Man tai gražu, kai sūnus pavadinamas taip kaip tėvas

aš pati savo vaiko taip nevadinčiau. Pamenu draugė norėjo sūnų pavadinti vyro vardu. Jis atšovė: kviesi-Tomai, o mes ir lakstysim abu kol neatsibos, o poto nei vieno neprisišauksi. Tai ji pagalvojo ir davė kitą sūnui vardą
QUOTE(leja30 @ 2005 11 23, 14:28)
Man tai keista,kai zmones duoda savo vardus.Manau vardas duodamas jau atskirai asmenybei,tai kam ji tapatinti su tecio ar mamos.

ir su nerimu laukiu dienos, kai mums gims sūnus, o tada kils daugybė ginčų dėl vardo... bet aš pasirengus kautis

sveikutes,
padekit
kaip itikinti vyra, kad butent jo vardas(Andrius) musu sunui netiks.man nesamoningai asmeniskai atrodo, kai vaikas pavadinamas tecio vardu, o pas mus tokia problema kyla todel, kad mes dar nezinom kas turetu gimti, bet man grazus mergaites Guste vardas, o vyrui ne, tad jis rado tik tokia iseiti.jei gims mergaite bus Guste, o jei berniukas - Andrius.kaip man ji itikinti?
padekit

Mes dabar kaip tik renkam antram vaikuciui varda. Tai vyras juokais vis sako: jei bus berniukas- duosim mano varda
Tikiuosi tai ir liks tik juokai
nes as pries tai, kad vaikai butu vadinami tevu vardais
Tai as jam ir sakau: o tu isivaizduok, kad tau butu dave tevo varda. Ar tu labai dziaugtumeis?

Tai as jam ir sakau: o tu isivaizduok, kad tau butu dave tevo varda. Ar tu labai dziaugtumeis?
tyga Paskelbta Vakar, 21:13
sveikutes,
padekit kaip itikinti vyra, kad butent jo vardas(Andrius) musu sunui netiks.man nesamoningai asmeniskai atrodo, kai vaikas pavadinamas tecio vardu, o pas mus tokia problema kyla todel, kad mes dar nezinom kas turetu gimti, bet man grazus mergaites Guste vardas, o vyrui ne, tad jis rado tik tokia iseiti.jei gims mergaite bus Guste, o jei berniukas - Andrius.kaip man ji itikinti?
sveikutes,
padekit kaip itikinti vyra, kad butent jo vardas(Andrius) musu sunui netiks.man nesamoningai asmeniskai atrodo, kai vaikas pavadinamas tecio vardu, o pas mus tokia problema kyla todel, kad mes dar nezinom kas turetu gimti, bet man grazus mergaites Guste vardas, o vyrui ne, tad jis rado tik tokia iseiti.jei gims mergaite bus Guste, o jei berniukas - Andrius.kaip man ji itikinti?
Patarciau daryti kompromisa ir isrinkti ir mergaitei ir berniukui visai kitus vardus, kurie tiktu abiems. Zinau, kad tai nelengva, bet pabandyti verta

Man irgi nepatinka kai duodamas tevu vardas vaikui. Bet pas mus taip gavosi:vyras -Simas, dukte - Simona. Bet tikrai ne del vyro, bet vyresnioji turejo labai faina drauge Simona ir kai gime (as dar buvau ligoninej ) ji visiems aiskino, kad turi sese Simona, net man paskambinus klause, kaip Simona gyvena. Nu ir a, prisiskaicius apie problemas del maziuko, jai nusileidau. pats vardas visai nieko, bet sutapimas man labai nepatinka
.

O man labai grazu, kai mergaite gauna tecio varda, o berniukas mamos.
QUOTE(mingaude @ 2005 12 05, 00:09)
Man irgi nepatinka kai duodamas tevu vardas vaikui.
O kuo jau čia nepatinka? Užsieny žiū dar ir madinga ir net prabangu

QUOTE(Domukio mama @ 2005 12 11, 22:35)
O man labai grazu, kai mergaite gauna tecio varda, o berniukas mamos.
Aha

Ai nu...o man kažkaip jei rimtai vistik nea...tegu ir mamos, nu bet "nelimpa" man kai berniukui duodamas moters , o mergaitei vyro vardas

QUOTE(Karbynė @ 2005 12 11, 22:57)
Aha
man irgi labai gražu: Gražinas, Dovilius, Rusnius, Ievas, Liepas, Rolanda, Juozė, Noja
Ai nu...o man kažkaip jei rimtai vistik nea...tegu ir mamos, nu bet "nelimpa" man kai berniukui duodamas moters , o mergaitei vyro vardas

kas tiesa, tas tiesa... nors kai kurie vardai buna universalus, gal ir nieko: Erikas-Erika, Vaidas-Vaida, Danielius-Daniele, Giedrius-Giedre.
bet kai pasidaro Jovitas arba Gedimina... nu tai tevai ryskiai persistenge