes patinkancia suknele kuri brangiai kainuos, noresi ir negalesi sau leisti,ir bus tikrai liudna, tai jau geriau tegul nesa tas kurias gali sau leisti. As tai buvau pasakiusi kaina ir atnese labai daug, o nuomotis ejau likus trim menesiam iki vestuviu, vestuves buvo rugpjuti, nuomavausi geguze. Sekmes renkantis smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Mano vestuves birzeli, kada patartumet eit i sukneliu paieska per salonus, siaip neturiu dar susidariusio jokio vaizdo kokia ji turetu buti, kokia man tiktu, kokios kainos ir panasiai, todel bijau po to paveluoti i traukini  biggrin.gif
Nes pvyzdziui, jei man patiks tokia suknute, kuri kainuos nerealiai daug, tai ka tada darysiu? Be to, girdejau nuomoniu, kad atejus i sukneliu salona praso pasakyti uz kokia suma rinksiuosi, o jei as nenoriu sakyt sumos????? As noriu pirma paziuret kokia tinka, kokia grazi, o po to spresiu ar galiu sau tai leisti, ar ne  g.gif

mano vestuves buvo liepa, uzstata palykau po Velyku (nors apziurineti pradejau anksciau). Tikrai, daug kur praso pasakyti suknei skirta suma, o paskui uz tokia suma ir nesa (zinau, kad ta pati gali rodyti, jei sakai 800 ar net 1200). Baisu! ir svarbiausia, jokiu kainininku, is galvos viska sako, alia prisimana visas kainas wink.gif
As kai pradejau ieskotis, tai irgi pirmiau norejo pasiziureti, pasimatuoti kuo daugiau. nuo paciu pirmu primatavimu atkrito zuvytes (jos man netiko), paskui per kakla (nes nenesioju tokiu drabuziu, nors ir visai nieko buvo), ir t.t.
isvaiksciuojau tikrai nemazai salonu, o sukne pasirinkau paciame pirmame aplankytame (ziuriu, ne man vienai taip buvo). Patiko, kad ant sukneliu buvo etiketes su dydziu ir kaina, tai pasiziuredavau i jas, darbuotojoms nematant ;)likau patenkinta, tiesiog suzaveta. po vestuviu irgi nuomones nepakeiciau, suknele buvo puiki, aptarnavimas malonus. nepavargstu girti ir rekomenduoti.
as ir anksciau rasiau, kad i naujai atidarytus salonus verta uzsukti - suknios dar nesunesiotos, o mergaites dar neislepintos.
Sekmes paieskose!
Atsakyti
Sveikos mergaites,

sveika,
mano vestuves spalio pabaigoj, suknele susiradau birzeli. Kai atejau i salona, kainos niekas neklause, as pati ir nesakiau, siaip sukneles nuomai buvau paskyrus apie 1500, gavau uz 1400.Nuomavausi Zeigoj, kaune. eidama ieskoti suknios turejau sioki toki modeli, kad butu sijonas A formytes, nebutu jokiu bantuku paraukimu ar panasiai.Taip pat slapta vyliausi, kad rasiu ilga, kuri dar velkasi....Esu auksta, tai biski bijojau, kad galiu tokios ilgos nerasi, nes kaikuriose salonose paaiskino, kad as per auksta standartams, reikia siutis nu ir panasiai....Bet radau tokia kokios norejau ir is pirmo karto. Uzsidejus savo suknia nebenorejau kitu.......
Manau tu pirmiausia pasiziurek kokios tu nori, o paskui klausk kainos, juk kai nori gali suderinti ir kaina ir norus....sekmes
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Mano vestuvės buvo Rugsėjo 1-ą dieną, o savo suknelę išsirinkau kažkur vasario viduryje. Iš pradžių labai pergyvenau, kad daug laiko iki vestuvių, gali dar sugadinti ją, ar kas nors panašaus atsitikti, bet viskas buvo labai gerai smile.gif Kokią pamačiau pirmą dieną, su tokia ir buvau per savo vestuves wub.gif Šiaip kai vaikščiojau po nuomos salonus, tai niekur neklausė manęs iki kokios sumos norėčiau suknelės, tik visur pasiteiraudavo kokio modelio maždaug norėčiau. Kadangi dar tada net neįsivaizdavau ko noriu, tai prašydavau nešt viską ką turi blush2.gif
Atsakyti
Vaidunia,jei ne paslaptis, kiek kainavo tavo suknytes nuoma? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2007 09 13, 11:21)
Sveikos mergaites,

As patarciau nesakyt kainos,bent jau as taip dariau.Norejau pamatyt kokias suknes turi ,palygint salonus.Nors aisku ne visuose salonuose klause uz kiek atejau nuomotis ax.gif Bet kai kur klause,tai sakiau: Jus rodykit o as rinksiuos ir spresiu ar man suma tinka,ar ne.. thumbup.gif
Papildyta:
Vaidunia,gal turi nuotraukyte vestuviu?Gal ir as su tokia pat suknele busiu (salonas musu tai tas pats) blush2.gif smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 09 19, 04:06)
Vaidunia,jei ne paslaptis, kiek kainavo tavo suknytes nuoma? ax.gif

Oi daug, oi daug.. ax.gif

QUOTE(Loretele @ 2007 09 19, 13:03)
As patarciau nesakyt kainos,bent jau as taip dariau.Norejau pamatyt kokias suknes turi ,palygint salonus.Nors aisku ne visuose salonuose klause uz kiek atejau nuomotis  ax.gif  Bet kai kur klause,tai sakiau: Jus rodykit o as rinksiuos ir spresiu ar man suma tinka,ar ne.. thumbup.gif
Papildyta:
Vaidunia,gal turi nuotraukyte vestuviu?Gal ir as su tokia pat suknele busiu (salonas musu tai tas pats)  blush2.gif  smile.gif  g.gif

http://public.fotki.com/Vaidunia/
va čia gali pažiūrėt foto mano suknelės
Atsakyti
tas daug tai 2200-2500?? nes man bent jau ja siule uz tiek tongue.gif smile.gif

man ji begalo patiko...tiksliau man labai patiko korsetas,uodega mano akimis atrode, turetu buti ispudingesne pagal toki prabangu virsu..antras dalykas,nuotraukose nesimato svarovskiu,kurie ir suteikia ta nuostabuma(del ko as labai ir suabejojau pries issinuomuodama) g.gif tu tik nesupyk...as tik garsiai pagalvojau...antravertus,ji buvo viena is graziausiu sukneliu, kurias matavausi...bet manoji buvo kita.. ax.gif
p.s. tau ji begalo tiko thumbup.gif
nu ir kiek ziuriu ziuriu...nu niekaip neatgaminu kur tu ir tavo vyras man matyti...nu niekaip...bet kad zinau is kazkur tai simtas procentu... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remisita: 20 rugsėjo 2007 - 00:07
Aha ir as Vaidunes suknele matavaus ir rinkaus tarp jos ir kitos,bet issirinkau kita,nes tiesiog ji man labiau tiko.Bet siaip man ji labai prabangi ir Vaidunia su ja nuostabi.Tik gauila tiktai,kad nesimato to gorseto viso grozio ,ir efekto nuotraukose.Ir realybej jis tiesiog thumbup.gif
Atsakyti