Kiek kainuoja "stebuklinga pirštinė"?
QUOTE(jurginaraima @ 2007 11 02, 11:14)
Kiek kainuoja "stebuklinga pirštinė"?
30lt.
Domeciausi Zepter masazuokliu.
Gal turit informacijos kokios ka gali, kaip elgtis ir tt.
Gal turit informacijos kokios ka gali, kaip elgtis ir tt.
aš irgi noriu sužinoti apie Vaxi ir biptron lempą.
QUOTE(vzilma @ 2007 10 31, 14:53)
Labutis netiketai cia uzsukau ir niekaip nesuprantu ko cia visos gincijasi. Kurie puodai jums patinka tuos ir naudokit. O kad skirtumo nera tai irgi juk negalima teigti. Vieni geriasnio metalo kiti pigesni. Turejau berghof dabar turiu zepter drauge turi bauer. Patikekit skirtumas yra. Man svarbiausia kad jie tiktu indukciniai viriklei. Berghoftus atidaviau mamai jie man nelabai kaista ju rankeneles nors ir sake kad nekais. Keptuveje nepakepsi be riebalu o zepteryje ie baueriuose

QUOTE(Sinjora @ 2007 11 04, 14:05)
Labutis netiketai cia uzsukau ir niekaip nesuprantu ko cia visos gincijasi. Kurie puodai jums patinka tuos ir naudokit. O kad skirtumo nera tai irgi juk negalima teigti. Vieni geriasnio metalo kiti pigesni. Turejau berghof dabar turiu zepter drauge turi bauer. Patikekit skirtumas yra. Man svarbiausia kad jie tiktu indukciniai viriklei. Berghoftus atidaviau mamai jie man nelabai kaista ju rankeneles nors ir sake kad nekais. Keptuveje nepakepsi be riebalu o zepteryje ie baueriuose
gali. Ir siuo metu man zepteriu dizainas priimtimesnis nes berghofai buvo mano juodi. Be to berhofai nelaiko taip silumos juose reikia ilgiau virti. As manau ne visos jus dar taisiklingai verdat zepteriuose (kaip ir as pradzioje) Sekmes

tai pasidalink patirtimi apie taisiklinga virima

Na ir as ruosiuos pirkti zepter,drauge dave isbandyti, tai labai patiko

Sveiki, esu vilniete ir mane domina sios firmos puodas 3.7 l talpos 20 diametras. Kokia jo kaina?
šis komplektas lizingu per banka nepabrangtų,
o imant išsimokėtinai prekę gaunate tik už ją išmokėjus visą sumą.Šis mokėjimo būdas labai priimtinas mažas pajamas uždirbantiems,nes jis neipareigoja mokėti kiekvieną mėnesį,mokate kada turite ir kiek norite,bet kaip sakiau prekę gaunate tik išsimokeję
[/quote]
tai visai noreciau viso to komplekto uz 1888Lt,galeciau be lizingo per tris menesius atiduot, jei ka rasykit i az vilnietes
o imant išsimokėtinai prekę gaunate tik už ją išmokėjus visą sumą.Šis mokėjimo būdas labai priimtinas mažas pajamas uždirbantiems,nes jis neipareigoja mokėti kiekvieną mėnesį,mokate kada turite ir kiek norite,bet kaip sakiau prekę gaunate tik išsimokeję

[/quote]
tai visai noreciau viso to komplekto uz 1888Lt,galeciau be lizingo per tris menesius atiduot, jei ka rasykit i az vilnietes
Domina BIOPTRON'as. vaikams nuolatines slogos. gal kas is forumieciu naudojasi siuo aparatu ir gali papasakoti kiek jis veiksmingas kvepavimo taku ar gerkles gydymui ? kazkaip visos tik klausineja apie si aparata ir tiek
gal yra ji ir pirkusiu ?
dar girdejau, jog gydymo istaigos BIOPTRON'us turi - ar teko kam naudotis ?

QUOTE(junga @ 2007 11 10, 02:30)
Domina BIOPTRON'as. vaikams nuolatines slogos. gal kas is forumieciu naudojasi siuo aparatu ir gali papasakoti kiek jis veiksmingas kvepavimo taku ar gerkles gydymui ? kazkaip visos tik klausineja apie si aparata ir tiek
gal yra ji ir pirkusiu ?
dar girdejau, jog gydymo istaigos BIOPTRON'us turi - ar teko kam naudotis ?

Turiu Bioptroną ir naudoju vaikų slogai ir kosuliui gydyti, nes tai pagrindinės ligos, kurios mus puola

o šiuo metu, t.y. iki pirmadienio yra dar ir nuolaidėlė 20 %. tai būtų 1232,- už mažiausią bioptron aparatą. prašom, kreipkitės.