Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

As irgi lesiu kau kokiu puse metu nebenesioju, kiek as gydytoju aplaksciau, kokiu tik as vaistu nelasinau...o galu gale man nustate, kad sausos akys...padare ta Siemerio testa su tom juostelem,tai kaire akis dar nieko,o desinej ryskiai per mazai tu asaru issiskiria...ir jokios dirbtines arasos nepadejo,persti tas akis ir viskas.tai po to gydytoja pasake,kad yra kazkokie amerikietiski vaistai,kurie atseit gydo akius sausuma,skatina naturaliu asaru gamyba.Nes tos asareles negydo ir Lietuvoje akiu sausumo gydymo nera doh.gif nu Tai va,tie vaistai, paie kuriuos man pasake gydytoja, Lietuvoje net neregistruoti ir ji nezino ar jie 100 procentu pades,bet kadangi viltis durniu motina,as nutariau ,kad tuos vaistus istrauksiu is po zemiu doh.gif tai va,draugas ieskojo Vokietijoje, ten nerado,tai gali gale uzsake kad is Amerikos atsiustu...tai va jau turiu,kainao 200 eurus, ten 32 vienkartines ampules,bet man 1 uztenka 3 katam,taupau 4u.gif ziuresim ar pades...
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2007 11 06, 11:35)
Man irgi pasake, kad dirbtines asaras butinai reikia naudot, ypac jei daug dirbi prie kompo. Ir nesvarbu su lesiais ar su akiniais... Kazkaip niekad nenaudojau tu dirbtiniu asaru g.gif

va radau net tikslius pavadinimus vieni lasai "systane" o kiti "oxyal" meginau systane nes biski pigesni, lasai kaip lasai, akis kaip sausa taip sausa
Atsakyti
tai vat as irgi ta pati sakau,jei tos akys is tikruju labai sausos, tai tos dirbtines asaros padeda kaip mirusiajam taures doh.gif turbut ner lasu,kuriu as esu isbandzius...jau nekalbu apie tuos,kurie yra Liatuvoje,esu isbandzius ne vienus is Vokietijos...tas pats s....
Atsakyti
na man tai vakare nuo akiu sausuma nuimdavo tie systane(ju ant linziu lasint negalima) bet tik tiek, turejau kazkada tokius kapsulytese lasinamus ant linziu, tai tuo momentu kai uzlasini atrodo palengveja, bet greit vel sausa
Atsakyti
Turbut per daug dziaugiausi- daug metu nesioju linzes ir viskas buvo daugmaz gerai- siryt atsikeliau-akys uzpuliave, miegojau be linziu. Kraujagysles visos raudonos.Ar gali buti nuo to, kad vakar vairavau 6 val ir labai sildziau masina, gal nuo to karsto oro putimo ? verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
Ka dabar daryti, namie turiu tik ramuneliu, visokie lasiukai issibaige verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2007 11 11, 08:23)
Turbut per daug dziaugiausi- daug metu nesioju linzes ir viskas buvo daugmaz gerai- siryt atsikeliau-akys uzpuliave, miegojau be linziu. Kraujagysles visos raudonos.Ar gali buti nuo to, kad vakar vairavau 6 val ir labai sildziau masina, gal nuo to karsto oro putimo ?  verysad.gif  verysad.gif
Papildyta:
Ka dabar daryti, namie turiu tik ramuneliu, visokie lasiukai issibaige  verysad.gif

man taip pat buvo užpūliavusi viena akis,tik nuo to,kad per ilgai neišsiemiau linzių,tai vaistinėj pasiūlė kažkolių lašiukų,bet man jie nepadėjo,o tik juos be recepto ir pardavinėja,tai radau lašiukų,kuriuos kažkada pirkau vaikui,jam taip pat buvo užpūliavę akytės,palašinau porą dienų ir baigėsi mano vargai thumbup.gif
Tik gaila,kad vis nepasimokau iš savo klaidų,nes ir vėl linzes buvau išsiėmusi gal prieš savaitę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2007 11 11, 09:23)
Turbut per daug dziaugiausi- daug metu nesioju linzes ir viskas buvo daugmaz gerai- siryt atsikeliau-akys uzpuliave, miegojau be linziu. Kraujagysles visos raudonos.Ar gali buti nuo to, kad vakar vairavau 6 val ir labai sildziau masina, gal nuo to karsto oro putimo ?  verysad.gif  verysad.gif
Papildyta:
Ka dabar daryti, namie turiu tik ramuneliu, visokie lasiukai issibaige  verysad.gif

su ramuneliu arbata galima akytes valyti, kai uzpuliuoja jei gerai pamenu tai ir liaudiskas metodas toks gydymo smile.gif
nuo karsto oro masinose as irgi visada marksciausi ir galvojau kad man cia siaip
paskui paskaiciau kad linziu nesiotojams reiktu vengti sito(kaip ir dulketu patalpu ir pan) nes sausina akis
Atsakyti
o gal kam pasitaiko, kad pradeda akytes tinti su lesiais? as pastebiu, kad į dienos pabaigą viena akis patinus būna, norisi trinti ją.. g.gif nekreipiau dėmesio per daug, bet šiandien atsikėliau su visai sutinusia akimi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sony @ 2007 11 11, 23:02)
Tik gaila,kad vis nepasimokau iš savo klaidų,nes ir vėl linzes buvau išsiėmusi gal prieš savaitę blush2.gif

Kaip jums taip išeina.. blink.gif Man po pusės dienos akys prašyte prašosi išlaisvinamos nuo lęšių. Kokius lęšius nešioji, kad taip komfortabilu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gisita: 12 lapkričio 2007 - 15:29
QUOTE(Odora @ 2007 11 12, 13:33)
su ramuneliu arbata galima akytes valyti, kai uzpuliuoja jei gerai pamenu tai ir liaudiskas metodas toks gydymo smile.gif
nuo karsto oro masinose as irgi visada marksciausi ir galvojau kad man cia siaip
paskui paskaiciau kad linziu nesiotojams reiktu vengti sito(kaip ir dulketu patalpu ir pan) nes sausina akis

Negaliu vairuoti su akiniais, nors tu ka smile.gif Man vaizdas toks- kaip kokiuose remuose gaunasi . Gydziau akis tik su ramunelem, jau baigia praeiti , reiks kokiu lasu nusipirkt ateiciai.
Atsakyti
kaip as tave suprantu ! as ne tik vairuoti, as apskritai nemegstu buti su akiniais sad.gif taciau retkarciais darau pertraukas po lesiu nesiojimo. naudoju oasys acua.. kazkokie - labai neblogi, dabar nusipirkau pabandymui focus melynus, tai kazkokia nesamone, viena akis normaliai, kita tiesiog atmeta lesi... dar taip nebuvo, turbut netinka...

o systane as naudoju ant lesiu, bent jau vaistinei man juos rekomendavo kaip tinkamus, plius, profilaktiskai oculoheel pries nakti susilasinu kartais..
Atsakyti
del systane reiktu pasiaiskint kaip jie is tikro lasinami, man tai akiu gydytaja sake kad issiemus linzes
Atsakyti