Įkraunama...
Įkraunama...

Zepter

QUOTE(luka78 @ 2008 05 02, 16:49)
joooo...teisybe. biggrin.gif  radau zepter.lt....peiliai kainuoja 587lt, o stovas 683lt...koshmariukas..... doh.gif  doh.gif  doh.gif
apsieisiu su savo senu mediniu stovu hihihi.gif

Jokios logikos peiliai kainuoja kiek ir stovas. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Tegil jie ir guli dėžutėj. Panaudoju vėl įdedu, paskui gal rasiu kitą išeitį. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 02, 17:13)
Jokios logikos peiliai kainuoja kiek ir stovas. schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  Tegil jie ir guli dėžutėj. Panaudoju vėl įdedu, paskui gal rasiu kitą išeitį. g.gif

Jooooooooo, nu ir baisi realybe blink.gif blink.gif blink.gif
Tikrai nesuprantu logikos g.gif Cia ka uz varda tiek moketi ar cia kazkoks nesuprantamas prestizas g.gif doh.gif
Atsakyti
Aš ir naudojuosi Zepter puodų tinkiniu, peiliais, ir dar turiu šampano taurių rinkinį, ir dabar dar užsisakius įrankius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Visas prekes pirkus išsimokėtinai, dar už įrankius moku, tai neturiu dar prekyčių, bet jau nebedaug beliko ir galėsiu džiaugtis. Turiu konsultantę kuri man padaro nuolaidėles ir tuom gal paskatina pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Juoduke* @ 2008 05 06, 14:52)
Aš ir naudojuosi Zepter puodų tinkiniu, peiliais, ir dar turiu šampano taurių rinkinį, ir dabar dar užsisakius įrankius  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Visas prekes pirkus išsimokėtinai, dar už įrankius moku, tai neturiu dar prekyčių, bet jau nebedaug beliko ir galėsiu džiaugtis. Turiu konsultantę kuri man padaro nuolaidėles ir tuom gal paskatina pirkti  ax.gif

As irgi is pradziu mokejau issimoketinai, bet perejau i lizinga ax.gif nusibodo moketi pinigus o prekiu netureti:mirksiukas:
Atsakyti
QUOTE(ingeborge @ 2008 05 06, 14:36)
As irgi is pradziu mokejau issimoketinai, bet perejau i lizinga ax.gif  nusibodo moketi pinigus o prekiu netureti:mirksiukas:

o tai kaip čia taip ? Imi išsimokėtinai ir prekes duoda tik po to kai sumoki blink.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 05 06, 16:00)
o tai kaip čia taip ? Imi išsimokėtinai ir prekes duoda tik po to kai sumoki  blink.gif

Jo, cia turbut tik Zepter'o toks terminu pasisiskirstymas, nors lizingas tai yra issimoketinai lotuliukas.gif O Zepter'e ne schmoll.gif ten issimoketinai reiskia kai sumokesi visa suma tada gauni preke, pliusas tas kad nera pabrangimo ir gali moketi kada nori ir po kiek nori ax.gif Nu o lizingas tai gauni prekes ir tada moki ax.gif

Papildyta:
QUOTE(*Juoduke* @ 2008 05 06, 14:52)
Aš ir naudojuosi Zepter puodų tinkiniu, peiliais, ir dar turiu šampano taurių rinkinį, ir dabar dar užsisakius įrankius  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Visas prekes pirkus išsimokėtinai, dar už įrankius moku, tai neturiu dar prekyčių, bet jau nebedaug beliko ir galėsiu džiaugtis. Turiu konsultantę kuri man padaro nuolaidėles ir tuom gal paskatina pirkti  ax.gif

O skiriasi kuo nors sampano taures ir irankiai, isskyrus aisku kaina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborge: 06 gegužės 2008 - 18:48
QUOTE(ingeborge @ 2008 05 06, 20:47)
Jo, cia turbut tik Zepter'o toks terminu pasisiskirstymas, nors lizingas tai yra issimoketinai  lotuliukas.gif  O Zepter'e ne schmoll.gif  ten issimoketinai reiskia kai sumokesi visa suma tada gauni preke, pliusas tas kad nera pabrangimo ir gali moketi kada nori ir po kiek nori ax.gif  Nu o lizingas tai gauni prekes ir tada moki ax.gif

Papildyta:

Plieno kokybe skiriasi. mirksiukas.gif
Papildyta:
Medicininis plienas, jose ir šampanas daug skanesnis. mirksiukas.gif Ir prabangus dizainas.
Papildyta:
QUOTE(SoJa @ 2008 05 06, 17:00)
o tai kaip čia taip ? Imi išsimokėtinai ir prekes duoda tik po to kai sumoki  blink.gif

Kaip siurblys, tavęs laukia nesulaukia dovanėlė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamuna @ 2008 05 06, 20:57)

Kaip siurblys, tavęs laukia nesulaukia dovanėlė. mirksiukas.gif

Ačiū, siurblys puikus thumbup.gif
Labai nekantrauju atsiimti dovanėlę blush2.gif bet iki Jūsų man dasigauti be šansų, tai lauksiu kada važiuosit iki Zepterio ofiso ir ten bandysiu pagauti.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborge @ 2008 05 06, 15:36)
As irgi is pradziu mokejau issimoketinai, bet perejau i lizinga ax.gif  nusibodo moketi pinigus o prekiu netureti:mirksiukas:

O man kažkaip nieko, va taures taip pirkau lizingu jau, tai būdavo terminas ir turi mokėto. O čia galiu įnešti 50 lt, galiu ir 150 Lt. Kad taures pasiūlė kai dekrete buvau, tai dėl to ėmiau išsimokėtinai.

QUOTE(ingeborge @ 2008 05 06, 19:47)

Nebandžius niekad gerti? Daug skanesnis šampas, toks kitoks. Reikia pabandyti. Aš tai netikėjau o kai pabandžiau tai ir susigundžiau pirkti, nhes labai mėgstu šamoaną. O įrankių dar neturiu, bet vistiek į šeimą į ateitį, tai ir pagalvojau o kodėl gi ne?
Atsakyti
Gal kas turit vadybininke vilniuje zepterio, su kuria galeciau deretis del garu valymo sistemos? ar buna zepteryje rengiami kokie vakareliai, kuriu metu gali isigyti preke su nuolaidom, dovanom?
Atsakyti
QUOTE(irutav @ 2008 05 10, 16:48)
Gal kas turit vadybininke vilniuje zepterio, su kuria galeciau deretis del garu valymo sistemos? ar buna zepteryje rengiami kokie vakareliai, kuriu metu gali isigyti preke su nuolaidom, dovanom?

Jei reikia vadybininke tai galiu gera ir geranoriska parekomenduoti thumbup.gif O del nuolaidu tai ji sake, kad paskutinius 2 men. nuolaidu nebera, nes pasikeite vadovybe ir kita koncepcija verysad.gif vienintele nuolaida kuri dabar yra tai uz 15 proc. nuo uzsakymo vertes gali pasirinkti sau dovana ax.gif O vakareliu seimininke visada gauna dovanele mirksiukas.gif
Atsakyti
gal butu galima sios vadybininkes koordinates gauti? emaila tiktu smile.gif
Atsakyti