Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

taip ir padarysiu.
išsiimk-taip lengvai skamba biggrin.gif nes įsidedama užtrunku ~5min, o va išimt nemoku doh.gif ir ilgiau kankinuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pašol @ 2008 06 20, 19:57)
taip ir padarysiu.
išsiimk-taip lengvai skamba  biggrin.gif  nes įsidedama užtrunku ~5min, o va išimt nemoku  doh.gif  ir ilgiau kankinuosi  doh.gif

aš išsiimu labai paprastai ir daug greičiau pavyksta nei įsidėti mirksiukas.gif patraukiu lęšį žemyn nuo vyzdžio su pirštu,žiūriu į viršų ir tada man labai lengva sugriebti mirksiukas.gif pabandyk ir tu taip,gal lengviau bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės ax.gif
Vėl aš su savo klausimais blush2.gif
1. Kokią patartumėt optikos saloną rinktis Klaipėdoje? g.gif Gal Fielmann? g.gif
2.Kiek reiktų maždaug pinigų pirmam kartui? g.gif Gydytojas,lęšiai,skystis ir t.t.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pašol @ 2008 06 20, 18:57)
taip ir padarysiu.
išsiimk-taip lengvai skamba  biggrin.gif  nes įsidedama užtrunku ~5min, o va išimt nemoku  doh.gif  ir ilgiau kankinuosi  doh.gif

Aš tai labai lengvai išsiimu. Su nykščiu ir su smilium imi tiesiai nuo vyzdžio lęšį ir viskas. No problem thumbup.gif

Pati irgi turiu labai skubų klausimuką: kokius lęšius galima pirkti po vieną, nes penktadienį išvykstu į kelionę, kol dar yra laiko, norėčiau įsigyti. Pas mane akys skirtingai mato, tad pirkti dvi dėžutes, kur vienoj mažiausiai būna trys lęšiai man labai brangiai išeina, o pinigai atostogoms juk labiau pravers. Bausch&Lomb nesiūlykit, patys mano nemėgstamiausi, nors galima nusipirkti ir po vieną doh.gif
Papildyta:
QUOTE(simuliuxe @ 2008 06 22, 16:04)
Sveikutės  ax.gif 
Vėl aš su savo klausimais  blush2.gif
1. Kokią patartumėt optikos saloną rinktis Klaipėdoje?  g.gif  Gal Fielmann?  g.gif
2.Kiek reiktų maždaug pinigų pirmam kartui?  g.gif Gydytojas,lęšiai,skystis ir t.t.?  g.gif

Pati gyvenu ne Klaipėdoje, tai nieko padėt negaliu, bet dėl antro klausimo pamėginsiu smile.gif

2. Priklauso nuo optikos ir gydytojos iš tikrųjų. Aš pirmąkart buvau optikoj „Vizija“, tai man su viskuo išėjo apie 100LT. Lęšius man priskyrė iš Bausch&Lomb (kaip minėjau parduodami po vieną), tai kainavo pora apie 40LT, tirpalą, kaip nieko nežinančiai patį brangiausią davė RENU. 125ml - apie 20LT, konteineriukas - 8LT na ir apžiūra 30lt, bet konteineriuką ir 300ml skystį galima nusipirkti ir už 25LT.
O va mano draugė ėjo į kitą optiką, tai sumokėjo virš 200LT, nes gydytoja priskyrė lęšius, kurių po vieną neparduoda, taigi turėjo pirkt visą dėžutę. Taigi tokia ta mano pagalba. Manau, kad kas nors, gyvenantis Klaipėdoje suteiks tikslesnę informaciją mirksiukas.gif
Atsakyti
erdnija, nesiūlyčiau prieš vykstant į kelionę išbandinėti naujus lęšius g.gif g.gif O jei kelionėje netiks ar dar kažkas? Pirk kokius pirkai (jei pirkai). Tokia mano nuomonė.

Man šiuo metu labai patikę ir tikę yra tokie:
user posted image
Rašo, kad labai gerai turintiems itin mažą astigmatizmą - mano viena akis lyg jį turi, nors lęšius iki šiol pirkau paprastus. Šitie man labai patiko thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2008 06 24, 18:20)
erdnija, nesiūlyčiau prieš vykstant į kelionę išbandinėti naujus lęšius  g.gif  g.gif O jei kelionėje netiks ar dar kažkas? Pirk kokius pirkai (jei pirkai). Tokia mano nuomonė.

Man šiuo metu labai patikę ir tikę yra tokie:
user posted image
Rašo, kad labai gerai turintiems itin mažą astigmatizmą - mano viena akis lyg jį turi, nors lęšius iki šiol pirkau paprastus. Šitie man labai patiko  thumbup.gif

Aš suprantu riziką, bet mano akys, kaip čia pasakius prie visokių prisitaiko. Esu keletą išbandžius, tai visi tiko, bet vieni mažiau, kiti labiau.
Va dabar galvoju, o ką jei aš imčiau ir spalvotus kokius nusipirkčiau g.gif . Juk jie tai tikrai po vieną pardavinėjami. bet vėlgi 100 lt...

Lygiai tokius pačius ir aš nešiojau (dabar apsieinu be lęšių). Patiko, bet man kažkaip jie labai greitai apsinešdavo.
Atsakyti
QUOTE(erdnija @ 2008 06 24, 19:58)
Aš suprantu riziką, bet mano akys, kaip čia pasakius prie visokių prisitaiko.

Erdenija, o kur cianeparduoda po viena lesi? g.gif Man reikia skirtingu dioptriju ir perku po viena, nesvarbu kokios firmos.
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2008 06 24, 21:25)
Erdenija, o kur cianeparduoda po viena lesi? g.gif  Man reikia skirtingu dioptriju ir perku po viena, nesvarbu kokios firmos.

drinks_cheers.gif aš taip pat skirtingų dioptrijų nešioju,tai visada po vieną perku,nebent kokią akciją užtinku tuomet daugiau imu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sony @ 2008 06 24, 20:31)
drinks_cheers.gif aš taip pat skirtingų dioptrijų nešioju,tai visada po vieną perku,nebent kokią akciją užtinku tuomet daugiau imu smile.gif

as irgi perku kai akcijos pasitaiko, tai dabar pirksiu tuos naujuosius kur pora nemokamai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2008 06 26, 16:29)
as irgi perku kai akcijos pasitaiko, tai dabar pirksiu tuos naujuosius kur pora nemokamai thumbup.gif

o koks pavadinimas tų naujųjų g.gif neskaičiau visos temos,tai nepykit,kad klausiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sony @ 2008 06 27, 06:22)
o koks pavadinimas tų naujųjų g.gif neskaičiau visos temos,tai nepykit,kad klausiu blush2.gif

Acuvue oasys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2008 06 27, 08:15)
Acuvue oasys mirksiukas.gif

lotuliukas.gif kad pati šituos dabar nešioju lotuliukas.gif bet kai pirkau tai nemokamai niekas nedavė schmoll.gif senokai juos pirkau,tai tuomet buvo akciją -jei tris poras perki kažkokią nuolaidą pritaikydavo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sony: 27 birželio 2008 - 09:34