Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(simuliuxe @ 2008 06 19, 14:28)
O galima nešioti lęšius linkusiom sausėti akims?  g.gif  Dažnai mirksiu...  ax.gif Nuo to sausėjimo.  rolleyes.gif

teoriskai kaip ir galima, bet realybej turbut ilgiau keliu valandu neisbutum, isvis sausa akyse imtu jaustis, bent jau taip draugei buvo. Bet ka cia is kitu patirties nuspresi, tik pati panesiojus pamatysi 4u.gif
Ir siaip klausimas, kodel tau taip sauseja tos akys - gal kompu daug dirbi, labai isitempus ziuri, nemirksi naturaliai, tai ir issauseja....
Atsakyti
Nuo sausėjimo tai būtinai pabandyk dirbtines ašaras mirksiukas.gif Bet jeigu nepadės , kai kažin, ar tau lęšiai tiks. Nes aš tfu tfu tfu didkomforto dėl to nejaučiu, bet girdėjau, kad kitiems nuo lęšių labiau sausėja.
O šiaip tai gal kažkokios priežastys yra , dėl ko sausėja? Gal kokius vaistus geriamus naudoji g.gif Reiktų su gera okuliste pasitarti mirksiukas.gif
Atsakyti
Akiu sausumas atsiranda del didelio minuso ir aisku KL padeda akims sauseti, nes jie dedasi ant akies ir ju oropralaidumas deguoniui ne 100% (prie kiekvienu KL raso, koks yra pralaidumas).

Todel ir noriu isbandyti naujus Acuvue Oasys, kur nemokamai duoda, jei jau jie skirti dirbantiems kompu, t.y. nemirksintiems, tai turetu buti komfortiski ir sausejancioms akytems.

Tai negi niekas nebandete nemokamu lesiu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2008 06 20, 12:06)
Akiu sausumas atsiranda del didelio minuso ir aisku KL padeda akims sauseti, nes jie dedasi ant akies ir ju oropralaidumas deguoniui ne 100% (prie kiekvienu KL raso, koks yra pralaidumas).

Todel ir noriu isbandyti naujus Acuvue Oasys, kur nemokamai duoda, jei jau jie skirti dirbantiems kompu, t.y. nemirksintiems, tai turetu buti komfortiski ir sausejancioms akytems.

Tai negi niekas nebandete nemokamu lesiu?  unsure.gif

Aš siunčiausi iš JAV šituos Acuvue Oasys, nes sėdint prie kompo vakare su senais lęšiais (ta prasme kitokiais) jausdavau jau akių sausumą, o ryte būdavo sunku įsidėti. O va su Acuvue Oasys tikrai nesausėja akys, jau juos nešioju apie mėnesį, tai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2008 06 20, 11:06)

Tai negi niekas nebandete nemokamu lesiu?  unsure.gif

Aš buvau šią savaitę keliose optikose, kur vyksta ta reklamuojama akcija. Tai man nedavė nemokamai, sako pirk visą dėžutę, tai bus viena pora nemokamai g.gif Na bet kam man ta dėžutė, kur 3 ar 4 poros - gal visai ir netiks. Nes aš silikoninių nė nebandžiusi.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2008 06 20, 14:26)
Aš buvau šią savaitę keliose  optikose, kur vyksta ta reklamuojama akcija. Tai man nedavė nemokamai, sako pirk visą dėžutę, tai bus viena pora nemokamai g.gif  Na bet kam man ta dėžutė, kur 3 ar 4 poros - gal visai ir netiks. Nes aš silikoninių nė nebandžiusi.

O kiek kainuoja pora? dezute nusipirkti visai neblogai, ekstra atveju nereikia lekti i optika, tik aisku, jei nebandzius silikoniniu tai rizika yra g.gif
Atsakyti
o kurioj cia vaistinej nemokamai dalina noreciau ir as isbandyt
Atsakyti
QUOTE(gizmas @ 2008 06 20, 15:25)
o kurioj cia vaistinej nemokamai dalina noreciau ir as isbandyt

Tai kad nedalina, reikia pirkti pasirodo mirksiukas.gif O akcija ši Optikos pasaulyje ir Fielmann ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2008 06 19, 17:16)

as isidedu ir issiimu viena ranka per kelias sekundes, bet cia visiems taip seniau nesiojantiems.

o kokius KL pirkai?

acucue oasys mirksiukas.gif
o dabar galvoju. rytoj nusimato kaip ir vakaronė hihihi.gif, ta proga, kad mokslo metai baigiasi.. (iš čia išplaukia ir dar vienas klausimas, nieko tokio, kad man 15, o aš nešioju?)
tai jau aišku, kad padorios vonios, padoraus išsiėmimo, dezinfekavimo nebus mastau.gif tai ar man geriau pasiimt akinius, ar nieko, jai lęšius (acuvue oasys, mėnesiniai) palaikysiu per parą? norėtųsi labai taip, nes lęšiai jau dalelė manęs lotuliukas.gif bet kartu ir bijau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pašol @ 2008 06 20, 18:10)
acucue oasys  mirksiukas.gif
o dabar galvoju. rytoj nusimato kaip ir vakaronė hihihi.gif, ta proga, kad mokslo metai baigiasi.. (iš čia išplaukia ir dar vienas klausimas, nieko tokio, kad man 15, o aš nešioju?)
tai jau aišku, kad padorios vonios, padoraus išsiėmimo, dezinfekavimo nebus mastau.gif tai ar man geriau pasiimt akinius, ar nieko, jai lęšius (acuvue oasys, mėnesiniai) palaikysiu per parą? norėtųsi labai taip, nes lęšiai jau dalelė manęs  lotuliukas.gif  bet kartu ir bijau  doh.gif

aš taip pat tokius pat nešioju,ir būna,kad neišsiimu per nakti,kartais užmiegu prie teliko su jais blush2.gif man tai nieko blogo nenutinka,pažįstu vieną moterį,kuri lęšius visą mėnesį nešioja neišsiimdama,čia tai jau per daug blink.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti
vis galvoju, ar bandyt išbūt su jais doh.gif
tai pas tą moteriškę gal specialūs? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pašol @ 2008 06 20, 18:28)
vis galvoju, ar bandyt išbūt su jais  doh.gif
tai pas tą moteriškę gal specialūs?  g.gif

pabandyk,gal nieko blogo nenutiks,tik akinius įsimesk,jei akys skaudėt pradėtų,tai gali gi išsiimti bet kada mirksiukas.gif
pas tą moteriškę tokie pat,kaip ir pas mus,bet jai tas pats,miega ištisus mėnesius su jais blink.gif
Atsakyti