Įkraunama...
Įkraunama...

Artimųjų vardai vaikučiams

Apklausa: Ar duotumėt savo mirusio tevelio ar mamytes varda vaikuciui? (107 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Bagira19 @ 2006 08 05, 08:07)
o aš visais 500%  lotuliukas.gif kažkur skaičiau apie tokią nuomonę kad artimo žmogaus vardo davimas vaikučiui užkrauna jo likimą,taigi nemanau kad ir aš duočiau jam tokį vardą nes pačiai tenka naudotis močiutės vardu doh.gif

o jei artimo zmogaus likimas super ?! mirksiukas.gif kodel gi ne ?!
Atsakyti
Kazkokia nesamone duoti sunui tevo varda? Tai gal pradeda gimus dukrai suteikti motinos varda? Tai kaip? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smail @ 2006 08 22, 21:36)
As tai niekada neduociau savo maziukui tecio vardo man kazkaip nelabai toks variantas g.gif

Aš irgi neduočiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
kai rinkau savo vaikui varda, tai svarbiausias kriterijas ir buvo kad daugiau giminej nebutu tokiu vardu rolleyes.gif
man rodos, kad jei duodi jau esama tarp artimuju varda tai tiesiog nukopijuoji nuo kitos seimos ir visai neturi savo nuomones ir fantazijos tongue.gif

siaip pas mumi gimines yra tik du zmones vienodais vardais (bet ir tai vienas is mamos puses, kitas is tecio), bet tai pastoviai reikia prideti pavarde kalbant nes kitaip labai painiojamasi doh.gif

Papildyta:
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 02 19, 23:49)
is tikro manau yra pagarba siokia tokia, jei savo vaika pavadini kokio nors tau labai brangaus zmogaus vardu.

mano manymu tai turetu buti labai brangus man zmogus ir tikrai kazkuo iskirtinis, kad jo atminima as noreciau pratesti rolleyes.gif
Atsakyti
daviau toki varda, kuriuo pavadinto zmogaus nera nei tarp draugu nei tarp giminiu nei tarp pazistamu, jausciausi negerai, jei man su kuo nors asocijuotusi vaiko vardas.
Atsakyti
Nedavem ir neduosim net ir paciu mylimiausiu artimuju zmoniu vardu.
Atsakyti
Neduočiau vardo, kuris būtų skirtas jau išėjusiam iš gyvenimo artimam žmogui atminti. Sakoma, kad tai negeras ženklas.
O kadangi laukiamėd dukrytės tai vienas iš sugalvotų variantų buvo MB buvusios mergaitės vardas. Kai sugalvojau vardą, to nežinojau. Kai pasakė, tai abu vienareikšmiškai nutarėm - na jau ne biggrin.gif dar prisigalvos ko nors, jei kada gyvenime sužinos smile.gif
Atsakyti
as duociau jai tik tas artimas nera mires 4u.gif nes mirusiu vardus duot negerai schmoll.gif
Atsakyti
Davem tevelio varda dukrai. Nes gime per jo gimtadieni. Dovana biggrin.gif Dabar dukriukas laaabai patenkinta savo vardu. Ir jokio kito nenoretu. biggrin.gif
Atsakyti
Pazystu seima, kur tevas dave vienam is sunu mirusio senelio varda. doh.gif doh.gif doh.gif Net mirtis jo buvo, per nelaiminga atsitikima verysad.gif
Man kazkaip netinka tas vardas vaikui, be to gana senamadiskas, o vaikui dabar 14m.........nezinau nezinau....... g.gif
Atsakyti
girdejau istorija,kai vienoj seimoj gime mergaite(vardo nepamenu)po to ji greit mire,tevai vel susilauke dukters ir pavadino tuo paciu vardu ir sitoji mergaite neisgyveno.
duodant pazystamo zmogaus varda kartu gali padovanot ir jo likima,o tai nera gerai.
vardu taigi begalybe,o vaiku seimose auginam ne po daug,kaip seniau,negi sunku sugalvot nauja varda...
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2006 11 29, 02:42)
girdejau istorija,kai vienoj seimoj gime mergaite(vardo nepamenu)po to ji greit mire,tevai vel susilauke dukters ir pavadino tuo paciu vardu ir sitoji mergaite neisgyveno.

čia jau kažkoks sado-mazo... blink.gif blink.gif
Atsakyti