Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

Aišku, ačiū už atsakymą 4u.gif Kažkaip buvau tos nuomonės, kad toriniai kur kas brangiau kainuoja, nors gal čia nuo dioptrijų priklauso ir cilindro dydžio, o gal ir nuo optikos. Mėnesio pabaigoj bandysiu eiti gal į Fielmann, pasiklausinėsiu, kaip ten kas smile.gif
Atsakyti
as tai dabar vis dazniau i OPTIKOS PASAULI uzsuku, ten ir prekiu asortimentas tikrai nemazas, ir gydytoja maloni, o svarbiausia kainos nedideles,o su Laisvalaikio kortele dar ir 20 proc. nuolaida viskam,tai visai gerai thumbup.gif esu nusivylus VILNIAUS OPTIKA...
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 08 07, 10:10)
Aišku, ačiū už atsakymą 4u.gif Kažkaip buvau tos nuomonės, kad toriniai kur kas brangiau kainuoja, nors gal čia nuo dioptrijų priklauso ir cilindro dydžio, o gal ir nuo optikos. Mėnesio pabaigoj bandysiu eiti gal į Fielmann, pasiklausinėsiu, kaip ten kas smile.gif

o Fielmann duoda bandyminius nemokamus torinius paklausk ten pardaveju
Atsakyti
violete ačiū Tau, nežinojau, būtinai pasiteirausiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 08 08, 10:38)
violete ačiū Tau, nežinojau, būtinai pasiteirausiu 4u.gif

bet butinai paklausk ,nes pati parduotuve to nereklamuoja.
Atsakyti
QUOTE(violete @ 2007 08 07, 21:58)
o Fielmann duoda bandyminius nemokamus torinius paklausk ten pardaveju

Šiaip visose optikose taip su toriniais: pirma duoda nemokamą bandomąjį lęšį atitinkantį tavo parametrus, tada nusprendi, kad tau su juo gerai, ir tik tada užsako kelis.
Atsakyti
gali buti kitur nesidomejau g.gif
Atsakyti
O perkant lesiuku, recepto jiems reikia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laloka @ 2007 08 09, 14:12)
O perkant lesiuku, recepto jiems reikia?  blush2.gif

butinai ypac jei astigmatiniai CL
Atsakyti
QUOTE(laloka @ 2007 08 09, 13:12)
O perkant lesiuku, recepto jiems reikia?  blush2.gif

Atrodo, jau visose optikose yra gydytojai, tereikia iš anksto pasidomėt dėl darbo laiko, o kai kur - iš anksto užsiregistruoti. Parinks ir lęšiuką, ir išrašys receptuką, į polikliniką dėl to kreiptis tikrai nereikia smile.gif
Atsakyti
na ka kankinuosi as su savo akiu sausumo toliau verysad.gif verysad.gif pirkineju vis skirtingus lesiu, bet turbut nelemta...bent jau kol kas doh.gif isbandziau ir J&J ACUVUE OASYS IR ADVANCE, IR vienadienius FOCUS DAILIES...ir nieko verysad.gif na gal su tais vienadieniais kazkike geriau,bet ir tu visa diena tikrai negaliu isnesiot doh.gif ale labai jau brangiai gaunas...gal kas gali pasakyt kokius dar lesius galima isbandyt esant akius sausumui?ka manote apie AIR OPTIX?
Atsakyti
nesioju lesius jau devintus metus. mano situacija praktiskai analogiska tavajai. johnsons and johnsons vienadieniai man tiko, galiu visa diena isbut, bet per brangu man tai. air optix nebandziau, is draugiu atisliepimai siaip sau. geriausia ka atradau yra FREQUENCY aspheric lesiai, jie mazdaug 60 lt 3men nesiojimui mazdaug.
daug metu nesiojau metam skirtus optima, per tuos manau akis sugadinau.. nebetpleruoja jos lesiu nors tu ka, bet su frequency net kokias 6-7val ramiai galiu pabut.
9metu patirtis asmenine:nesioju lesius per paskaits, gryzus namo issimu, namie su akinukais. kai jau su lesiais nebeimanoma but, keleta menesiuku pavaikstau su akinukais, tada vel lesius panesioju. pajuntu diskomfota del ju ir vel su akinukais. reikia akims nuo lesiu pailset..
p.s. ar daug matet mediku nesiojanciu lesius? ax.gif
Atsakyti