Įkraunama...
Įkraunama...

Zepter

Mane irgi domina peiliai, kokios ju kainos?
Atsakyti
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luka78 @ 2008 04 28, 23:27)
sveikos,
merginos gal galit mane apshviesti apie zepter peilius virtuvinius. kokie jie buna? gal daug ir ivairiu rushiu jie turi.....ar kokyshki? kokia kaina?
aciux. 4u.gif

Aš turiu rinkinį į kurį įeina 5 peiliai. 4u.gif Šis rinkinys atiteko loterijos keliu. bigsmile.gif Prezentacijos metu kai užsisakiau vacSy produkciją. thumbup.gif Tuo metu jie kainavo apie 600lt, kadangi viskas brango, tai visų gaminių kainos pakilo. blink.gif Kiek nežinau. blush2.gif
Peilių aštrumas. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pjaunu ir vargo nematau. drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 30 balandžio 2008 - 13:09
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 30, 15:08)
Aš turiu rinkinį į kurį įeina 5 peiliai. 4u.gif Šis rinkinys atiteko loterijos keliu. bigsmile.gif Prezentacijos metu kai užsisakiau vacSy produkciją. thumbup.gif Tuo metu jie kainavo apie 600lt, kadangi viskas brango, tai visų gaminių kainos pakilo. blink.gif Kiek nežinau. blush2.gif
Peilių aštrumas. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Pjaunu ir vargo nematau. drinks_cheers.gif  wub.gif

aciu jums,
jau turiu dantytus 5 thumbup.gif vyras nupirko tongue.gif pjauna ishties puikiai, bet vat minusas kad stovo jie neturi. gal yra kokie pirkti? kazka apie magnetinius girdejau...bet jau nebepamenu kurios jie firmos..
Atsakyti

g.gif
Atsakyti
QUOTE(luka78 @ 2008 04 30, 15:51)
aciu jums,
jau turiu dantytus 5  thumbup.gif vyras nupirko tongue.gif  pjauna ishties puikiai, bet vat minusas kad stovo jie neturi. gal yra kokie pirkti? kazka apie magnetinius girdejau...bet jau nebepamenu kurios jie firmos..

Tai kad turi. thumbup.gif Man dar siūlė, bet pagalvojau gal apseisiu ir be stovo. g.gif Galiu duot telef. savo konsultantės, susitartumėt. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 30 balandžio 2008 - 15:28
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 30, 17:25)
Tai kad turi. thumbup.gif Man dar siūlė, bet pagalvojau gal apseisiu ir be stovo. g.gif Galiu duot telef. savo konsultantės, susitartumėt. wub.gif

dabar nepirksiu...o jei ir pirksiu tai labai veliau mirksiukas.gif man tik idomu kaip jis atrodo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(luka78 @ 2008 04 30, 18:45)
dabar nepirksiu...o jei ir pirksiu tai labai veliau mirksiukas.gif  man tik idomu kaip jis atrodo... g.gif

Sunku nupasakot. g.gif Visas iš to gero metalo, kaip ir puodai. Tie peiliai aplinkui kišami, kotais į viršų. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 30, 19:18)
Sunku nupasakot. g.gif  Visas iš to gero metalo, kaip ir puodai. Tie peiliai aplinkui kišami, kotais į viršų. blush2.gif

Man tai Tupperware peiliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , ypač chefo ir duonriekis thumbup.gif thumbup.gif . jei kam reiks, žinau, kur gauti pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(luka78 @ 2008 04 30, 15:51)
aciu jums,
jau turiu dantytus 5  thumbup.gif vyras nupirko tongue.gif  pjauna ishties puikiai, bet vat minusas kad stovo jie neturi. gal yra kokie pirkti? kazka apie magnetinius girdejau...bet jau nebepamenu kurios jie firmos..

Mano bendradarbe sake jog yra parduodami peiliu stovai, bet kaina tai nereali schmoll.gif Tiksliai nepamenu bet kazkur tarp 200-300 Lt blink.gif Na uz peilius suprantu tokius pinigus moketi bet uz stova, tai jau ne schmoll.gif
Geriau tada medini nusipirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborge @ 2008 05 02, 12:48)
Mano bendradarbe sake jog yra parduodami peiliu stovai, bet kaina tai nereali schmoll.gif  Tiksliai nepamenu bet kazkur tarp 200-300 Lt  blink.gif  Na uz peilius suprantu tokius pinigus moketi bet uz stova, tai jau ne schmoll.gif
Geriau tada medini nusipirkti ax.gif

Jei eina kalba apie zepter produkciją, tai paskutinį skaičių padauginkit iš dviejų. tai ir būtų tikra kaina. Nerealūs pinigai. g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 02, 13:59)
Jei eina kalba apie zepter produkciją, tai paskutinį skaičių padauginkit iš dviejų. tai ir būtų tikra kaina. Nerealūs pinigai. g.gif  schmoll.gif

joooo...teisybe. biggrin.gif radau zepter.lt....peiliai kainuoja 587lt, o stovas 683lt...koshmariukas..... doh.gif doh.gif doh.gif
apsieisiu su savo senu mediniu stovu hihihi.gif
Atsakyti