Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(A.S. @ 2008 02 15, 13:04)
Aš tai kontaktinius lešius nešioju jau 7m,kol kas viskas gerai,problemų dar nėra jokių buvę.Be jų savo gyvenimo jau neįsivaizduoju bigsmile.gif

va va lygiai tas pats ir man thumbup.gif
neisivaizduoju gyvenimo be ju ir as bigsmile.gif
o akinuku jau seniai nesidejau, speju dabar butu gan keistas jausmas vel pajust 'kazka' ant nosies cool.gif
Atsakyti
Ir as lesius nesioju 4 metus, jokiu problemu neturejau tik pradzioje labai sunku isiimt buvo doh.gif o dabar viens du ir viskas. O akinukus tik vakare namie uzsidedu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erdnija @ 2008 02 25, 14:20)
Sveikos smile.gif Na va jau mėnesį išnešiojau Bauch & Lomb SoftLens'us, bet dabar norėčiau išbandyt kitus, nes nepatiko, kad šitie dideli. Na gal nedideli, gal man kaip nepatyrusiai tik taip atrodo, nors ir draugė, kuri nešioja, sakė, kad didoki. Taigi gal galėtumėte kokius parekomenduot? Ir dar galvoju apie spalvotus KL, bet galvoju, kad gal jie kiek blogesni. O gal nesiskiria nuo įprastinių? Ačiū už patarimus  4u.gif

sveikute, as kontaktinius lesius nesioju labai labai senai, kadangi nuo vaikystes sportavau aktyviai, tai akiniai netiko. anksciau nesiojau tokius lesius, kuriuos reikdavo issiimti i savaite karta, palikti per nakti konteineriuke ir paskui vel gali savaite vaiksciot su jais. tai budavo visko, ir pamirsdavau as juos kas savaite issiimti ir tt, tada prasidedavo akiu uzdegimai visokie......
dabar jau apie 3 metus nesioju vienadienius lesius johnsons&johnsons firmos. esu be galo patenkinta. iseina aisku brangiau nei tie ilgalaikiai, bet nebera jokiu problemu susijusiu su akytem.
esu bandziusi ir tuos Bauch&lomb, kuriuos cia minejai, bet man jie netinka, nes kaip ir sakei dideli ir daug kietesni. skirtingos firmos gamina skirtingo diametro ir isgaubtumo lesius. man labiausiai tiko J&J mirksiukas.gif
bet dabar jau brandinu minti operuotis akis, tik kazkaip bijau........ cia uzejau beieskodama informacijos apie akiu operacijas ir pasisakiau lesiu temoj biggrin.gif
siaip paskaiciau, kad kai kurios net neturi akiniu ir nesioja vien tik lesius, zinokit, reikia butinai ilsinti akis........ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nintuke @ 2008 02 26, 11:11)
Ir as lesius nesioju 4 metus, jokiu problemu neturejau tik pradzioje labai sunku isiimt buvo  doh.gif  o dabar viens du ir viskas. O akinukus tik vakare namie uzsidedu  smile.gif

Na aš dar trumpai tenešioju, bet kol išmokau išsiimt doh.gif Iš pradžių bandžiau kaip gydytoja rodė. Su piršto pagalvėle lyg ir nustumt nuo ragenos... OMG... Iki raudonumo akis „nusitrindavau“ taip plaukiodama su pirštu po akį! Paskui įsigudrinau tiesiai nuo ragenos su dviem pirštais išimt (na paprastai su nykščiu ir smilium). Bet va su nagučiais nepatogu... Kol nešiojau Bauch & Lomb tai tiesiogiai su nagais suiimdavau, nes jie gan stori, neplyšta. O ir akinius kiekvieną vakarą nešioju. Na ir savaitgaliais, kai niekur nereikia eiti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(giedre.v @ 2008 02 26, 13:15)
esu bandziusi ir tuos Bauch&lomb, kuriuos cia minejai, bet man jie netinka, nes kaip ir sakei dideli ir daug kietesni. skirtingos firmos gamina skirtingo diametro ir isgaubtumo lesius. man labiausiai tiko J&J  mirksiukas.gif
bet dabar jau brandinu minti operuotis akis, tik kazkaip bijau........ cia uzejau beieskodama informacijos apie akiu operacijas ir pasisakiau lesiu temoj  biggrin.gif
siaip paskaiciau, kad kai kurios net neturi akiniu ir nesioja vien tik lesius, zinokit, reikia butinai ilsinti akis........ mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif Na šiandien užsisakiau kažkokius itališkos firmos lęšius. Sakė labai komfortabilūs, stipriai gerina regėjimą ir net tinka nešiot turint pradinį astigmatizmą (na juolab, kad aš tokį turiu vienai akiai ir visai ne pradinį, tai manau labai gerai, nes nešiojau paprastus). Išklausinėjau visko nuo a iki z, tai manau bus gerai smile.gif Sakė, kad geresni už J&J , nes jie yra itališki, o J&J yra lenkiški (nors vėlgi manau, kad kiekvienam kitaip). Irgi sakė mažiukai, plonučiai, sveiki akiai. Tai ryt parsinešiu, žiūrėsiu ar bus tokie fain mirksiukas.gif

Manau nereikia ilgai galvoti. Operacija puiki išeitis. Sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, as irgi nesioju kontaktinius lesius kokius 2 metus, tai dabar jauciuosiu puikiai thumbup.gif Bet irgi vargau kol ismokau, kiek as ju suplesiau su voku verysad.gif Galvojau, kad neismoksiu niekada gyvenime, bet va sesuo pardoe, tai kokia dienele pavargau ir ismokau, tai dabar nebera kas veikt. Man tai patogiau nei su akiniais
Atsakyti
nu jus cia idomiai su tuo isemimu...
kas per gydytoja kur liepe "stumdyti" nuo akies?!
suimt dviem pirstais ir ne kitaip smile.gif as kai pradejau nesiot irgi su ilgeliausiais nagais budavau, suimi tada ne pirstu pagalvelem, o pirstu sonais ir puikiausiai issiimdavo smile.gif
Atsakyti
Va čia http://www.acuvue.com/getstarted/ rodo viską vizualiai. Kaip įsidėt, išsiimt... Aš to visiškai netaikau ir nepraktikuoju doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2008 02 26, 15:15)
sveikute, as kontaktinius lesius nesioju labai labai senai, kadangi nuo vaikystes sportavau aktyviai, tai akiniai netiko. anksciau nesiojau tokius lesius, kuriuos reikdavo issiimti i savaite karta, palikti per nakti konteineriuke ir paskui vel gali savaite vaiksciot su jais. tai budavo visko, ir pamirsdavau as juos kas savaite issiimti ir tt, tada prasidedavo akiu uzdegimai visokie......
dabar jau apie 3 metus nesioju vienadienius lesius johnsons&johnsons firmos. esu be galo patenkinta. iseina aisku brangiau nei tie ilgalaikiai, bet nebera jokiu problemu susijusiu su akytem.
esu bandziusi ir tuos Bauch&lomb, kuriuos cia minejai, bet man jie netinka, nes kaip ir sakei dideli ir daug kietesni. skirtingos firmos gamina skirtingo diametro ir isgaubtumo lesius. man labiausiai tiko J&J  mirksiukas.gif
bet dabar jau brandinu minti operuotis akis, tik kazkaip bijau........ cia uzejau beieskodama informacijos apie akiu operacijas ir pasisakiau lesiu temoj  biggrin.gif

o cia buten kokie specialus lasiukai yra? ar tiesiog svarbu kad ilasinti? rolleyes.gif cia kad neissausetu ar del ko? ax.gif
Atsakyti
Sveikos,na norejau jusu pasiklausti,as nusipirkau lesiukus ir jau jauciu,kad jie man persilpni ar galima,nesti pakeisti,gal kam buvo tokia situacija.
Atsakyti
manau ,tiktai nepriims,kaip tu isivaizduoji kiur jie dabar tavo panesiotus des? blink.gif jei butu kokie brokuoti, tai gal ir dasimustum ko nors,bet per silpni...nu tai sakys pati kalta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(markute55 @ 2008 03 03, 11:20)
Sveikos,na norejau jusu pasiklausti,as nusipirkau lesiukus ir jau jauciu,kad jie man persilpni ar galima,nesti pakeisti,gal kam buvo tokia situacija.

deja teks pirkt naujus, o situos ismest unsure.gif
Atsakyti
Labas mergaites smile.gif As su nekantrumu laukiu irgi savo lesiu. Uzsisakiau Bauch&lomb firmos lesius astigmatikams. Pirma karta gyvenime juos nesiosiu. Visada su akinukais siaip vaiksciojau smile.gif Tik bijau truputi nusivilti, nes gydytoja sake, kad lesiai man gali netikti, tad turiu buti pasiruosus, kad galiu buti pinigelius ir veltui sumokejus. Mano astigmatizmas gana didelis, todel gali netikti tie uzsakytieji lesiai g.gif labai nenoriu su akinukais vaiksciot doh.gif schmoll.gif
Atsakyti