QUOTE(nikute @ 2007 05 07, 14:24)
Aš kietus nešioju

Minkštų niekaip nepritaiko
Ojei...

Pratinausi prie kietų gal metus, niekaip nepripratau, akys bijojo dienos šviesos, ašarojo... Minkšti lęšiukai tapo tikra atgaiva
QUOTE(orange @ 2007 05 11, 21:33)
Norejau jusu eksperciu paklausti keleta klausimuku:
1. Koki skysti naudojate lesiu plovimui, t.y. ka pilate i konteineriuka? Nes tas, kuri gavau nemokamai su akcija pirkdama Johnson & Johnson Acuvue su Hydraclear lesius, jau eina i pabaiga, ten tik 60 ml buvo...
2. Kokios talpos ir kainos tu skysciu buna mzdg?
3. Ir dar, koki skysti naudojate i akis lasinti? Man siaip kol kas normaliai toleruoja akys tuos lesius, t.y. akys neraudonuoja, bet del visa ko manau butu gerai tureti ir toki daikta su savim. Nes kartais vakarais (ypac jei kur ilgiau uzsibunu, ar pries tai nakti mazai miegojus), tai biski jauciasi, kad akys pavargusios, lyg ir jauciu lesiu konturus, bet neraudonuoja ir lesiai tikrai nepernesioti...
4. Dar girdejau, kad per daznai lasinti i akis tuos lasus nera gerai. Nes tada akis pripranta ir pati saves nedrekina, t.y. tinginiauja

Ar tai tiesa?
1. Nusipirk tokį patį ir pilstyk, tikrai rasi toje pačioje optikoje, kurioje gavai kartu su lęšiais. Arba vaistinėse.
2. Talpos pačios įvairiausios, didžiausia lyg ir 355 ml, tokią ir perku, kai namie, o komandiruotėms - mažesnę. Kainos labai svyruoja, nuo keliolikos iki ~30 Lt. Bet užtenka ilgam.
3. Nelašinu nieko.
4. Tą patį girdėjau ir aš