Įkraunama...
Įkraunama...

Zepter

QUOTE(vassara @ 2007 10 02, 09:40)
niu man tai nelabai.  unsure.gif pora kartu pabandziau as su juo masazuotis ir viskas, ta vibracija truputuka nepatinka. dabar stovi stalciui  doh.gif 
gal kam reikia?  rolleyes.gif

o kodėl vibracija nepatinka, per stipri ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2007 10 02, 10:23)
o kodėl vibracija nepatinka, per stipri ar kaip?

ne, vibracijos yra pora lygiu. bet siaip po masazo tas toks odos dilgciojimas nelabai patinka, po to pradeda niezeti, na bet gal cia tik man unsure.gif
Atsakyti
Noriu pasiklausti žinovių (-ų), kodėl nusipirkus už nemažą kainą Zepter produkcijos negali jos iš karto naudoti, o dar reikia paruošti naudojimui:
- puodus ištepti plovimo priemone, kažkiek palaikyti ir nuplauti (tik nepamenu kelis kartus);
- stebuklingą pirštinę (magic glove) porą kartų reikia išplauti su ūkiniu muilu.

Kas būtų, jei nieko nepadarius pradėtum naudoti?
Atsakyti
O ar yra komplektu be keptuviu, knygu ir valikliu?
Noriu tiesiog papildomai nusipirkti du didesnius puodus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaSandra: 08 spalio 2007 - 16:47
QUOTE(sventoja @ 2007 10 08, 10:48)
na teatleidzia man zinovai  ax.gif  ko gero nieko nebutu  rolleyes.gif
istepti reikia,kad panaikintume po gamyklinio proceso metalo dulkes ir kad klientai naudotusi zepter valymo pieneliu   smile.gif

Aš panašiai ir galvojau, kad tai dar vienas būdas parduoti produkciją.
Nors, tiesą sakant, puodų išorė blizga tik nuplauta tuo pieneliu. Plaunant kitomis priemonėmis lieka dėmelių ir puodai taip neblizga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 08 spalio 2007 - 17:16
QUOTE(sventoja @ 2007 10 19, 16:18)
Rankų losjonas 300 ml.,pilna kaina 35lt.,su nuolaida-28lt.

Noriu Vilniuje ax.gif
Atsakyti
domina bioprotono lempa(mazoji)
parasykit kas platinimu uzsiima: sunmomy@gmail.com
kokios kainos nuolaidos ar akcijos.

Papildyta:
Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2007 10 22, 13:11)
Noriu Vilniuje ax.gif

Joo, vilnietės, matyt, jau miega žiemos miegu. smile.gif O įdomu, ar nuėjus į naują Zepter saloną Vilniuje, galima nusipirkti rankų losjono? Ir dar gauti 20 proc. nuolaidą? g.gif
Atsakyti
Gal kas galite pasakyti kokia to VACSY komplakto kaina ir kur ji galima nusiprikti kaune ar tik per prezentacija namie? Visai neisgaudau situose dalykuose blush2.gif
Atsakyti
g.gif kuo zepter geresni/blogesni uz berghof??
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2007 10 31, 15:53)
g.gif  kuo zepter geresni/blogesni uz berghof??

Skiriasi metalo sudetis.Zepterio puodai gaminami is tokio pat lydinio kaip ir medicininiai irankiai .talpos donoru organams transportuoti.Geriausias metodas palyginimui - gaminti maista tuo paciu metu siu firmu induose ir tuomet palyginti produkto skoni.laika jam pagaminti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(virze1 @ 2007 10 31, 17:22)
Geriausias metodas palyginimui - gaminti maista tuo paciu metu siu firmu induose ir tuomet palyginti produkto skoni.laika jam pagaminti ir t.t.
Mano uosviene zepter fanatike(be saiko tauskia apie sita produkcija),padovanojo mums viena puoda lotuliukas.gif .Pati turiu berghof puodus,tai zinokit kas kas,bet skonio kitokio nepastebejau blink.gif blink.gif.
Ir tikrai as cia ne "is lemputes" rasau,vat cepelinu baliu organizavau,sveciu nemazai apturejau,tai vieno puodo neuzteko.Dali virem vienam,kita dali kitam,tai zinokit skonis nesiskyre lotuliukas.gif lotuliukas.gif blink.gif ir tikrai zepter puode greiciau cepai neisvire biggrin.gif bigsmile.gif
Vat man is zepter tai veido kauke patiko(berods baltojo molio).Kaina zemesne,nei kristianiniu kaukiu,o efektas tokis pat ax.gif
Atsakyti