Įkraunama...
Įkraunama...

Zepter

vilma27, ačiū - einu ieškot tos temos 4u.gif
Atsakyti
Mane domina Zepter'io aparatas BIOPTRON. Gal kas naudojasi? Kur galima gauti informacijos apie jį, kokia kaina ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(vilma27 @ 2007 08 28, 13:24)
Taip,galima 4u.gif
Aš įkaitinu su aliejum puodą,sudedu vištieną,apkepu iš abiejų pusiu po to sudedu bulves,morkas ir troškinu.

aš taip pat darau, bet aliejaus nepilu schmoll.gif
Atsakyti
Laba diena,
kas zinot, ar galima isigyti tik Zepter puodo dangti? Nes nuluzo rankenele, o mama nutare ismesti ji lotuliukas.gif Kokia kaina? Man reikia tam antram pagal diduma puodui. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambra @ 2007 09 14, 08:34)
Laba diena,
kas zinot, ar galima isigyti tik Zepter puodo dangti? Nes nuluzo rankenele, o mama nutare ismesti ji  lotuliukas.gif  Kokia kaina? Man reikia tam antram pagal diduma puodui. Aciu 4u.gif

g.gif Man atrodo rankenėlę (termoreguliatoriŲ?) galima pakeisti nauju,pigiau kainuotų negu pats dangtis g.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma27: 14 rugsėjo 2007 - 08:10
QUOTE(Ambra @ 2007 09 14, 08:34)
Laba diena,
kas zinot, ar galima isigyti tik Zepter puodo dangti? Nes nuluzo rankenele, o mama nutare ismesti ji  lotuliukas.gif  Kokia kaina? Man reikia tam antram pagal diduma puodui. Aciu 4u.gif

Taigi duada garantija visam gyvenimui tai reikia kreiptis i konsultante pas kuria pirkot ar tiesiai i Zepter atstovybe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborge @ 2007 09 17, 22:20)
Taigi duada garantija visam gyvenimui tai reikia kreiptis i konsultante pas kuria pirkot ar tiesiai i Zepter atstovybe  mirksiukas.gif

Tai kad as ir dangcio nebeturiu. Mama nezinodama visu niuansu, ismete doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambra @ 2007 09 18, 13:15)
Tai kad as ir dangcio nebeturiu. Mama nezinodama visu niuansu, ismete  doh.gif

Gerai kad dar puodu neismete mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virze1 @ 2007 09 18, 18:36)
Tai tada turi kreiptis i ofisa.tik turek garantija arba sutarti , nes gali paprasyti.Ir zinok puodo diametra , nes gali buti 16 .20. 22 arba 24 cm.Sekmes!Neparasei kuriam mieste gyveni , galeciau pasiteirauti.

Aciu uz atsakyma 4u.gif Gyvenu Vilniuj
Atsakyti

ką tik nusipirkom puodų rinkinį akcijos sąlygomis už 1940 lt. įeina 4,7 l. puodas, 2,2 l. puodas, keptuvė 2,7 l., plovilklis, receptų knyga, ir koštuvas arba garų puodas dovanų (neva tai dovanų, nors kaina aišku, kad įskaičuota, tik mažesnė).
tai mums sakė, kad jei labai labai labai pridega puodai, tai zepteris turi specialų servisą, kur galima atnešti ir išvalys (greičiausiai, kad už pinigus)
o kaip gaminti, kada ten ugnį didinti, kada mažinti, tai tikrai nelabai aišku, puse parašyta toj knygutėj, kitą pusę pats turi išmastyti... ax.gif

Papildyta:
beje, toj receptų knygoj tai tikrai ne visi receptai naudingi, o kai kurie ir juokingi : pvz, ananasų pudingas: išvirti pieną, ryžius, cukrų, įtarkuoti citriną, įpjaustyti bananą. Gerai išmaišyti. Masę sukrėsti į ZEPTER puodą ir atvėsinti lotuliukas.gif puošti ananasais.
(receptas pažodžiui)
Nusiperki puodą už didžiausius pinigus, o tau jame siūlo ne virti, o atvėsinti gaminį. Mat įprasti puodai tam netinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o kaip tas Zepter rankinis masažas, ar kam pasiteisino?
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2007 10 01, 20:58)
o kaip tas Zepter rankinis masažas, ar kam pasiteisino?

niu man tai nelabai. unsure.gif pora kartu pabandziau as su juo masazuotis ir viskas, ta vibracija truputuka nepatinka. dabar stovi stalciui doh.gif
gal kam reikia? rolleyes.gif
Atsakyti