Įkraunama...
Įkraunama...

Zepter

o aš dedu ir nesiskundžiu.... ax.gif gal dar pareis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inka123 @ 2007 11 20, 18:53)
smile.gif  tada nieko nebesuprantu -  tarkim į orkaitę įkaitusią iki šimto aštuoniasdešimties galima dėt, o indaplovę kur penkiasdešimties laipsnių vanduo jau negalima, jetau mistika...  unsure.gif

atsarga gėdos nedaro mirksiukas.gif
geriau nedėt ir į orkaitę ir į indaplovę 4u.gif paprasčiausia nusukti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir apskritai, į orkaitę jų kišti net neapsimoka, nes tą patį patiekalą galima iškepti ant viryklės viršaus.
Atsakyti
Prisipirkau tiek visko iš Zepter... Galiu minimaliai pakomentuot biggrin.gif Esu be galo patenkinta peiliais. Nežinau ar yra produktas, kurio jie neįveiktų. Storą arbūzą kerta ir net rankos nesuskauda, jokių pastangų smile.gif Patogu skusti daržoves, pjaustyti. Na tiesiog stebuklas, tikrai rekomenduočiau.
Nusipirkau mikseri, tik dabar nepasakysiu kaip tiksliai vadinasi, nes mamai paskolinau. Toks raudonu galu pailgas. Susideda iš smulkintuvo dėžutės, bonkutės - matuoklio ir skirtingų peiliuku. Fainumas toks, kad uždėjus reikiamą peiliuką, mikserį galima kišti į bet kokią tarą ar puodą ir ten iškart "miksuoti" maišant tuo kotu. Taip lengva pagaminti tirštas sriubas, bulvių košę, daryti kokteilius, kiaušinį plakti ir pan. Jis taip padarytas įdomiai, kad peiliuko kraštai dengiami dangteliu ir todėl nedraskomi indai kuriuose maišoma. O malimo dežutėje galima viska be išimties smulkinti, net ledą "ima" smile.gif Tereikia kotelį įsmeigt į tą dėžutę ir viskas susimals. Yra dvi funkcijos: greita ir lėtesnė.
Turiu ir puodus ir garinį puodą, keptuvę. Tačiau nemoku elgtis, prisipažįstu. Dėl to su šiais agregatais turiu daugiau bėdų nei malonumo. Ilgai juose gaminamas maistas, pridega ir prikepa, išplovus indai pasidengia melsvom dėmelėm. Vieno puodo termometras sugedo, visą laiką rodo kad yra karšta. Žodžiu, nemokant naudotis stebuklo nebus...Laukiu agentės, kuri žadėjo ateiti ir pamokyti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AHAVA: 23 lapkričio 2007 - 13:33
o mano krikšto mama labai patenkinta ir puodais ir peileis, bet man jie truputi per brangoki blush2.gif

o va vyras padovanojo papuošaliuka, su magnetu tai tikrai kažkiek padėjo, bet jis kažkodėl iškrito g.gif
Atsakyti
Laba, gal kas galit papasakot, kaip reikia nupurkšt dulkes nuo augalų su aquajebbu? 4u.gif Kai įkaista, tai juk per aukšta temperatūra, o kol neužkaista garai neina g.gif
Atsakyti
Dar noriu paklaust tų, kurios turi aquajebbo, kaip jis jums? Gerai valo? Aš tai šiek tiek nusivylus sad.gif
Atsakyti
mes cleansy kažkokį ten namie su garais turėjom.... tai tiesiog iš toliau purkšdavom.... kažkiek atvėsti turėtų tas garas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tranquility @ 2007 11 24, 17:42)
mes cleansy kažkokį ten namie su garais turėjom.... tai tiesiog iš toliau purkšdavom.... kažkiek atvėsti turėtų tas garas.  blush2.gif

Aš taip ir padariau bigsmile.gif papurškiau iš toliau, poto paliečiau lapą, tai šaltas blush2.gif
Atsakyti
Sorry, neskaičiau visos temos, gal jau buvo apie tai blush2.gif Norėčiau komentarų apie tas jų stebuklingas šluostes - kaip jos ir kokios kainos? ir dar galvojam pirkit siurblį, tik gal ne tą garinį, o paprastą g.gif kokius gaminius siūlo Zepteriai? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lushis @ 2007 11 24, 16:23)
Dar noriu paklaust tų, kurios turi aquajebbo, kaip jis jums? Gerai valo? Aš tai šiek tiek nusivylus sad.gif

Kokius "džiūvėsius" lotuliukas.gif tai gerai, bet stebūklų nepadaro
Atsakyti
Negerai tongue.gif
Ne tik stebuklų, bet ir šiaip nelabai ką padaro g.gif
Atsakyti