Įkraunama...
Įkraunama...

Zepter

QUOTE(bulbita @ 2008 04 10, 10:38)
nea,prie jos ir nebuvo....o su pamatymy sunkoka,nebent i Klaipeda vaziuotumet  mirksiukas.gif taip cia ta pati su viena rankena  ax.gif

Važiuojam, bet labai retai. schmoll.gif Jei nesunku man i AZ imeskit telefoniuką. Jei kada vaižiuosim paskambinsiu aišku jei dar turėsit tą keptuvę. g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 10, 11:27)
Važiuojam, bet labai retai. schmoll.gif Jei nesunku man i AZ imeskit telefoniuką. Jei kada vaižiuosim paskambinsiu aišku jei dar turėsit tą keptuvę. g.gif  bigsmile.gif

oki drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vis dar turiu mazajai sildymo lempai spalvas ax.gif
Maz kuriai reikia, nenaudotos.
Atsakyti
Kas platinat šią produkciją atsiliepkit? Turiu klausimėlių. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 16, 12:28)
Kas platinat šią produkciją atsiliepkit? Turiu klausimėlių. g.gif

na, genama smalsumo, paklausiu blush2.gif
Ar Jums jau pakeitė nekokybiškus gaminius?
Atsakyti
QUOTE(Lina @ 2008 04 16, 13:39)
na, genama smalsumo, paklausiu  blush2.gif
Ar Jums jau pakeitė nekokybiškus gaminius?

Ne dar nepakeitė. schmoll.gif
Atsakyti

Gali klaust , pabandysiu atsakyti. Gali ir i AZ.
Atsakyti
Lina ,mano gaminius pakeitė thumbup.gif Sakė, kad pakeitė į naujus, bet kaip ten iš tikro neaišku. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 23 balandžio 2008 - 19:12
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 07, 14:33)
Sveikos 4u.gif
Ir aš noriu papasakoti apie zepter produkciją. Buvau prezentacijoj ir susigundžiau vacSy produkcija. Kažkaip kalbos neatitinka tikrovės. Sako kad kokybiška jų produkcija, kad taupomi mūsų pinigai ir laikas. g.gif  Nieko panašaus. schmoll.gif  Iš 5 indų vienas orą įleidžia. verysad.gif  Su plėvele tas pats. VacSy plėvelės litavimo-oro ištraukimo aparatą  ir tą vieną indą paėmė ir išsiuntė atgal į Vilnių peržiūrėti, taisyti ar pakeisti neaišku. Tai kur tas mūsų laiko ir pinigų taupymas. blush2.gif  kur ta KOKYBĖ.  blush2.gif Jau mėnuo kaip ta sumaištis... schmoll.gif

as tuos vacSy nusipirkau laaaabai senai, dar su zaliais dangteliais, tai ka jus manote - dideji dangciai susprogo:
vienas susprogo istraukiant ora is beveik pilno indo su mesa, pardavejai man bande irosdineti, kad atseit as beveik tuscia inda norejau uzvakuoti, per stipriai spaudziau... schmoll.gif nieko panasaus - buvo beveik pilnas, stipriai nespaudziau...
kiti dideli dangteliai irgi po metu naudojimo pradejo ora leisti: vis nebesuprasdavau, kaip cia istraukus ora jis vis patenka g.gif pasirodo patikrinti reikia taip: pripili vandens, uzvakumuoji ir apverti, toje vietoje kur itrukimas kyla oro burbuliukai...
Nu zodziu - nusivyliau as tais vaksiais, nebenaudoju ju...jei reiketu - antra karta nepirkciau - neverti jie tokiu pinigu...
Sios firmos pripazystu tik puodus ir irankius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2008 04 25, 19:13)
as tuos vacSy nusipirkau laaaabai senai, dar su zaliais dangteliais, tai ka jus manote - dideji dangciai susprogo:
vienas susprogo istraukiant ora is beveik pilno indo su mesa, pardavejai man bande irosdineti, kad atseit as  beveik tuscia inda norejau uzvakuoti, per stipriai spaudziau... schmoll.gif  nieko panasaus - buvo beveik pilnas, stipriai nespaudziau...
kiti dideli dangteliai irgi po metu naudojimo pradejo ora leisti: vis nebesuprasdavau, kaip cia istraukus ora jis vis patenka  g.gif  pasirodo patikrinti reikia taip: pripili vandens, uzvakumuoji ir apverti, toje vietoje kur itrukimas kyla oro burbuliukai...
Nu zodziu - nusivyliau as tais vaksiais, nebenaudoju ju...jei reiketu - antra karta nepirkciau - neverti jie tokiu pinigu...
Sios firmos pripazystu tik puodus ir irankius  4u.gif

Bijau ir pagalvoti kas bus po metų ir daugiau. g.gif Juk kokie pinigai ne 100 ir ne 200 litų. schmoll.gif Puodam garantija visam gyvenimui, thumbup.gif o su tais vacSy rizikingas reikalas. Mano draugė juos turi jau kokius 4 ar 5 metus irgi su žaliais dangteliais, tai patenkinta. thumbup.gif O man dar kremai patinka šios firmos thumbup.gif ir dar turiu rankų lasijoną irgi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 25 balandžio 2008 - 19:23
Gal kuri naudijate maza Bioptron ir neturit spalvu? Galiu jas perleisti tikrai pigiau nei yprasta kaina. Manosios visiskai nenaudotos. I a.z. prasom. 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
merginos gal galit mane apshviesti apie zepter peilius virtuvinius. kokie jie buna? gal daug ir ivairiu rushiu jie turi.....ar kokyshki? kokia kaina?
aciux. 4u.gif
Atsakyti