Įkraunama...
Įkraunama...

Mažakraujystė

Aš vis noriu pasidaryti kraujo tyrimus,nes nėštumo metu turėjau pati mažakraujystę,o dabar jau 11mėn.maitinu dukrytę(kuriai gydytoja paskyrė pasidaryti tyrimus del anemijos).Tik pasakykit man,ar daro tokius tyrimus nemokamai poliklinikose?Nėštumo metu tai darė visus iš eilės ir nieko nereikėjo mokėt,bet va maitinančiai įdomu kaip,nes nei moterų,nei vidaus gydytoja nei karto nieko neužsisminė(o aš ir neišdrįsau paklaust blush2.gif )? g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruciuke @ 2007 01 11, 22:47)
Aš vis noriu pasidaryti kraujo tyrimus,nes nėštumo metu turėjau pati mažakraujystę,o dabar jau 11mėn.maitinu dukrytę(kuriai gydytoja paskyrė pasidaryti tyrimus del anemijos).Tik pasakykit man,ar daro tokius tyrimus nemokamai poliklinikose?Nėštumo metu tai darė visus iš eilės ir nieko nereikėjo mokėt,bet va maitinančiai įdomu kaip,nes nei moterų,nei vidaus gydytoja nei karto nieko neužsisminė(o aš ir neišdrįsau paklaust blush2.gif )? g.gif

Daro daro, tik tavo šeimos gydytojas turi parašyti lapelį tyrimams.
Atsakyti
QUOTE(giedruciuke @ 2007 01 11, 22:47)

mums israse siuntima pediatre. nors ir nenoriai, nes nera pagrindo tipo. o mano motyvas buvo kaip ir pas tave-zemas Hb nestumo metu.
Atsakyti
Aš taip pat pasakiau, kad noriu pati kraujo tyrimo dėl to, kad nėštumo metu buvo žemas Hg. Tai padarė ir iškart atsakymą gavau biggrin.gif
Atsakyti
Mano mazylis jau metinukas, kaip jau beveik ne kudykis. Ir mums nustate mazakraujyste - daktare sian pasake telefonu. Po savaitgalio eisiu issirasyti vaistuku. Patarkit mamytes kaip geriau metunukui kovoti su mazakraujyste. Ka geriau valgyti, ka gerti.....
Atsakyti
QUOTE(Pamunka @ 2007 01 05, 11:46)
Snapi, o pas hematologą siunčia pati vaiko gydytoja?
O aš neturiu mažakraujystės. Dariausi tyrimą - mano Hg 140.

Taip pediatrė 4u.gif

Diaj- maitink mėsytės: liežuvis,kepenėlės, jautiena, kalakutiena ir t.t Dražovės- burokėliai, morkos, pomidorai, žemuogės, granatai...
Atsakyti
QUOTE(snapi @ 2007 01 27, 20:33)
Taip pediatrė 4u.gif

Diaj- maitink mėsytės: liežuvis,kepenėlės, jautiena, kalakutiena ir t.t Dražovės- burokėliai, morkos, pomidorai, žemuogės, granatai...

aciu labai.... kazkur skaiciau bet kazi ar teisybe kad kepeneles nerekomenduojama mazyliams...

Atsakyti
QUOTE(Diaj @ 2007 01 28, 21:45)
kazkur skaiciau bet kazi ar teisybe kad kepeneles nerekomenduojama mazyliams...

Nerekomenduojama duoti pirktinių kepenelių, kai neaišku, kuo gyvūnas buvo šertas, nes kepenėlėse gali būti antibiotikų it kitokio šlamšto likučių. Jei gyvulys žinomas, pvz., senelių užaugintas, sveikas ir t.t., gali drąsiai duoti. Kai maniškis sirgo mažakraujyste, aš pirkdavau "Semper" daržovių tyrę su kepenėlėmis thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2007 01 28, 22:05)
Nerekomenduojama duoti pirktinių kepenelių, kai neaišku, kuo gyvūnas buvo šertas, nes kepenėlėse gali būti antibiotikų it kitokio šlamšto likučių. Jei gyvulys žinomas, pvz., senelių užaugintas, sveikas ir t.t., gali drąsiai duoti. Kai maniškis sirgo mažakraujyste, aš pirkdavau "Semper" daržovių tyrę su kepenėlėmis  thumbup.gif .

aciu tau kastone, supratau del kepeneliu, nesisviecia mums turbut kepeneles - neturim pazystamu kurie augimtu gyvunus... schmoll.gif bet semper butinai pasizvalgysiu

Atsakyti
Sėkmės, Diaj, 4u.gif ir sveikatytės tavo vaikeliui.
Ta tyrele dar buvau ir tuo labai patenkinta, kad ją maniškis, šiaip jau būdamas labai nevalgus, valgė su apetitu thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(snapi @ 2007 01 27, 19:33)

O iš vaisių - obuoliai dar turi geležies
Atsakyti
deja, šiuo metų laiku vaisiuose ir daržovėse nebe kas ir belikę. Kad ir turim visokių šaldytų dalykų, duodu vitaminų. Pradėjau nuo mažiausiems skirtų suspensijų, dabar kramsnojam Multitab ir vitaminą C.
Atsakyti