Įkraunama...
Įkraunama...

Artimųjų vardai vaikučiams

Apklausa: Ar duotumėt savo mirusio tevelio ar mamytes varda vaikuciui? (107 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
JEI ŽMOGUS BŪTŲ MIRES, TAI NE (MANO TETA, SAVO PILVUKO GYVENTOJUI, NORI MANO MIRUSIO BROLIO VARDĄ DUOT,- SAULIUS). JEI TIK DĖL VARDO, TAI TAIP wink.gif
Atsakyti
Savo dukrai mes davem vyro seneles (gal 20 metu kai mirus) ir mano tecio garbei. Senele - Viktorija, mano tetis - Viktoras. Vyro visa gimine labai patenkinta, nes ju Viktorija buvo labai nuostabus ir geras zmogus. Mano gimine taip pat tuo labai dziaugiasi. O ir man labai grazus sis vardas Viktorija - pergale.
Atsakyti
QUOTE (Maša @ 2004 08 24, 00:02)
Mano sūnaus vardas yra toks pats, kaip mano dėdės, mano vyro krikšto ir vyro tėvo krikšto. Žodžiu, gavosi, kad vardas kartojasi tiek mano, tiek vyro giminėj.
Bet taip jau išėjo, kad mes rinkom vardą pagal tai, kad būtų mums gražus, nedažnas, trumpas, derėtų prie pavardės.

Kaip gali buti nedaznas vardas, jeigu jau gimineje ji trys turi g.gif g.gif
Atsakyti
Juk toks didelis vardų pasirinkimas, tai kam kartotis. Po to šneki ir turi aiškinti apie kurį ten Pauių ar Birutę šneki.
Atsakyti
nu mano sunus tai gavo vyro varda.as nieko pries.netikiu visokiomis nesamonemis kad negalima duot artimuju vardus savo vaikams
Atsakyti
Aš dukrą pavadinau savo močiutės pirmuoju vardu, kuris, vėliau keičiant dokumentus, buvo pakeistas į kitą. Tai tuo pirmuoju ją tik seserys vadina, ne šeimos žmonės net nežino. O pavadinau todėl, kad močiutė yra labai doras ir geras žmogus, noriu kad ir mano dukrytė tokia užaugtų. O kaip močiutė mano mylimiausia apsidžiaugė biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau ar tikėt prietarais, bet prieš mėnesį palaidojom 3m. draugų berniuką, kuriam buvo duotas tėvo vardas. Galbūt tai atsitiktinumas. Norisi tikėt...
Atsakyti
O man norejosi senelio garbei pavadinti sunu, deja kazkaip su vyru bendro sutarimo neradome rolleyes.gif
Bet dabar labai dziaugiuosi isrinktu vardu, nes jis yra labai retas..siaip as tikrai nieko pries jeigu zmonems norisi isrinkti vaikui artimo zmogaus varda.. smile.gif kuris sektu is kartos i karta, tai butu grazi seimynine tradicija..
Atsakyti
QUOTE (ELZYTĖ @ 2004 11 09, 20:47)
Nežinau ar tikėt prietarais, bet prieš mėnesį palaidojom 3m. draugų berniuką, kuriam buvo duotas tėvo vardas. Galbūt tai atsitiktinumas. Norisi tikėt...

nu bet nelabai tikeciau kad del vardo vaikas mire(aisku gaila kad tai atsitiko)
Atsakyti
neduociau. tikiu karma, nenoreciau kad vaikas gyventu ne savo gyvenima.jam gyvenime butu sunku, ajesku daug kas priklausytu ir nuo kitu aplinkybiu. unsure.gif
Atsakyti
nejaugi artimo zmogaus vardas apsunkina vaika.cia tikra nesamone.
Atsakyti
As sunui daviau savo senelio varda. Manau, kad tai nera blogai, senelis mane labai mylejo, augino maza. Tikiu, kad is dangaus jis globos ir mano vaika.
Atsakyti