Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

jau turbut kokius 8 metus nesioju beveik vien tik lesius, akinukus dedu namuose, arba tik siaip kur isbegti. man tai nepamainomas dalykas, nerasoja, nesmunka nuo nosies, visa aplinka matai ir t.t. nesioju menesiui skirtus lesius, zinoma su jais galima miegoti nakti, kadangi nemiegu tai pranesioju ilgiau. dabar perku spalvotus kontaktinius lesius, Super ypac juros spalvos thumbup.gif
Atsakyti
ryt einu pirkti lesiu, regejimas prastas, apie -5. Ar Optikos pasaulis gera optika? Kokie lesiai geriausi?skaiciau sia tema, visos skirtingus nesiojat... Noreciau ilgam nesiojimui - trims menesiams...
Atsakyti
Tai kad 3 menesiam db mazai yra...na as tai pirkdavau FREQUENCY firmos lesiu, bet jie mazai kur buna, galima berods Optometrijos centre uzsakyt.ir dar lygtai PROCLEAR nieko...
Atsakyti
As tai nusipirkau lesius ir po keliu dienu pameciau viena....Puoliau i asaras, nes maniau, kad ziopla as. Bet pasirodo, kad, kol ipranti, visko buna. Optikoj mane nuramino. O kiek jus, mergaites, pametet lesiu, kol ismokot juos isideti?
Atsakyti
QUOTE(AsLilit @ 2008 04 03, 12:09)
As tai nusipirkau lesius ir po keliu dienu pameciau viena....Puoliau i asaras, nes maniau, kad ziopla as. Bet pasirodo, kad, kol ipranti, visko buna. Optikoj mane nuramino. O kiek jus, mergaites, pametet lesiu, kol ismokot juos isideti?

nežinau, kaip juos pamesti galima dedantis g.gif aš juos nešiuoju jau 10 metų, tai nesu nei vieno pametusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GrazinaIva @ 2008 04 03, 13:17)
nežinau, kaip juos pamesti galima dedantis  g.gif aš juos nešiuoju jau 10 metų, tai nesu nei vieno pametusi  mirksiukas.gif

As ir pati nezinau, kaip pameciau doh.gif Tiesiog atrode, kad isidejau i aki, bet pasirodo, kad visa diena vaiksciojau su vienu lesiu doh.gif Matyt, dedantis iskrito, oas nepastebejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AsLilit @ 2008 04 03, 12:36)
As ir pati nezinau, kaip pameciau  doh.gif Tiesiog atrode, kad isidejau i aki, bet pasirodo, kad visa diena vaiksciojau su vienu lesiu doh.gif Matyt, dedantis iskrito, oas nepastebejau blush2.gif

tai turbūt nedidelis minusas mirksiukas.gif nes pas mane -5,25 - be linzių labai blogai matau - tai iš kart pastebėčiau, kad jos nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 04 03, 10:13)
Tai kad 3 menesiam db mazai yra...na as tai pirkdavau FREQUENCY firmos lesiu, bet jie mazai kur buna, galima berods Optometrijos centre uzsakyt.ir dar lygtai PROCLEAR nieko...

na manau rasiu 3 menesiam, nepasakyciau, kad ju retai buna.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AsLilit @ 2008 04 03, 12:36)
As ir pati nezinau, kaip pameciau  doh.gif Tiesiog atrode, kad isidejau i aki, bet pasirodo, kad visa diena vaiksciojau su vienu lesiu doh.gif Matyt, dedantis iskrito, oas nepastebejau blush2.gif

na manau pradzioje visko buna tongue.gif as karta isidejau du lesius i viena aki, ir vis vaikstau ir kazkai labai keista viena akim gerai matau kita nelabai g.gif galvojau kad pameciau, o vakare kai issiemiau tai ir astebejau, kad abu lesiai vienoj aky doh.gif
o siaip tai as juos daznau suplesydavau, ypac jei jie labai ploni, tai budavo sulimpa ir kai atlipimu tai jau kokia skyle verysad.gif
Mano akys labai jautrios tai as tik vienadienius lesius nesioju ir tai visos dienos neisnesioju, ,geriausiu atveju 6-8 h
Atsakyti
QUOTE(AsLilit @ 2008 04 03, 12:09)

Man irgi kartais iš rankos iššoka tas lęšias tai paskui ieško visa šeima (anksčiau perkau vienerems metams .,dabar jau mėnesiui.)
Atsakyti
4u.gif Sveikos, merginos! Mane irgi akiniai baigia išvest iš proto. Prieš keletą metų bandžiau KL, bet "nepriėmė" akys. Dabar, kiek supratau yra didesnis pasirinkimas jautrioms akims. Gal kuri pasidalinsit patirtim, kokie geresni. Mano regėjimas -4. Iš anksto dėkoju. smile.gif
Atsakyti
na va, ir as su lesiukais, mano pirmieji, nusipirkau visgi ACUVUE ADVANCE su HYDRACLEAR, labai geri, bent kolkas, nei jauciasi, nei ka:) thumbup.gif tik jauciu teks pavargt isidedant blush2.gif
Atsakyti