Įkraunama...
Įkraunama...

Mažakraujystė

MAMMAMIA,dėkui už patarimus 4u.gif .Išsityriau savo kraują ir tikrai-mano hemoglobinas taip pat nusėdęs doh.gif .Gerinsiu savo mitybą essen.gif
Atsakyti
Mano mazulei dar tik 3,5 men, o jai nustate zema hemoglobina sad.gif Gydytoja sake, kad jai truksta gelezies del to, kad labai greitai auga... Sveriam 7 kg
Prirase gerti Feroglobina, bet vaistineje suzinojau, kad jis skirtas tik vaikuciams nuo 1 metuku... sad.gif
Tai vaistininke patare gerti Ferrum Lek sirupa, bet nuo jo mano kleckui labai pucia pilvuka, verkia . verysad.gif Nebezinau ka man daryti........padekite, gal kuri buvote susidurusi su sia problema????
Atsakyti
mes gėrėm Spartocine, bet mums buvo 8 smile.gif o ką jus valgot? MP ar mišinius? gal tiesiog padidinti geležies kiekį maiste?
Atsakyti
Maitinu tik savo pieneliu. Atrodo ir mesytes uztektinai valgau ir vitaminus geriu... jau nebezinau ka daryti sad.gif
O tu laseliu sudetyje tik gelezis?? Jei vis dar turi anotacija, gal galetum pasiziureti ar tinka kudikeliams ir nuo keliu men?? Aciu labai! 4u.gif
Atsakyti
Mum jau 11 menesiuku,bet ir zemas hemoglobinas,tai liepe gydytoja gert TOT-chema ampules,tai geriam po ampule i diena.
Mes ir atrodo valgom viska ir jautiena,ir darzoves, ir se tau kraujas nekoks vistiek.
Kita savaite eisim vel pasitikrinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BomBonke: 10 spalio 2006 - 16:49
Na, gaila, kad tavo mažulei netinka Ferum lekas.Tu tikrai įsitikinusi, kad nuo jo pučia? g.gif Maniškė gėrė jį, tai HB pakilo.Pasitikrinom kraują, dar truputį trūksta iki normos, tai geriam toliau.Pasitikrink, koks tavo kraujas, nes aš maitinau MP, mano kraujas irgi pasirodo buvo nusilpęs.Nors valgiau viską, ir mėsą, ir vitaminus gėriau
Atsakyti
Labutis.Pas mus irgi buvo ta pati problemele irgi tokio pat amziaus.Tai mums gydytoja buvo israsius "HEMOFER" labai jau neskanus laseliai, reik maisyti su vandenuku arba su pienu(geriau pries valgyma kokia valandele.As tai girdziau arbatiniu sauksteliu)Tai vartojom ilgesni laika ir viskas susitvarke.Manau ir jums tiktu, tikrai cia nieko baisaus, susitvarkys viskas , sekmes smile.gif
Atsakyti
Na va, jau kelinta diena girdau ta Ferum Lek sirupa, tai lyg ir viskas tvarkoj - nebepucia pilvuko ax.gif Tikriausiai tada ne nuo jo pute... blush2.gif
Bet va teko gireti, kad gelezies preparatai labai kenkia dantukams... nors dar ju neturim, bet lyg tai vis tiek blogai gali veliau buti su dantukais??? Ar nieko blogo negirdejot apie tai???? blink.gif g.gif
Atsakyti
mūsų mažučiui tik 1,5 mėn, o jau nustatė mažakraujystę, bet įtaria kad nuo manes gali būti, kad po gimdymo ir kraujo perpylimo neatsistatė kraujas, tai dabar reik man pasidaryti tyrimus, nes pati maitinu. O gydymo kolkas jokio mažiui nepaskyrė, aš pati geriu geležį ir vitaminus, ir valgau visokį maistą, bet kraują atstatyt ne taip jau lengva, truputuka užtrunka g.gif
Atsakyti
QUOTE(renaldinka @ 2006 10 11, 22:18)
Labutis.Pas mus irgi buvo ta pati problemele irgi tokio pat amziaus.Tai mums gydytoja buvo israsius "HEMOFER" labai jau neskanus laseliai, reik maisyti su vandenuku arba su pienu(geriau pries valgyma kokia valandele.As tai girdziau arbatiniu sauksteliu)Tai vartojom ilgesni laika ir viskas susitvarke.Manau ir jums tiktu, tikrai cia nieko baisaus, susitvarkys viskas , sekmes smile.gif

as kiek zinau su pienu gelezies preparatu negalima maisyti schmoll.gif nuo pieno poveikis mazeja vaistuku.
Papildyta:
QUOTE(kristal @ 2006 10 12, 13:30)
Na va, jau kelinta diena girdau ta Ferum Lek sirupa, tai lyg ir viskas tvarkoj - nebepucia pilvuko  ax.gif  Tikriausiai tada ne nuo jo pute...  blush2.gif
Bet va teko gireti, kad gelezies preparatai labai kenkia dantukams... nors dar ju neturim, bet lyg tai vis tiek blogai gali veliau buti su dantukais??? Ar nieko blogo negirdejot apie tai???? blink.gif  g.gif

as negirdejau kad kenktu dantukam.Bet mum sake geriau gerti pro siaudeli,kad dantukai nenusidazytu ir tiek. 4u.gif
Atsakyti
MANO DUKRIUI 8MEN IR JAI ZEMAS JAU NUO 6MEN GYDYTOJA TAIP TAP LIEPE GERTI FEROGLOBINA,BET VAISTINEJ TAIP PAT SUZINOJAU KAD JIS NUO METU,BET VAISTINE LIEPE GERTI PO PUSE NORMOS KURI SKIRTA METINUKAMS,TAI GERIAM BET KAZKO STEBUKLINGO NEMATAU.KAZKUR GIRDEJAU KAD FEROGLOBINAS TIK PALAIKO JO KIEKI KRAUJYJE BET JO NEATSTATO BET KIEK CIA TIESOS NEZINAU.....TAI VA MES GERAIAM TA FEROGLOBINA IR TIKRAI VAIKUI NIEKO LOGO O KRAUJO TYRIMU DAR NEDARIAU,NES JI ISISSAVINA KRAUJAS TIK PO 3MEN....BET PATARIU JEI PIRKSI PIRK MAZA BONKUTE NES TOS DIDELES TAI NESUDUOSI O GALIOJIMAS NEDIDELIS TAI GALI TEKTI ISMESTI O KAINUOJA JIS NORMALIAI TAS DIDELIS AS MOKEJAU APIE 35LT,O MACIAU YRA MAZESNIU ,BET PAMACIAU KAIP JAU NUSIPIRKAU TA.....
Atsakyti
Pas mus ta pati problema- hemoglobinas kraujyje per zemas. Bet mums aiski ir priezastis- nevalgo mesos,nevalgo kosiu... Beveik nieko,isskyrus misinuka,vaisius,kartais jogurta ir varske unsure.gif Tai mums pirma menesi skyre feroglobina,bet as irgi prisiklausiau,kad jis tik nuo metu,tai nelabai pavyzdingai girdziau blush2.gif Vel padare tyrimus,vel nieko gero... Skyre Ferum Lek,tai po savaites vartojimo vaikui sugrizo dermatitas(alergija)...
Atsakyti