Įkraunama...
Įkraunama...

Zepter

Labukas merginos,
gal galėsit man pagelbėti.Aš labai noriu nusipirkti tą apyrankę kur su magnetais.Yra viena atrodo su svarovskiais,tai norėčiau tos.jos kaina kiek žinau kažkur 200lt.Gal kuri turit M dydį?Šiaip ryt važiuosiu į paskaitas į Kauną.Tai gal sakau su kauniete išeitų susitikt ir nusipirkt tą apyrankę ax.gif Parašykit į až man kaunietės ax.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
noriu pirkti tą šluostę, kas galit parašykit į až, laukiu.
Atsakyti
viska perskaiciau smile.gif ir neitikino ax.gif tiesa, turiu viena zepter puoda, tik pasirodo jo galimybiu dar nepatikrinau blush2.gif pirksiu turbut is "metalo amziaus", kiek suprantu beveik tik kaina jie ir tesiskiria g.gif
Atsakyti
QUOTE(emuxxx @ 2007 11 18, 08:32)
viska perskaiciau smile.gif ir neitikino ax.gif tiesa, turiu viena zepter puoda, tik pasirodo jo galimybiu dar nepatikrinau  blush2.gif pirksiu turbut is "metalo amziaus", kiek suprantu beveik tik kaina jie ir tesiskiria g.gif

Jeigu iškart priešiškai nusiteikus, tai niekas ir neįtikins g.gif . Taip turbūt niekad ir neįsitikinsite, kuo jie skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(Gintarėlis @ 2007 11 18, 09:27)
Jeigu iškart priešiškai nusiteikus, tai niekas ir neįtikins  g.gif . Taip turbūt niekad ir neįsitikinsite, kuo jie skiriasi.

nenusiteikus priesiskai tongue.gif va mociute turejo zepter"ius, db nusipirko dar brangesnius, tik va, kad nemaciau dar jos verdant pgl taisykles g.gif ir as negaleciau taip zaistis schmoll.gif o paprastu budu ruosti maista galiu ir puoduose, kuriuos isigyti galima ir uz 500lt g.gif cia gal tik toks uzsidegimas pradzioj buna: va db nusipirksiu ir kad gaminsiu smile.gif pasizaidi kelias dienas ir vel gryzti prie senu gaminimo iprociu blush2.gif na, bent man taip buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emuxxx @ 2007 11 19, 04:36)
nenusiteikus priesiskai tongue.gif va mociute turejo zepter"ius, db nusipirko dar brangesnius, tik va, kad nemaciau dar jos verdant pgl taisykles g.gif ir as negaleciau taip zaistis schmoll.gif o paprastu budu ruosti maista galiu ir puoduose, kuriuos isigyti galima ir uz 500lt g.gif cia gal tik toks uzsidegimas pradzioj buna: va db nusipirksiu ir kad gaminsiu smile.gif pasizaidi kelias dienas ir vel gryzti prie senu gaminimo iprociu blush2.gif na, bent man taip buna smile.gif

Aišku, kad tai būna, ypač jeigu iškart kas nors nesigauna. Bet reikia suprasti - naujos kokybės indai reikalauja naujų įgūdžių: vieniems iškart viskas gaunasi, kitiems dar pažaist reikia. Bet kai išmoksti, tai tikrai tampa vienu malonumu thumbup.gif. Taip kad siūlyčiau pasisemti dar truputėlį kantrybės.
Atsakyti
Gintarėli, dėl indaplovės nepasakėt vieno labai svarbaus dalyko ax.gif kaip sužinojau, negalima dangčių plauti indaplovėje prieš tai nenusukus termometrų. Beveik metus ploviau, dabar vieną turiu aptrupėjusį, o kitas jau subyrėjo į dalis verysad.gif
Mamos mano klaidos nepakartokit...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inka123: 20 lapkričio 2007 - 12:38
o gal būtu galima katalogiuka pamatyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**violeta** @ 2007 11 20, 14:29)
o gal būtu galima katalogiuka pamatyti? 4u.gif

va cia galima pamatyt produktus ir kainorasti 4u.gif
http://www.zepter.lt/?m=1312
Atsakyti
QUOTE(inka123 @ 2007 11 20, 13:37)
Gintarėli, dėl indaplovės nepasakėt vieno labai svarbaus dalyko  ax.gif  kaip sužinojau, negalima dangčių plauti indaplovėje prieš tai nenusukus termometrų. Beveik metus ploviau, dabar vieną turiu aptrupėjusį, o kitas jau subyrėjo į dalis  verysad.gif 
Mamos mano klaidos nepakartokit...

Taip taip, pamiršau paminėti. ačiū kad pataisėt 4u.gif . Tų rankenėlių negalima ir į orkaitę dėti, jeigu temperatūra aukštesnė nei 200 laipsnių.
Atsakyti
QUOTE(sventoja @ 2007 11 20, 16:45)
va cia galima pamatyt produktus ir kainorasti  4u.gif
http://www.zepter.lt/?m=1312

ačiū reikės paskaitynėti, nes ka turiu tuo nenusivyliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėlis @ 2007 11 20, 18:35)
Taip taip, pamiršau paminėti. ačiū kad pataisėt  4u.gif . Tų rankenėlių negalima ir į orkaitę dėti, jeigu temperatūra aukštesnė nei 200 laipsnių.

smile.gif tada nieko nebesuprantu - tarkim į orkaitę įkaitusią iki šimto aštuoniasdešimties galima dėt, o indaplovę kur penkiasdešimties laipsnių vanduo jau negalima, jetau mistika... unsure.gif
Atsakyti