Įkraunama...
Įkraunama...

Apie nuotraukas

sveikutes, mamkos kompiuteristes  ;D
norejau jusu patarimo - gal kas karpot nuotrakychiu diduma su corel photo paint'u 8 ??? nieko jame neishmanau , bet norechiau parodyt savo lelka tautai smile.gif , jus jau visas "ish matymo" pazhistu, tai dabar pribrendo laikas ir mumei ishlyst, tik nemoku sumazhint.
padekit, jei galit  :-[
Atsakyti
Mamulytes gerulytes paaiskinkit man dundukei kaip paciam forumo lape tas nuotraukas prikabinti. Kaip suprantu reikia prikabinti faila??? Bet man kazko nesigauna, nors ir nuotraukytes sumazinau iki 30 KB. HM???? Pagelbekit ir isvysite dar viena kanmdidata i zentus! ;D
Atsakyti
Norejau ir as savo merginu photo ideti, bet kazkokia ensamone gavosi sad.gif nors failiukas 28 kb bet kai prikabinau nuotrauka, tai ji tokia didele didele gavosi, kad is karto istryniau.

Pagelbekit!
Atsakyti
Supermama, vel nuotrauku neledzia det. This attachment causes the attachments directory to exceed it's maximum capacity by approximately 15 kilobytes and cannot be uploaded. Raso mazdaug taip.
Atsakyti
Nu va... o tai as galvojau kad cia tik man vienai taip  :)
Atsakyti
o kada supermama leis deti nuotraukas?ar jau niekada daugiau?
Atsakyti
Kodel negaliu ideti dar nuotraukyciu. Komentaras isiraso, o nuotraukyte, kad ir nevirsija 31kB, neisikelia? Gal jau savo puslapiuko talpa forume uzpildziau? Nieko nesuprantu sad.gif Ot, neismanele >:(
Atsakyti
Prasau, paaiskinkit kas nors kaip foto prikabint jau paciame prikabinimo lange??? Spaudziu ikona, kur reik prikabint [img][/img] ir kas toliau?
Atsakyti
[img][/img] Tarp skliaustu reikia irasyt nuotraukos adresa inete. Nuotraukyte turi butinai turi buti ideta kur nors inete. Pvz. gali idet i Mamos kava, tada tik adresiuka nusikopijuoji ir viskas  ;) Laukiam nuotraukyciu  ;D
Atsakyti
oi, net lengviau ant dūšioas pasidarė,kad ne aš viena nemoku foto patalpinti.  ;D
Na įdėjau tą adresą, bet kad nuotrauka neatsidaro. Ar kas žino kodėl???
Atsakyti
Aukse, nurodei bloga adresa. Reikia ideti pacios nuotraukeles, o ne puslapio, kuriame ji yra, adresa (atsistoti ant nuotraukeles ir paspaust des. peles klavisa, tada Properties nukopijuoji adresa).
Atsakyti
na ir man neisideda tos nuotraukos. Adresa taip pat rasiau, kaip Ingulbuncius rase, bet vis tiek nerodo nuotraukos  :-/
Atsakyti