QUOTE(Pašol @ 2008 06 20, 18:57)
taip ir padarysiu.
išsiimk-taip lengvai skamba

nes įsidedama užtrunku ~5min, o va išimt nemoku

ir ilgiau kankinuosi
Aš tai labai lengvai išsiimu. Su nykščiu ir su smilium imi tiesiai nuo vyzdžio lęšį ir viskas. No problem
Pati irgi turiu labai skubų klausimuką: kokius lęšius galima pirkti po vieną, nes penktadienį išvykstu į kelionę, kol dar yra laiko, norėčiau įsigyti. Pas mane akys skirtingai mato, tad pirkti dvi dėžutes, kur vienoj mažiausiai būna trys lęšiai man labai brangiai išeina, o pinigai atostogoms juk labiau pravers. Bausch&Lomb nesiūlykit, patys mano nemėgstamiausi, nors galima nusipirkti ir po vieną
Papildyta:
QUOTE(simuliuxe @ 2008 06 22, 16:04)
Sveikutės
Vėl aš su savo klausimais
1. Kokią patartumėt optikos saloną rinktis Klaipėdoje?

Gal Fielmann?
2.Kiek reiktų maždaug pinigų pirmam kartui?

Gydytojas,lęšiai,skystis ir t.t.?
Pati gyvenu ne Klaipėdoje, tai nieko padėt negaliu, bet dėl antro klausimo pamėginsiu
2. Priklauso nuo optikos ir gydytojos iš tikrųjų. Aš pirmąkart buvau optikoj Vizija, tai man su viskuo išėjo apie 100LT. Lęšius man priskyrė iš Bausch&Lomb (kaip minėjau parduodami po vieną), tai kainavo pora apie 40LT, tirpalą, kaip nieko nežinančiai patį brangiausią davė RENU. 125ml - apie 20LT, konteineriukas - 8LT na ir apžiūra 30lt, bet konteineriuką ir 300ml skystį galima nusipirkti ir už 25LT.
O va mano draugė ėjo į kitą optiką, tai sumokėjo virš 200LT, nes gydytoja priskyrė lęšius, kurių po vieną neparduoda, taigi turėjo pirkt visą dėžutę. Taigi tokia ta mano pagalba. Manau, kad kas nors, gyvenantis Klaipėdoje suteiks tikslesnę informaciją