sveikos mamytes !
siandien nusipirkau pirmuosius KL focus night and day (vilniaus optikoj), bet vat problema tame , kad su jais jauciasi diskomfortas , as ispirmo negalejau suprasti , kas trugdo , bet kai paziurejau i veidrodi , matos kad lesis biski kreivai guli ant akies , ta prasme , jo krastai yra uz vyzdio ribu , o kai ji pajudini ir uzsimerki ,jis vel kreivai buna. taigi pagalvojau kad lesiai brokuoti , nuvaziavau ir nupirkau kituos , bet vel tas pats . tai gal kam nors taip buvo? gal tas gaubtumas 8,6 , man netinka?
tai ir turi matytis
gal ivirkscius i akis isidedi

uz ta konsultacija toje klinikoje mokejau 90 lt.,konsultavo gydytojas Makselis
ner cia ko pavydet kol kas, juk dar nesidarau tos operacijos

mano regejimas -3,5,tai as lesius perku -3.25,o akiniai -3.5...bet siuo klausimi gydytoju nuomone skiriasi.vieni sako,kad lesiai turi buti siek tiek silpnesni uz akinius,kiti kad vienodai...bent jau as su -3.25 lesiais matau vos ne geriau nei su -3.5 akiniais

mano akiniai būdavo -4,5. Lęšius šiuo metu nešioju 3,75, su jais matau vienetui.
QUOTE(Odora @ 2007 09 13, 13:02)
mano lesiai truputi silpnesni uz akinius
gydytoja sake kad su lesiais regejimo kokybe geresne del to ju stiprumas gali buti mazesnis nei akiniu
gydytoja sake kad su lesiais regejimo kokybe geresne del to ju stiprumas gali buti mazesnis nei akiniu
Teisingai sake.
Mano akiniai - 11, o lesiai -9.5

QUOTE(mylinemyli??? @ 2007 09 13, 13:45)
Na mano akiniai -12, lesiai -11

Merginos, gal žinot tikrai profesionalę savo srityje okulistę? man jau užkniso mest pinigus į balą
vaikštau į Seną pelėdą, bet ten nėra normalios atsiskaitymo sistemos, kiek pasako gydytoja, tiek ir moki, aišku jie turi įkainius, viršaus nepasakys, bet šiaip svyruoja. Atėjau po kurio laiko (esu senbuvė ten) tai net nepritaikė jokios nuolaidos, o gydytoja tik spėlioja kas man gali būti. Turiu lašus, kurie buvo išrašyti birželį, sako na baikit lašint juos, sakau girdėjau,kad ilgai akių lašai negali tarnauti, reikia išmesti... aaa nu tada nusipirkit PAS MUS akių lašus, šitus išmeskit

As buvau akiu klinikoj Krokuvos gatveje, pas gydytoja Sveikauskiene,po to pas Danieliene...man Danieline pasirode tikrai gera gydytoja
Sveikauskiene siaip sau...

Anksciau lankiausi pas Guziene "Regoje" Pilies gatveje. parinkti lesiai patiko, bet su akinukais nesusigyvenau niekaip.
po to perbegau pas Petkuniene (optometrijos centras ir dar kazkur dirba). tai db ne tik lesiais bet ir akinukais esu patenkinta
pagaliau galiu leist akim pailset nuo tu "plastmasiniu pleveliu".
po to perbegau pas Petkuniene (optometrijos centras ir dar kazkur dirba). tai db ne tik lesiais bet ir akinukais esu patenkinta