Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

Sveikos 4u.gif jau seniai labai noriu nusipirkti juodus kontaktinius lesius nekoreguojancius regejimo, bet vienkartiniu nerandu unsure.gif zinau tik kur ilgalaikius nusipirkt bet du jie kainuoja 150..Gal kas mate kur vienadieniu gaut? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit man padeti 4u.gif issiaiskinti kurie menesiniai lesiai yra be silikono (as jam alergiska). Gyvenu Norvegijoj ir optikose prkti lesius brangu, tai uzsisakineju is interneto. Kol kas naudojau Focus Visinit, bet dabar kaina labai soktelejo, tai bandau surast kita alternatyva ax.gif

Busiu labai dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulevandeny @ 2008 04 26, 09:32)
Jei čekį turi, pakuotės nepradraskytos, nešk atgal, pasakysi netiko, pasikeisi. Nėra ko kankintis  schmoll.gif

aciuks.gif gerą mintį davei,kažkaip nepagalvojau apie grąžinimą thumbup.gif čekį turiu,bandysiu nešti atgal,gal priims g.gif
Atsakyti
As labai noriu lesiu. Akiniu baisingai nemegstu. netinka jie man ir tingiu juos su savimi tampytis.. ir nors turiu tik -1.5 dioptrijas, atrodo, akd labai prastai matau, ir trugdo kasdieniniame gyvenime. Ant lentos universitete nematau ka raso, nematau kainu ant prekiu lentynu, nematau zmoniu veidu toliau nei uz 2 metru.. mama man draudzia lesius pikrti, sako per mazai dioptrijos ir jie man trukdys skaitant.. negi taip jau trukdys? patarkit.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotterdammerung @ 2008 04 28, 11:14)
As labai noriu lesiu. Akiniu baisingai nemegstu. netinka jie man ir tingiu juos su savimi tampytis.. ir nors turiu tik -1.5 dioptrijas, atrodo, akd labai prastai matau, ir trugdo kasdieniniame gyvenime. Ant lentos universitete nematau ka raso, nematau kainu ant prekiu lentynu, nematau zmoniu veidu toliau nei uz 2 metru.. mama man draudzia lesius pikrti, sako per mazai dioptrijos ir jie man trukdys skaitant.. negi taip jau trukdys? patarkit..  verysad.gif

O skaityti toks minusas tau netrukdo? Jei trukdo, tai manau gali drąsiai pirkti lęšius. Jei netrukdo, juos irgi pirk, bet gėriau naudok, kai eisi į kokį vakarėlį ar kur nereikės skaityti ir t.t. Ir akims nebus apkrovimo, ir pati pasilepinsi džiaugsmu be griozdo ant nosytės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotterdammerung @ 2008 04 28, 10:14)
As labai noriu lesiu. Akiniu baisingai nemegstu. netinka jie man ir tingiu juos su savimi tampytis.. ir nors turiu tik -1.5 dioptrijas, atrodo, akd labai prastai matau, ir trugdo kasdieniniame gyvenime. Ant lentos universitete nematau ka raso, nematau kainu ant prekiu lentynu, nematau zmoniu veidu toliau nei uz 2 metru.. mama man draudzia lesius pikrti, sako per mazai dioptrijos ir jie man trukdys skaitant.. negi taip jau trukdys? patarkit..  verysad.gif

Nu dar gražiau... O mama juos nešioja, kad atseit geriau žino? lotuliukas.gif Pirk drąsiai! Nesigailėsi. Nejausi jokio diskomforto, nei nieko. Pas mane tai pliusinės dioptrijos, bet irgi labai mažos. +1 ir +1,75. O išnešioju lęšius visą dieną ir niekuo nesiskundžiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
nusipirkau siandien lesius,isidejau pirma karta..truputi persti,tarsi i aki plaukas butu ikrites..laukiu kol priprasiu rolleyes.gif ar visoms taip buna?
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2008 05 06, 17:20)
nusipirkau siandien lesius,isidejau pirma karta..truputi persti,tarsi i aki plaukas butu ikrites..laukiu kol priprasiu rolleyes.gif ar visoms taip buna?

Man panasiai buvo, bet del to kad esu alergiska silikonui (issiaiskinau gerokai veliau), arba tavo akytes sausos, pabandyk dirbtiniu asaru isilasint. Is savo patirties, patariu, nevargink ir nejautrink akiu, jei jautiesi nepatogiai issiimk, isidesi kita diena, vel pabusi siek tiek. Kol ismokau isidet ir akis priprato, naudojau vienadienius, po geru 6men isidejau menesinius, ir tai dar jauciau siek tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Davidoff @ 2008 04 15, 15:13)
As linzes nešiojau 8 matus, susigadinau akis, iškilo kraujagyslės i paviršių, dabar nežinau kaip jas paslėpti. Turbūt niekaip. Žinoma nėra taip baisu, bet akys beveik visada kiek paraudę. Jei įsilašinu Visine, tai kelioms valandoms gerai, o kitą rytą akys raudonos raudonos. Geriau jau pasidaryti LASIK operaciją ir pamiršti kas yra trumparegystė. Labai rekomenduoju.

o as dariausi operacija pries 7 metus ir jau 3 metai, kaip vel nesioju akinius ir KT.kazkaip daznai skaitau tik pagyrimus lazerinei operacijai, niekas nepasako, kad yra rizika, kad pinigai (ir nemazi) bus ismesti i bala.
Daktarai (operuojantys) vengia pasakyti, kad jei:
1) dioptriju maziau nei -3,5 (apie pliusa nieko nezinau)Mano buvo apie-3.
2)pacientui metu maziau nei 21
3)ir siaip kartais:)
yra labai nemaza tikimybe, kad 5 metu begyje dioptrijos ,,sugris" atgal. Maza to, kai nebelieka kuo dziaugtis, tai pagalvoji ir apie tai, kad operacijos metu nudegintas akytes sluoksnis nebeatauga toks storas ir tvirtas kaip pries operacija ir, kad didesnis sukretimas (avarija, sunkesnis gimdymas ir pan.) yra rizika, kad tas sluoksnis atsoks ir liksi aklas.Aisku, jei po operacijos viskas gerai (kas irgi nera retenybe, tiesiog noriu papasakoti ir apie rizikas), apie tuos ,,jeigu" tiesiog negalvoji - nes visas gyvenimas - siokia tokia rizika:)
Tiesiog mano patirtis- tokia:)
O dabar klausimas apie KL - ar tikrai jei pvz., menesinius lesius nesioji retai - 1 karta per savaite, jie ,,galioja" ilgiau?Bet noreciau kokios nors patikimesnes, rasytines (gal koks straipsnis) informacijos, o ne siaip pamastymu ,,as taip darau":) Nes saugau savo akytes labai - turiu grazius akinukus, bet perku ir KL tam tikriems atvejams.tik dabar senokai nebepirkau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipke: 09 gegužės 2008 - 09:44
Mergaitės gal jūs galite pakonsultuoti blush2.gif aš jau beveik 10 metų kaip nešioju kontaktinius lešius ir visada pirkdavau Bausch and Lomb firmos, bet dabar sugalvojau parsisiųsti internetu iš JAV pabandymui tuos giriamus silikoninius - hidrogelinius lęšius Acuvue Oasys. Tik man iškilo klausimėlis, ant anksčiau nešiojamų lęšių rašo, kad gaubtumas yra 8.7, renkantis tuos silikoninius yra tik 2 gaubtumai: 8.4 ir 8.8. Jei aš ušsisakyčiau 8.8 ar čia gali būti blogai, ar gali jie dėl to iškristi, kad nelabai apgaubs akį. Ar visgi 0.1 daugiau nėra esminio skirtumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(GrazinaIva @ 2008 05 09, 12:45)
Tik man iškilo klausimėlis, ant anksčiau nešiojamų lęšių rašo, kad gaubtumas yra 8.7, renkantis tuos silikoninius yra tik 2 gaubtumai: 8.4 ir 8.8. Jei aš ušsisakyčiau 8.8 ar čia gali būti blogai, ar gali jie dėl to iškristi, kad nelabai apgaubs akį. Ar visgi 0.1 daugiau nėra esminio skirtumo  g.gif

Kažkas yra rašęs (berods baltic*girl Taurės pirkimo temoje), kad ėmė didesnį - ir nieko - nekrito lęšiai. Vat mažesnio imti nerizikuočiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2008 05 09, 12:54)
Kažkas yra rašęs (berods baltic*girl Taurės pirkimo temoje), kad ėmė didesnį - ir nieko - nekrito lęšiai. Vat mažesnio imti nerizikuočiau.  ax.gif

aciuks.gif susiradau jos pasisakymą 4u.gif
Atsakyti