QUOTE(nintuke @ 2008 02 26, 11:11)
Ir as lesius nesioju 4 metus, jokiu problemu neturejau tik pradzioje labai sunku isiimt buvo

o dabar viens du ir viskas. O akinukus tik vakare namie uzsidedu
Na aš dar trumpai tenešioju, bet kol išmokau išsiimt

Iš pradžių bandžiau kaip gydytoja rodė. Su piršto pagalvėle lyg ir nustumt nuo ragenos... OMG... Iki raudonumo akis nusitrindavau taip plaukiodama su pirštu po akį! Paskui įsigudrinau tiesiai nuo ragenos su dviem pirštais išimt (na paprastai su nykščiu ir smilium). Bet va su nagučiais nepatogu... Kol nešiojau Bauch & Lomb tai tiesiogiai su nagais suiimdavau, nes jie gan stori, neplyšta. O ir akinius kiekvieną vakarą nešioju. Na ir savaitgaliais, kai niekur nereikia eiti
Papildyta:
QUOTE(giedre.v @ 2008 02 26, 13:15)
esu bandziusi ir tuos Bauch&lomb, kuriuos cia minejai, bet man jie netinka, nes kaip ir sakei dideli ir daug kietesni. skirtingos firmos gamina skirtingo diametro ir isgaubtumo lesius. man labiausiai tiko J&J
bet dabar jau brandinu minti operuotis akis, tik kazkaip bijau........ cia uzejau beieskodama informacijos apie akiu operacijas ir pasisakiau lesiu temoj
siaip paskaiciau, kad kai kurios net neturi akiniu ir nesioja vien tik lesius, zinokit, reikia butinai ilsinti akis........
Ačiū

Na šiandien užsisakiau kažkokius itališkos firmos lęšius. Sakė labai komfortabilūs, stipriai gerina regėjimą ir net tinka nešiot turint pradinį astigmatizmą (na juolab, kad aš tokį turiu vienai akiai ir visai ne pradinį, tai manau labai gerai, nes nešiojau paprastus). Išklausinėjau visko nuo a iki z, tai manau bus gerai

Sakė, kad geresni už J&J , nes jie yra itališki, o J&J yra lenkiški (nors vėlgi manau, kad kiekvienam kitaip). Irgi sakė mažiukai, plonučiai, sveiki akiai. Tai ryt parsinešiu, žiūrėsiu ar bus tokie fain
Manau nereikia ilgai galvoti. Operacija puiki išeitis. Sėkmės!