geras daiktas. gaila, kad neturim. nuosavame name labai reikalinga,
nors gyvenam bute, bet raciją turim. man labai praverčia, kai vaikas miega savo lovytėj, o aš darau valgyt ir negirdžiu jei jis verkt pradeda (čia tik vienas iš pvz
o kai būnam pas senelius (jie gyvena nuosavam name), tai čia iš viso nepamainomas daiktas
užmigdau kieme arba antram aukšte ir galiu ramiai dirbt kas man patinka
mes turim va tokią Hartig Helling MBF 8020. MB pirko Gariūnuose, mokėjo 200 Lt

o kai būnam pas senelius (jie gyvena nuosavam name), tai čia iš viso nepamainomas daiktas

mes turim va tokią Hartig Helling MBF 8020. MB pirko Gariūnuose, mokėjo 200 Lt

Mums mobili aukle labai praverte, nes galedavau uzmigdyta dukrele ramiai palikti ir sau darbuotis kitam kambaryje ar virtuveje

mes turim mobilia aukle,bet pradejom naudoti tik dabar. kai vaziuojam pas senelius tai labaqi pravercia nes migdom antram aukste o laiptai neuztverti. tai kai tik prabunda iskart isgirsti. siaip super daiktas
ir lauke galim pavakarot ramiai nelakstant i antra auksta tikrint ar neatsikele...

mes turime ir labai patenkinti, mobili aukle labai naudinga gyvenant name, bei lauke, kai vaikas miega: isstumi vezimaiti i lauka, aukle salia jo, o pati gali tuo metu pietus ramiai paruosti, pailset

Mamytes, apsvieskit mane
labai noriu kuo greiciau isigyt mobilia aukle, bet nelabai suprantu ju veikimo: yra kazkokios mobilios aukles su lemputem, kurios nuo vaiko balso stiprumo vis daugiau uzsidega. Ar tai reiskia, kad as savo vaikucio balso negrdesiu, o tik matysiu, kad lemputes dega? ar kaip cia? aciu

as tai neturejau,bet siaip tikrai geras daigtas,ir jei turesiu antra vaikiuka tikrai isigysiu
Sveikos, domina mobilios auklės
o kur jų galima įsigyti? Tokiam vaikų mieste pvz būtų??

QUOTE(Velniukstis @ 2008 06 02, 23:10)

Jeigu ieškot mobilios auklės galit kreiptis

Mes apsieinam ir be jos. bet įsivaizduoju, kad dalykas geras

QUOTE(Velniukstis @ 2008 06 03, 00:10)

tikrai turetu buti... siaip maciau beveik visuose vaikam skirtuose parduotuvese...

o del ju naudingumo,tai manau nuo gyvenimo salygu priklauso ir nuo gyvenimo budo... as dar tik laukiuosei, bet zinau kad ji man bus labai reikalinga, nes gyvenu bute per du aukstus, miegamieji virsuje, tai jei as pirmajame aukste arba kieme, kaip man girdeti savo leliu? manau super daikciukas