QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 07, 14:33)
Sveikos
Ir aš noriu papasakoti apie zepter produkciją. Buvau prezentacijoj ir susigundžiau vacSy produkcija. Kažkaip kalbos neatitinka tikrovės. Sako kad kokybiška jų produkcija, kad taupomi mūsų pinigai ir laikas.

Nieko panašaus.

Iš 5 indų vienas orą įleidžia.

Su plėvele tas pats. VacSy plėvelės litavimo-oro ištraukimo aparatą ir tą vieną indą paėmė ir išsiuntė atgal į Vilnių peržiūrėti, taisyti ar pakeisti neaišku. Tai kur tas mūsų laiko ir pinigų taupymas.

kur ta KOKYBĖ.

Jau mėnuo kaip ta sumaištis...
as tuos vacSy nusipirkau laaaabai senai, dar su zaliais dangteliais, tai ka jus manote - dideji dangciai susprogo:
vienas susprogo istraukiant ora is beveik pilno indo su mesa, pardavejai man bande irosdineti, kad atseit as beveik tuscia inda norejau uzvakuoti, per stipriai spaudziau...

nieko panasaus - buvo beveik pilnas, stipriai nespaudziau...
kiti dideli dangteliai irgi po metu naudojimo pradejo ora leisti: vis nebesuprasdavau, kaip cia istraukus ora jis vis patenka

pasirodo patikrinti reikia taip: pripili vandens, uzvakumuoji ir apverti, toje vietoje kur itrukimas kyla oro burbuliukai...
Nu zodziu - nusivyliau as tais vaksiais, nebenaudoju ju...jei reiketu - antra karta nepirkciau - neverti jie tokiu pinigu...
Sios firmos pripazystu tik puodus ir irankius